Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 20 juli 2012

Av Kvasthilda - 20 juli 2012 23:47


Ännu en sen kväll. På väg hem med mitt mjölkpallståg. Stopp överallt. Regn i fjällen i Narvik. O kallt. Här är det åtta grader o molnigt men inget regn. Hoppas det håller i sig ända hem även om jag kunde önska mig lite mer värme. Måste ju promma hem för att sova några timmar i sedan köra till Narvik i morgon efter lunch igen. Hattifnatt. Fram o tillbaks. JoJo. En timme till huvet får träffa kudden. Nä, det blir ju nästan två. *gäsp*


Av Kvasthilda - 20 juli 2012 09:37


Gäspar snart nacken ur led. Har sovit för lite. Trött. Klockan snoozade en timme i morse. Räckte ändå inte. 

Anlände KMB på exakt rätt klockslag igår men blev likt förbannat sen. Kunde inte komma ut på sjb med mitt tåg utan blev stående i grinden. De höll på att växla ett par andra tåg som måste undan innan jag kunde komma dit med mitt också. 

Åsså ringde psfI igår o ville förhandla (va?? Nä, nu skojjar jag, För jag ljuger så bra - o det var Linda o inte alls Nanne som han trodde killen i radion igår, eh förrgår natt). Nä, psfI ringde o ville byta skift på mig. Inga förhandlingar alls. Det går inte med henne. Å andra sidan slapp jag köra upp tian till Narvik så jag får passa med persontåget i stället. Skönt. Lite mer vila innan jag kör hem ikväll. Blir något kort till morgondagens skift också men det ordnar sig. 

Vilket påminner mig igen om det är lördag i morrn. O jag jobbar. Hmmm... När ska jag hinna kryssblogga då? Kanske kan ta det i Narvik. Om jag inte hinner innan. Kryssa hinner jag, men blogga? Nåja. Det hinns när det hinns. 

Idag har jag sett solen. Igen. Just nu mulet men med blå himmel mellan det grå. Blåser. Sällan. Vilken månad blåser det minst i Kiruna?**  

Äter en skål med müsli. Snart slut. Ena sorten ÄR slut o den andra på upphällningen. Attans. Hittade en müsli med mycket frukt jag faktiskt gillar! O en dyris med chokladrullar i. Hyvlad choklad alltså. Maken har ju en specialfrukost med vanlig trist, ofruktig müsli som han sen fyller upp med paranötter, torkade jordgubbar, mörk choklad, torkade tranbär, solrosfrön (eller nåt) o gu vet vad. Men han stoppar länge på det! Tidigare hade han valnötter men de tålde han inte riktigt. Åsså ringlar han honung över alltihop. Det är mer än en gång han blivit av med honungen på flyget för han glömt den. Det var ju det där med flytande gods i handbagaget.  


Nåja. Blåsten ja. 

** Februari. 

Voffödådå? 

Den har bara 28 dagar. Nå, 29 i år. 


Av Kvasthilda - 20 juli 2012 09:00


Tema nr 307 Tapet

202/365


Den hänger på en fondvägg hos SysterYster. Äkta femtiotal. Antagligen uppsatt när det begav sig. Passar väl bra hos ett par som gillar femtiotalet o allt som därtill hör? Tapeten är lite ljusare grå än vad bilden visar men jag ville få fram kontrasterna bättre än vad min kamera återgav. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards