Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Kvasthilda - 12 augusti 2012 20:02


Vilken dag! Idag har vi haft en underbart skön sommardag. Äntligen. Må vara att det varit lite moln på himlen men solen har nästan inte dolts alls under hela dagen. Molnen har bara legat o lurat i fjärran. 

O det blev nästan guldkant idag igen. Nästan. Eller inte. De låg hela tiden ett steg efter. Ibland två och tre men tog ikapp hela tiden också. Bara jobbigt att behöva vara de som jagar hela tiden. Ja, jag pratar förstås om handbollslaget som fick ett silver idag med ett mål i skillnad. Ett ynka mål. Fransmännen missade sin straff o svenskarna satte sin i slutet av andra halvlek. Sverige gjorde sista målet men det räckte inte ända fram. Ett silver är ändå inte fy skam med ett lag ingen trodde skulle ta sig till finalerna alls. O med tre skadade killar, varav en som inte alls kunde vara med o spela idag. Väldigt lite frikast o straffar idag. Till skillnad mot tjejernas final där Spanien o Korea turades om att slå frikast - o straffar. Men flera utvisningar. Var ju onödigt att dra på sig två utvisningar. Fast franserna fick en i sista halvannan minuten. Han slutade OS-finalen på sidan, fransosen. Hjälpte inte riktigt ändå. 

Snart är det avslutning o det lovas rock ikväll. Får se om jag orkar se hela då jag ska upp i ottan i morrn för en heldagstur till Narvik. Måste väl besöka Biltema åt gubben då.... 

Nå, det är i morgon det. Nu ska jag se lite David Copperfield. 

O apropå engelska serier. Tittade på första avsnitten i nya säsongen av True Blood o  funderade var i fridens tider jag sett Nora tidigare. Hon pratade ju engelska. Alexander svär på svenska emellanåt o pratade med Nora på svenska men hon är så brittisk det går att bli.... Ett besök på IMDB gav mig svaret. Ja, men självklart. Robin Hood. Det var ju Marion! Nu är hon vampyr. 

O en av snutarna i Law and Order har återuppstått som nån form av übervampyr också. Överreligiösa varelser. Var ska detta sluta? 


Av Kvasthilda - 12 augusti 2012 09:00


Tema nr 267 Skylt

225/365


Gillar Café Kopparhattens häftiga skylt! 




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards