Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

trött som f-n

Av Kvasthilda - 19 augusti 2010 23:38


bäch o bäh

Trött Trött Trött. Sitter hos SysterYster med tunga ögonlock i lika tung cigarettrök o framför allt lukt. *yech* Man får ta seden dit man kommer o här röks det inomhus. Me not like men vad gör man?

Ska gå o sova. Har varit uppe sedan E-pigans klocka ringde i morse, vilket var vid sexsnåret. Jobbigt i ett semesterhuvud. Hon har inte varit i skolan idag. Skit o pannkaka. Har varit "en sån" morgon idag. Hoppas det blir bättre i morrn. Låter bra i alla fall :-) Håller tummarna. Hoppas bara morfar håller sig i skinnet o inte muttrar som han brukar göra. Har oftast motsatt effekt.... Vet ju jag efter alla år med honom. Vi har alltid gått i klinch med varann. Förr eller senare.

Kamerabatterierna är laddade och minneskorten tömda (hoppas jag). Vi åker ju till Härjedalen i morgon, min allra käraste syster o jag. Ska väl bli NÅN kyrka under helgen. O ett bolagsbesök. Får väl försöka komma ihåg att ta med dunken. Ska väl vara en flaska värt av det där ljusröda blasket kvar i den. Nej, det var faktiskt gott, Chill Out rosé.

Lördagen kommer kanske att tillbringas framför en vanlig radio - om vi inte får igång elverket.... Min sedvanliga lördagsbloggning av Melodikrysset kanske inte blir av förrän framåt mitten av veckan... Vi får se.

Eller så hälsar vi på kusinen som också vill träffa oss o våldgästar hennes ström o nätverk :-) Kan ju funka. Hon o hennes man ger mig våldsamma skrattattacker var o varannan dag. De sitter ofta vid en varsin dator (förutsätter jag) och skriver små inlägg på facebook. Till varann o till döttrarna o systerbarnen. O barnbarnen för den delen. De är HELT GALNA :-)) O så underbart härligt sköna. Puss på dem!

Som sagt, Vi får se när det blir "civiliserade" internetanslutningar nästa gång. Kan ju inte blogga i min Xpress-fön i alla fall. Annat än via SMS då... KAN ju skicka in ett mess per kryssuppgift.... mowahahahahhaaaaa.... Hur kul är det? Sån't finns det andra bloggar o facebookgrupper som sysslar med. Sådeså.

Maken har farit till Långträsk. "Visst ska du neråt kusten i helgen?" frågade hans chef. "Jag hade tänkt det" svarade Maken. "Bra! Då tar du tjänstebilen och kör ett släp till Boden samtidigt." Finemang. Inte helt fel.

En harkrank flyger omkring här o skrämmer halvt ihjäl mig varenda gång den passerar. Den verkar lite halvgroggy. Beter sig som mygg brukar göra när man eldat en "myggdödartablett" en stund. Mysko.

Jag har sett en jacka jag vill ha. Fick en rabattkupong idag men innan jag hade öppnat min post hade butiken stängt. TYPISKT. Nu kan jag inte ens försöka köpa nån jacka förrän tidigast tisdag. Skit o pannkaka igen då. E-pigan snackar om att hon har en Alien-mamma. "Du kan inte vara min mamma. Först ett par blå krokoskor med höga klackar. Sen en skinnjacka??. Nä inte min mamma." Nåt har hänt. VADDÅRÅ??? Kan inte en lönnfet morsa i fyrtiofemplus köpa en svart skinnjacka plötsligt, om hon nu vill det? Jorå. Men det är väl lite udda i ögonen på en tonåring som mest sett morsan i platta gympadojjor o en ful gratisjacka från Ellos. Typ. En av dem är ju faktiskt just det. O jag ser fler tanter i min ålder med samma jacka nu o då. Ja inte SAMMA samma som min, men en likadan.

Nä, nu ska jag krypa i säng tror jag innan ögonen trillar ur ögonen.... Natti Natt! Får se när vi hörs igen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Söndag 28 april 19:33

Så är jag då hemma igen och har datorn för mig själv en stund. Min krysslösning med Anna Charlotta den här helgen såg ut som följer:    Vi började i Så Mycket Bättre där Amanda Jenssen tolkade Carolas Fångad av en stormvind.    Barbro Skinnar...

Av Kvasthilda - Söndag 28 april 09:00


  Eget tema nr 21 Borst 119/366   Försökte komma på något fiffigt tema till den här gula mockajunken. Det är en spårsnöröjare som tappat ett av sina borst intill ett spår på en bangård och jag kunde inte låta bli att ta en bild. Solgult o gra...

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 10:35


Ahh. Bloggen är tillbaks. Den låg nere igår och så även idag på morgonen. Jag befinner mig på en plats där kryssblogg inte låter sig göras. H A D E kunnat ta med mig Lapptoppen men det blev så hastigt och lustigt och den var inte det enda jag 'kunde ...

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 09:00


  Eget tema nr 20 Tussilago 118/366         Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. ...

Av Kvasthilda - Fredag 26 april 09:00


  Tema nr 3 Alldeles nyss 117/366   ... klev jag ur mitt lok och lämnade det för lossning av det jag för dagen hade med mig i vagnarna.     Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommenter...

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards