Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 5 januari 2017

Av Kvasthilda - 5 januari 2017 21:44

Fan, vad det drar kallt igen. Tempen sjunker o stiger, både ute o inne. Värmeverket fick ju en läcka nånstans i fjärrvärmesystemet igår o det började dra kallt som fan inomhus. Vi tände värmeljus o eldade hemstöpta ljus på löpande band. Letade fram tjocka sockar o min härliga filtkofta. O det har jag redan dryftat... :D Men saken är den att det även idag är kallt och det ryktas om grävningar på sina håll i centrum. Måste se om jag har fler värmeljus nånstans. Lär inte bli utan i första laget, men det känns lite konstigt att inte ha en påse orörd nånstans. Kanske jag har en i källaren. Måste som sagt kolla den saken. 

Funderar om man ska jobba i morgon. Är ju inte hundra frisk än, men jag ska ju bara köra ett tåg från punkt A till B och däremellan göra ingenting i några timmar. Är ju inte sådär galet ansträngande. O det är ju trots allt en helgdag... Får se. Får ju sova ut i morgon först innan jag bestämmer mig. Vaknade i morse med tidernas huvudvärk och kan fortfarande inte skratta utan att det känns som om revbenen ska gå av. Fast det påverkar ju inte min förmåga att framföra ett tåg. Som sagt. Får se. På andra banor står tågtrafiken still pga kylan. Heja Trafikverket. Bra beslut. 

O har kikat lite på 365an. Intre helt lätta teman i år helkler, men kanske inte så galet svåra som i fjol. Men att få till nåt av dem, med den begränsade tid man har som sjuk. Lite trist att använda samma motiv till flera foton. Får gräva lite bland dockorna o se om jag kan hitta på nåt för dessa kalla dagar. 

Solen är i alla fall på återgång. Anade att den hängde bakom gruvberget idag och jag har sett X antal solfoton på facebook idag. Kanske kan göra en 365a av det? Hahahaha. 

Av Kvasthilda - 5 januari 2017 09:00


Tema nr 223 Nedlagd

5/365


Taxi, var god dröj. Ja, den som väntar sig få en taxi vid den skylten får nog vänta förgäves. Såtillvida taxichaffis o presumtiv resenär inte spelar PokémonGO. Tills vidare är det, det enda som finns här. Ett par Pokéstop. Järnvägsstationen är nedlagd sedan några år tillbaks, men taxiskylten står kvar. Det har funnits ett hotell intill, men det är också nedlagt. Till sommaren börjar nog rivningen av stationshuset och alla byggnader runt omkring. Vad som händer med Pokéstopen då, återstår att se. Vi har redan ett man inte kommer åt. Kanske även allt Pokémon-spelande är nedlagt till dess också? 


iPhonefoto

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 5 januari 2017 01:43

Det har tagit mig hela kvällen o halva natten att komma åt avsnittet om Jørn och hans hustru Siri och deras äventyr på Gulheim långt in i Lofoten. Inte för att jag inte hittat det, utan för att annat stört så jag inte har kunnat koncentrera mig. Men nu har jag sett första avsnittet. Så himla glad att vi kan se det i Sverige också! Hoppas att det håller i sig genom hela serien och inte bara är nåt tillfälligt för att de glömt regionsstänga det. Underbart! ♥ 


Tid til å leve

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards