Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Kvasthilda - 10 februari 2012 18:03


Tyckte det nyss var marknad. Höstmarknad då. I helgen är det vintermarknad. Som vanligt köpte vi kola. Ett drygt kilo kola. Räcker väl kanske till söndag? 

Mitt huvud hyåller på att explodera igen. Än en gång slåss menscykeln samman med ett krogbesök. Eller... tja. Det där med krogbesök. Det händer ju inte så ofta. Men ett glas vin nu o då slinker ju ner. O av nån underlig anledning får jag nån gång migränliknande huvudvärk i samband med detta. Som ett brev på posten kommer då förstås det där vidriga som avslutar menssykeln. Men det var ett tag sen jag brusade. Det är ju skönt att slippa. Fast inatt kunde jag inte sova. 

En timmes sovmorgon o sen till jobbet. Fredag. Fredagsfika. Med både hembakt fika i form av morotskaka som är en av mina absoluta favoriter, och banankaka. Bakade av en kollega till mig. Åsså fick vi tårta, men den lät jag vara. För mycket grädde för min smak. 

Vi körde en frågesport. Han sa T3, "Undrar om vi törs skicka er till Norge nu? Vi måste kolla vad ni vet om vårt grannland". Kul grej! 

Så nu är teoridelen klar. På söndag åker jag med en av handledarna till Narvik. Han skulle dit o erbjöd en plats. JAG TAR DEN! Har fridag lö-sö-må så jag bytte bort fredagens "arbetsdag" - antagligen en nolldag - mot en fridag. Så OK, det kostar mig en fridag men jag får åka med en handledare jag vill åka med. Får nog ingen övertid för söndagen men det blir ett extra norgetrakt. 

Ser att min kusin har namnsdag idag. Min vackra kusin. Hon har jobbat som modell en gång i tiden. Eller åtminstone varit modell. 

Av Kvasthilda - 10 februari 2012 09:00


Tema nr 292 Stor och liten

41/365


Den här stora klippstenen har stått här på stupkanten genom åren. Många år. O många bergsprängningar har gjorts intill den och ändå står den kvar. En jättesten ovanpå några mindre. Har aldrig stannat så jag har kunnat fota den ordentligt utan bara på rull förbi den. Stenen står intill en tunnelmynning vid Katterat stasjon efter Ofotbanen mellan Riksgränsen och Narvik. Den kallas Katteratgubben


       


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards