Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 4 september 2018

Av Kvasthilda - 4 september 2018 20:30

Lite ledsen i ögat. Maken ringde just. Han har anlänt stugan. SÅ avundsjuk. Vill oxå. Skallen spränger och jag hade gärna varit där i tystnaden och bara funnits. Inte här bland buller o bång o ett jäkla surr och andra oroligheter. 

Jag är barnpiga o har just stoppat om barnbarnet. Han är lite av en nattuggla o sov länge idag. Trodde han skulle vara lite trött efter en dag på dagis, men han han varit pigg ända till nu. Fick lite yoghurt till kvällsfika o ville sen ha en rostad macka så mormor fick ju fixa det förstås. Mackan gick ner o till det en mugg choklad. Inte O'Boy då som säljs för dyra pengar på Blocket o Tradera. Men hallå. Det är inte slut överallt. Fast nästan. Tillverkaren håller på att byta ut maskinparken och under tiden får sockerchockarna abstinens o köper chokladpulvret för dyra pengar. Va? Har de aldrig gjort egen choklad? Vi fick aldrig O'Boy som barn. För dyrt. Mamma kokade alltid egen choklad. Eller kakao som de kallade det. Kakao är ju pulvret i sig. O våra barn har druckit hemkokt choklad. Hur svårt ska det vara? Fast jag fuskade och köpte en flaska Chokladmjölk, men blandar det med hälften mjölk. 

Får se om ongen somnar nu, eller om han kommer upp en sväng. Hans mor jobbar ett par timmar till. Sover i morfars säng. Go'natt älsklingen. ♥ 

Av Kvasthilda - 4 september 2018 11:21

..nånting. Bättre tider? Jo, framför allt. En tid utan nånting över huvud taget som påverkar hur man mår.
Men också en frisk skalle. Häck väck huvudvärk. Dag två nu. Blir garanterat tre till.
Väntar på att klockan ska bli lagom att börja jobba igen. Sovit några timmar men hjärnspökena hjälper inte mot huvudvärken.
Väntar också på ork o id att eventuellt åka ner till stugan i helgen, men tror jag skrinnlägger de funderingarna. Hade varit kul att träffa jaktlaget. Inte riksviktigt men kul. Lite för långt att åka för två dagar. Har annat att göra också.
Moltres på lördag o eventuell Ex-raidtriggning. Kanske lite roligare än mil efter mil, timme ut o timme in.
Får hålla tummarna att gubben kan byta beredskap i stället. Vad fan är oddsen detta år, att han är ledig veckan m-e-l-l-a-n mina ledigveckor i oktober/november...? Knappt noll ens efter det här året. Total nolloddsare.
Leds.

Av Kvasthilda - 4 september 2018 09:00


Tema nr 71 Frukostbröd

247/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards