Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Kvasthilda - 2 februari 2010 22:44


Huset fullt av djur. Nu har vi två jyckar här också. Barnpiga åt Husse Halts två bretoner. Tror gamlingen börjar vara döv, för tidigare har han boffat o boffat när nån gått i trapphuset, eller en bil passerat utanför fönstren, eller nåt annat rört sig i området. Nu har han inte ens reagerat på Klumpfots nätta trippande i trapphuset eller ovanför taket.

Gamlingen är far till ungtiken. Charmiga rackare. Neo tycker det är kul. Ibland. Gyckarna gillar att vara hos oss säger husse. Näst efter hemma och stugan är vårt residens högt i kurs. Tror attan det. Fem personer som ger dem (nästan) odelad uppmärksamhet o kli bakom örat. O ett o annat tuggben. Åsså är det den där mystiska svarta varelsen med evigt piskande svans som smyger omkring och flappar till en när man passerar. De har kul. Inga marsvin att stå för. De är i källaren. Annars hade det varit kul också!

Ett par dagar ska vi passa jyckarna medan husse kursar o gör nån läkarkontroll på Sunderbyn. Ger Storpigan nåt att göra :-) Hon gillar ju djur o de här två är superlätta att ha att göra med. En skopa mat morron o kväll och några promenader. De där långa fjällvandringarna står Husse Halt för.

Kanske man passar på att fota "hund" i veckan då? Eller väntar till senare i vår/sommar. Får se.


Av Kvasthilda - 2 februari 2010 21:35


Hahahahaa! Jag fotade något som katten lämnade efter sig i morse och funderade på var o i vilket sammanhang jag skulle lägga upp bilden. Har hela tiden 365 Foton i bakhuvudet men så fick jag se en (inte alltför rolig) bild hos Anni för veckans TisdagsTema som jag helt glömt idag och där passar den utmärkt. So'll be it!


Mitt bidrag för liggande är alltså resterna av Neos lek i fönstret under morgonen, som gav en massa extra arbete... Det var jord i fönstret, i hela soffan och en av krukorna låg på golvet med mer jord utspritt. De är tacksamma att peta omkull för en lekfull kisse, de här små kaktus- (egentligen suckulent-) krukorna. Borde plantera om dem i något mer oomkullputteligt. Ha! Vilket jäkla ord. Ett alldeles eget hittepå just nu!



TisdagsTema


Av Kvasthilda - 2 februari 2010 15:20


Ett par bilder till från Falucruisingen 2008. En par upphottade gamlingar, en PV och en Amazon, båda snyggt röda som sig bör på en tisdag.


Another car themed meme contribution :-) These are as last week, from a cruising night but the difference now is that these are Swedish cars. Both old Volvos.


 


 


More Ruby Tuesday photos @ Work of the Poet


Av Kvasthilda - 2 februari 2010 11:24


Har ju hört it through the grapevine. Nej då, via nyheter att Kent kommer till Kirunafestivalen i år! YAY! Blir kul! Invasionen är nära. Vilken JÄKLA tur att jag har ledighelg då!!! Visserligen inte en av mina fyradagarshelger, men dock en ledig helg. Lördag söndag. O jäklar o mamma om de lägger en sen tur på mig på fredagen. Ska försöka önska mig att få ett par dagsturer, typ svappavaara torsdag o fredag.


Av Kvasthilda - 2 februari 2010 10:14


*grrrrrrr*. Vaknade av en ilsken telefonsignal. Den skrek, Vakna, Vakna, Vakna. O nä, hade inte satt nån mobil eller så på väckning. Nej då.

"Hej det är vad-hon-nu-hette på ICA-Kuriren."

"Jaha Hej".

"Är det kvastis jag pratar med?"

"Ja tyvärr".

"Eeeehhh.... Jasså?"

"Jag har jobbat natt och glömde stänga av telefonen"

"Oj då, då återkommer jag en annan gång så får du sova vidare"

Ja tack. Att jag sen de facto inte HAR jobbat natt behövde ju inte hon veta. Har suttit uppe halva natten ā la kottarna o tittat på film. Nackdelen eller fördelen med att ha fyradagarshelg. Man är ju ledig en hel dag till!


 

Idag ska jag få igång scannern har jag tänkt. Måste få bort det där berget jag har bredvid mig! (Snabbfotat med mobilen)

En liten del av det ska man kanske lyckas skala bort idag?

Jobbar i morgon men inte förrän på eftermiddagen så jag har ett långt dygn framför mig att jobba bort lite. Det är så jobbigt när man ska visa Storpigan nåt o vrider skärmen men hon ser inget för den där gigantiska pappershögen i vägen.


Jaja, vi ses om ett tag!


Av Kvasthilda - 2 februari 2010 09:00


Tema nr 318 Två

34/365


Idag är det den andra dagen i veckan och den andra dagen i den andra månaden för året och vad kan väl passa bättre idag då än temat två? Ja, vaddå två?


Allting har en ände men korven den har två! 

 

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards