Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 14 juli 2014

Av Kvasthilda - 14 juli 2014 20:13


Nu är det en annan konstellation än vad de flesta tror. Tom o Kathy. Katherine. Med efternamnet Tierney. Han var släkt med Gene Tierney. Hon var faster i annat led eller nåt till Tom. Tom-Kat är en liten firma som säljer klippdockor. Toms klippdockor. Både stora Dover-böcker och små egenproducerade. Jag har några av dem. Varför tar jag upp det här nu då? Jo, vår käre Tom dog igår kväll. Lungcancern tog till slut hans liv. Han vägrade hjälp och lät kroppen förtvina av sig själv. 

Tom Tierney var en av mina stora favoriter. Har alltid varit en av mina favoriter. Många, många är de klippdockor han ritat genom åren. Jag har några få av hans egenproducerade och ett stort antal av de som Dover Publications trycker. 


Här är ett litet urval av alla de böcker och mappar jag har av hans verk: 


Vila i frid, du fantastiska man! 


Tom-Kat

Av Kvasthilda - 14 juli 2014 09:00


Tema nr 167 Lokal

195/365


Intill gårdagens fula troll finns den här lokalen till salu. Har stått där övergiven i åratal. En gång i tiden var det en restaurang här, vill jag minnas. Trots turistantalet som passerar varje år verkar det gå trögt med affärerna. La på ett softfilter men inte blev det så mycket bättre för det. Iofs är det en fin lokal, men den ligger, trots turiststråket längs E10 lite avigt till. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 juli 2014 05:04


Huff. Nu hade man kunnat legat kvar i sängen o sussat gott. Eller kanske inte. Har sovit skitdåligt de få timmar jag försökt inatt. Inte pga värme för det har varit rätt skönt i sovrummet inatt, om även något på den varmare sidan av tempkurvan. Skärmgadgeten visar 16 grader utomhus o jag tror kökstermometern visade 15. Skönt. 

Psf får inte ut nån biljett till mig så vi får se hur snälla de är på Norrtåg idag. Ska till Gälka o hämta vagnslasten. Jippie. Får hoppas det går lugnt o fint. PsfM kunde inte logga in på biljettbokningen. Nåt med hennes siffertangenter. "Du har ju en rad ovanför med siffor". Fast hon är ju utbildad kontoprist o har sifferminne i fingarna. Tangentminne. Svårt att lära gamla hundar sitta. Eller invanda sifffertangentanvändare att gå över till de raka tangenterna i överkanten. De som maken nästan bara använder! Hon sa i alla fall att inga tåg är inställda idag så det betyder att vagnslasten är på väg. 

Undrar om Traindrivers kör några tåg idag? De skulle väl få igång sin tågtrafik först idag, tror jag. Sades det vid frukosten på hotellet i torsdags i alla fall. 

Har de fixat spåren söderöver? Nåt av dem kanske. Med hastighetsnedsättningar? Vilket gör att allt blir försenat. Mer övertid jag måste fylla i o skicka in. Vilket jag inte gjort på hela juni.... *gaaaaah!!!!!* 

Nä, ska gå till KUmla o se om jag hittar några blanketter. 

Ahaaa... Bullrar utanför. Grannens semester är slut. Fyrisen vid femsnåret innebär en tripp till jobbet för hans del. Go'Morron! 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards