Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 23 april 2012

Av Kvasthilda - 23 april 2012 21:59


20.59

21.00


Av Kvasthilda - 23 april 2012 20:07


Sett efter spåret idag - fast fotat förra veckan. Idag var det inte ett moln över hjärtefjället. 


Av Kvasthilda - 23 april 2012 09:00


Tema nr 70 Fåglar

114/365


Våren är på väg. Snösparvarna har anlänt. O eventuellt redan passerat när detta publiceras. De kommer i stora flockar, stannar nån vecka innan de drar vidare. Var de flyttar efter deras snabba visit bland våra fågelbord vet jag inte men just nu är de överallt på våra breddgrader. Har sett dem i Narvik också. Älskar deras vita fjäderdräkt! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 april 2012 08:33


Jag jobbar. Fast jag sitter hemma. Psf ringde mig förra veckan o "erbjöd" ett övertidsskift nån gång under helgen. Vägrade ju dela upp min ledighet så jagh hoppade på ett jobb igår i stället. En sen sen sen tur. Fast å andra sidan är man ju i Narvik o börjar jobba - o kör den tiden på dygnet så man borde ju kunna klara en sväng åt andra hållet också. La mig o vilade en stund igår kväll o när jag vaknade hade jag fått sms från Vännäs. Tåget inställt. 

Ringde upp dem senare o fick en biljett till morgonens tåg. En något sur Markus svarade. Undrar vad han var grinig över? Trött kanske? Han brukar alltid sprudla o kvittra i telefonen. Så nu ska jag stoppa i mig lite frukost o ta mig till stationen för att ta ett persontåg till Narvik o hämnta hem ett tåg. Ett tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort. För det är precis vad jag hade på min ordinarie tur. Persontåg till Narvik o hämta ett tåg. O nu slutar jag tidigare. Inte helt fel. Med övertid. För vi jobbar ju även om tågen blir inställda. Har jour den stunden. 


Storebror, Störstebror tillome, fyller jämt i år. Han blir sextio bast. Sextio år?!??? Fan vad tiden går. Maken fyller femtio. Golfbror ska hålla fest i midsommar. Störstebror fyller ju först i november men då han bor i USA tar vi firandet hemma i Svedala o passar på när de är i trakterna. Vilken tur att jag har bytt semesterperiod då! Är ju själv i de trakterna  runt midsommar. SysterYster o jag tänkte tillbringa en vecka i Härliga Härjedalen. Fast vi får se hur det blir övr midsommarhelgen. Hon o Sambon har en tradition att besöka.. ehhh.... ja, nåt plejs därnere på midsommardagen o han vill ju göra detsamma i år. Raggarevenemang. Rockabilly o party. På söndagen tänkte firandet av Störstebror hållas. Inte så mycket party då kan jag tänka mig. Vi får se. 


När jag vaknade nu satt Lillkullen uppe. Han körde Lillebror till jobbet (nåja, åttaveckors-PRAOn) o var sen för pigg att gå o sova. Fast det är klart. De sov ju hela dan igår. Undrar när han äter? Han jobbar ju endast nätter. Jobbet passar unge herrn. Däremot var den andra skitungen, hans sambo, på osedvanligt dåligt humör när hon vaknade igår kväll. Idag har hon feber o ont i halsen. Hennes eviga plåga. Den där halsen. Halsfluss på halfluss. Lillgumman. Fast nu har hon en söt pojkvän som fixar o donar för henne i stället för elaka mamman. 


Som i alla fall ska fara på jobb. 

Härliga måndag. 

Go'Morron! 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards