Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 18 september 2011

Av Kvasthilda - 18 september 2011 17:12



I radio spelas just gammal discoreggae ā la Culture Club. Puss på Boy George.

Därute är det en fantastiskt vacker höstdag - om än lövfri. 

Av Kvasthilda - 18 september 2011 12:25


Kan skriva ungefär samma sak idag som igår. Nattrumlare o tvättmaskiner. E-pigan o Storfot for på krogen igår för att fira Ella-Bella o hennes 20-årsdag. Lillpigan rumlade hela natten. Hörde henne halvfem - eller var det halvsex? i morse. Urrrk... Väntade väl in Lillkullens skiftslut kanske? 

Junior fick sig en shot för mycket. Blev bara en men den visste vad den tog. Jäkla ungar som lurar honom att svepa sprit.... Fast han flinade bara när han berättade i morse. "Måste ju visa hur man gör".

"Jaha... O hur länge dröjde det innan den slog till i magen då??"

"En halvtimme."

Tror fan det. Att svepa en sexa Tequila för jesse namn....  Han sov för lite o vaknade säkert fortfarande onykter på förmidda'n. Mådde bra när han klev upp. Men efter en stund satte huvudvärken in så han kröp under täcket igen. 

O jag ska gå ner i de djupa källarvalven o byta tvätt i maskinen - innan Klumpfot snor tvättmaskinen.... 

Ska jobba inatt så jag måste hinna med nån maskin till. 

Av Kvasthilda - 18 september 2011 12:06


Ja, det är en felstavning med flit. Skrämsel-a-katt. Var på tossi häromnatten (inför ett nattskift) när Tyrisen var utanför dörren o pep o gnällde. Sällskapssjuk. Hon har inte riktigt förstått det där med att ingen av oss i huset är en hankatt. Inte ens Neo även om han föddes som en sådan. Nu går hon o doftmarkerar överallt där hon kommer åt. Isch. Jaja, det var nu inte det jag skulle säga.

Tyra är en honkatt. Verkligen. Hon har lärt sig att man kan öppna dörrar om man hoppar på handtagen... Hon gjorde så när jag var på toa o jag hoppade högt där innanför. Hörde hennes gnäll o småkrafs på dörren men tänkte inte desto mer på det (kirunesiska) förrän dunsen mot handtaget kom. Väntar bara på den dagen hon öppnar vår sovrumsdörr. Hon får inte vara där. 

Neo smiter in så fort han bara kan o kommer åt. Varför förstår ingen. Jo, han är ju en katt. Förbjuden frukt. Får jag inte så ska jag. Punkt o slut. Att det sen är skittrist i sovrummet spelar lixom ingen roll. Han smiter in under sängen o vägrar komma ut. Jag stänger dörren o ignorerar honom. Tills han blir leds o börjar krafsa på dörren för att få komma ut.... Är det i E-pigans rum går han o lägger sig på sängen. I vårt rum gör han det inte. 

Vi räknar ner till Tyras operation. Tyvärr har ju alla hennes honkattsinstinkter satt igång - som just dörröppnande o annat. Får se hur mycket av det som varvar ner sedan... 

Håller alla tummar jag har. O kröker ett par tår på köpet. 

Av Kvasthilda - 18 september 2011 09:00


Tema nr 151 Lackade
263/365

Jag tycker de är skitfula - kamouflagelackerna som ändrar färg beroende på var man står - eller hur bilen passerar. Är den blå eller är den lila? Såg två olika fordon med kamolack under Falucruisingen i somras. Å andra sidan såg jag bilar som behövdes lackas om också...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 18 september 2011 00:01


Ahhhh... Äntligen såg jag i Nyheterna att jag kan ta bort alla delningsknappar o irriterande rubrikrader. Thänkjoooooovärrymatch! 

Eftersom jag valt att INTE dela min blogg på fejjan ville jag inte alls ha de däringa knapparna tillgängliga. Gone. Häck Väck Vällingsäck.


O Stor-Dotra o jag har suttit o grinat till en skitdålig film. Underbara unge o en urkass pappaskådis. The Rock. Minns inte ens vad filmen heter. Hade passat i Eurosports filmutbud men nu var den på Femman ikväll. Lite söt men urkass. Men sötpöt. Ok, The Game Plan. Tack till tv.nu. Med Kyra Sedgwick i en av rollerna. The Closer. Deputy Chief Brenda Johnson. Måste se den där serien nån gång. Har sett ett par säsonger. Fasen, männskan är ju ett år yngre än jag. WOW. Snygglo. 


Nu ska jag ta min kattbok o krypa i säng. Nio liv av Rachel Vincent. Andra boken av gu'vet hur många. Harlequins Nocturne/Black Rose. Just up my alley. 


Go'Natt! 



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards