Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2013

Av Kvasthilda - 15 februari 2013 09:00


Tema nr 361 Öga

46/365


=^..^=



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 februari 2013 17:26


Inte helt fel att bli antastad när resultatet blir en smarrig muffins i handen. Mums! Valentinmuffins. O i Norge firas Mor också till helgen. Med muffinsmaskinen kan Far själv bjuda Mor på nygräddade go'bullar i valfri smak o stil. Eller hur de nu tänkte. Men gott var det. En tigermuffins på snabbsmet. Går det med. 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 



iPhön · sms
Av Kvasthilda - 14 februari 2013 09:00


Tema nr 123 I handen

45/365


Kråkan håller nåt i handen. Kameran hinner inte uppfatta vad det är i vanligt glödlampeljus....



Men med blixtljus kan man ju se vad hon gör. Sandpapprar för att så småningom sätta upp nya tapeter. 


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 13 februari 2013 23:19


Himmelska tider vilket liv det blev. Tarzan har varit otålig en stund på kvällen här och till slut fick Neo nog. Eller det var faktiskt Tyra som flängde till hunden men Neo hängde på o det blev ett himla rabalder när Tarzan for in under soffbordet o nästan välte alltihop, flyttade på katternas kartonghus o kom ut på andra sidan med en ilsken Neo efter sig. Maken tog in hunden i köket o katterna for efter småfräsande med yviga svansar. Eller Neo hade i alla fall. Tror han blev less på jyckens gnäll o flämtande till slut. Dröjde en bra stund innan Neos svans var tillbaks till sin vanliga tjocklek. 

E-pigan kom hem en sväng o nallade köttfärs ur frysen o snodde en av mina sköljmedel. Nåja. Fick hon väl :) De skulle göra tacos o ville ha köttfärs. 

Kråkan o jag hörde plingplongbilen o gick o köpte oss lite glass. Hjortronbåtar förstås. -Nähä? sa hon, glassbilstjejen. Brukar ju vara min standard :) 

Vojvoj. Hoppas hunden kan varva ner o sova inatt. I morse ylade han som en galning innan jag klev upp, för att Maken gick ut. Hörde det skramlade på hallbänken men tänkte inte mer på det. När jag till slut gav upp o klev upp blev han eld o lågor - när han väl såg att det var nån mer i huset. Han hör ju inget längre så det är med sin dåliga syn han får veta att nån är i närheten. Jag tog på mig en behå o gick ut i hallen. -Ja, ska vi gå ut?? Eeehhhh.... ser jag ut som om jag ska gå UT??? Det är vinter. Kallt. Jag är människa. Behöver KLÄDER på mig. Kan inte gå i behå o trosor. Knallkork. 

Nåja. Får hoppas det blir en lugn natt. 

Tarzan börjar vara senil o kommer ihåg ett kommando i ungefär fyra sekunder.... Gamle man. 


Av Kvasthilda - 13 februari 2013 09:00


Tema nr 45 Dubbelt Upp

44/365


~


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 12 februari 2013 18:13


Tja, vad säger man? Det är tåg, tåg o tåg. Gruvbrytning o konkurser. Bolagsrekonstruktioner. Undrar hur det går för våra nya förare? Får de gå färdigt utbildningen? Det går ju lite sisådär för firman i resten av landet. 

Idag har det varit/kommer det att vara minst två Northlandtåg på linjen. Ett tomt (mitt) o en last jag mötte. 



Fettisdag idag? Är det så. O inte en semla i sikte. Sugen på semlor! 

O ickigt älgkött i grytan. Kastrullen. Kokar kalops. Hoppas jag. 

Såg än mer ickigt älgkött längs spåret idag. TT ringde o berättade att han plockat en älg vid Stordalen. Sen kom det en till. -Jaha, var det kon eller kalven du tog? -Vet inte

Jag kom en stund senare o skickade honom ett mess. Din älg är DÖD. Inget snack om saken. Låg utspridd på tvåhundra meter med ett par stora delar i varsin ände... De är inte nådiga mot viltet, tågen. När de är så klantiga att de ger sig upp på spåret. Bara tur att det var han som tog älgen o inte jag. Ett malmtåg o -lok klarar det något bättre än ett godsdito. Mer än en älg som slagit sönder luftsystemet i en Rc. 

O Maken kom hem från Boden ett par dagar tidigt. Sur som ättika. Han drog in som en virvelvind - eh nä, som en orkan o damp sen i säng. *skakar på huvudet* 

Fattar nada. 



Av Kvasthilda - 12 februari 2013 09:00


Tema nr 132 Instängt

43/365


Det har kommit lite snö i vinter. Nä. Inte lite. Mycket. Den här stugan står uppe på Bjørnfjell och är i princip helt insnöad. SvågerTvå berättade en gång när han o två kompisar befann sig i en fiskeark på fjället och det hade snöat och blåst så de inte fick upp dörren. Tänk tre unga vuxna i en stuga på ett par kvm som inte kommer ut efter en kväll med öl o annat. Hmmm.. De fick gräva sig ut med en matsked! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 11 februari 2013 10:47


*gaah* Al är som vanligt ett PITA när man ringer o frågar om nåt som gäller godstågen. -Men hur tar du dig därifrån? Not your problem. Alls. På nåt sätt. Jag kan ju byta tåg med en kollega. TT har sjuan hem o den har ungefär samma gångtid som det jag ska ha - med den skillnaden att han får ett bättre byte om allt fungerar med godset. Snabbare. 

Men först ska jag ta mig upp till Narvik. Ner till Narvik. Ut till Narvik. Till Narvik. Punkt. Trodde jag skulle åka med tidiga persontåget men det är ju det senare. Se där. Det tidiga hade passat bättre med mina planer. Dock finns det ju inget som hindrar att jag tar det. Egentligen. Jo, om det är mycket folk men det brukar inte vara ett problem såhär tidigt på säsongen. Framåt sport- o påsklov blir det värre. 

Nåja. Nu måste jag ladda telefoner. O skulle haft pigans batteriladdare här. Kameran behöver nytt liv. *suck* 

Äh. Sur. Är jag. 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards