Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 5 april 2021

Av Kvasthilda - 5 april 2021 10:08

Jag kommer aldrig till skott. 365an står still igen. Fotade en hel del i påskhelgen med förhoppningen att fylla listan lite, men får inte ihop fler än ett tiotal teman. Är så frustrerad. Kommer inte utanför dörren o huuur kul är det med snö snö snö snö snö... För nu snöar det igen. Kräksnöar. Har snöat sen innan vi kom hem igår kväll. Ett par dm lös snö ligger det överallt. Bara det inte blir stormvindar nu så det blir högvis med snödrivor överallt. Det är inte kul - o det ger fan ingen inspiration till att hitta roliga bilder. 

Man kommer inte utanför grinden i Narvik, annars brukar det vara en bra källa för mig att hitta fina o roliga motiv. En promenad runt By1 kan ge vad som helst att inspireras av. 

April april. Sedvanligt aprilväder. På andra håll kan det vara snöblandat regn, men inte här. Här är det snö. 

Vill inte ha ett fotolöst år till. Kanske får satsa på halvfart o få ihop 150 teman i stället. Fast det är inte lika kul. Alls. En bild om dagen. Fick ihop fyra(?) bilder i mars och en av dem vill jag byta ut efter påskens äventyr. O vi är inne i fler dagar i april nu, än de fyra. 

Eftermiddagen/kvällen ska spenderas i en kur i svappis o det ger fan ingen inspiration heller. En skitig bangård. Med fotoförbud. Bullskit. En växel är en växel är en växel var den än ligger. En stoppbock kan se olika ut beroende på var den står men har samma funktion överallt. Vagnarna står här o där längs linjen ibland, med eller utan vidhängande drivfordon. O de är också fritt villebråd ute i verkligheten. Ger inte heller inspiration.

Låst. Instängd. Covid. Snö. Bah. Jävla skit. And I hate this shit. 

Längtar efter sommar. Eller åtminstone en snöfri vår. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards