Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 24 januari 2013

Av Kvasthilda - 24 januari 2013 11:46


Ketchupeffekt. Kommer inget kommer inget kommer allt. Just nu fick jag en sån känsla. Måste fixa det där körkortet - och jag behöver en ny kamera. Det ena är viktigt för jobbet och en prio, det andra viktigt för mitt välbefinnande - alltså OCKSÅ prio. Det andra klarar jag mig utan men jag är naken när jag inte har en fungerande kamera. Dock skulle jag bokstavligen gå naken om jag inte får behålla jobbet för nåt så löjligt som bristen på ett körkort. Allt bara för att taxi i den här jävla sta'n är patetiskt obefintlig. Passerar man torget i Narvik en tisdagskväll står där MINST två bilar o väntar. Passerar du en fredagkväll är de tre gånger så många. Väntandes. Med nån på rull. Hela tiden. Här är det bra om taxi ens svarar en fredagkväll. O helt otroligt om de faktiskt har en bil att tillgå. Eller en tisdagskväll. Om du inte förbeställt. 


Skramlade i säng halvsex i morse. Sov i fyra o en halv timme innan klockan började väsnas. Fast tyst. Låg ljudnivå. Ställde om den o sov en timme till. Ville inte riktigt vakna. Till slut slog jag upp de sjögröna men har nu en molande huvudvärk. Hade inte varit nån som helst skillnad om jag stannat i vitå o sovit inatt. Hade fått mindre sömn. O sämre på den där jävla britsen. Fast jag bytte filt. Hade med mig en egen som var så statisk att det flög blixtar från den när jag rörde mig i mörkret sist jag var där. Kanske det försvinner om jag tvättar den o tillsätter lite sköljmedel? Jag förstår att man får stötar av statisk elekricitet när det formligen sprakar om grejerna. Det syns inte i dagsljus. Plockade med mig en yllefilt istället. Tror det var mer poly i den jag hade, trots att det ger intrycket av att vara en yllefilt. 


Ledig helg. Ska kika igenom temalistan o se om ajag kan hitta på nåt. Pigan flyttar ju snart o tar sin kamera med sig. *buhä* 


Av Kvasthilda - 24 januari 2013 09:00


Tema nr 68 Felstavning

24/365


Ett par av brevlådorna på jobbet. Nä, det är inte polacker som jobbar utan killar o tjejer i förarpoolen

iPhonefoto



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013



Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 januari 2013 05:26


På väg ner ringde de från terminalen i KOS o frågade om jag hade lust att vända direkt. Hmmm... Är jag trött? Fixar jag att vända direkt? Vi har tåget klart när du kommer. Kollade med terminalen i Kiruna o fjärren. Jodå det skulle gå bra. OK. Jag vänder. Kan vara skönt att komma hem tidigare. Har ju trots allt helg sen. 

Ankom VItå. Inte fan hade de lastat tåget. Nej, de synade vagnarna o hittade en repvagn. O lite dåliga bromsblock. Växlade ur vagnen o bytte block så när jag kom ner backade de upp tåget till lastningen. först då. Jaha. Hur gör jag nu då? Sova eller vänta? Tog en kopp av det där vidriga svarta de hade i perken. URRK. Nä, icke drickbart. En ny panna sattes på. Thänkjoo. En o en halv timme efter att jag kom ner var de klara. O jag körde hemåt. 

Nu är jag aptrött men klarade resan hem utan att svimma av utmattning. Gott sällskap av Vaken i P3 o P4. Snack om meteorer o kometer. En av tidernas största är på väg mot oss o vår sol. Om den inte kommer för nära utan klarar av att runda solen kommer den att lysa lika klart som månen en stjärnklar natt o ha en enoooormt lång svans efter sig. Kommer den för nära förintas den. Detta vet vi i november. Eller januari. Ett år bort. Ska leta fram mina anteckningar o se vad jag skrev. I morrn. Nu ska jag gå i säng. Sova! Eller i morrn o morrn. Morrn har ju börjat för länge sen. Redan innan jag faktiskt kom till KOS. 

Men nu drar jag min kos. G'Natt! 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards