Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Kvasthilda - 28 juli 2013 12:08


Snett o vint ja. Just nu är hela mitt liv lite på sniskan. Måste försöka få arslet ur den här jävla stolen o göra nåt vettigt. OK, foton är o har alltid varit mitt största intresse o det tar tid att sortera dem o få nån form av ordning men jag är utan DVDer o kan inte göra mina backuper så jag får slutlig ordning på dem. Nu ligger de mest o väntar på att få sorteras. O ju längre tiden går, desto fler bilder blir det att sortera. HINNER INTE MED!

Stanna jorden så jag får kliva av. Nej, jag menar, komma ikapp.

Tur nog har jag en eftermiddagstur i morrn så jag ska väl hinna NÅT på morronen o sen en kort fridag. Men sen är det jobb jobb jobb. Arbetshelg framför mig. Fridag på ... onsdag ja. Sen kommer nästa nån gång framåt tisdag eller så. Eller kanske måndag? Har ingen koll på fridagsschemat. Har ingen koll på nåt. Vet ungefär när jag börjar på måndag men that's it. OK; sen är det ny månad och nytt schema som jag inte fått in i almanackan. SKit med våra korta framförhållanden. Vi får ju veta (SKA FÅ VETA) ungefär den femtonde vad vi gör månaden efter.Två veckors varsel. Det enda som redan är inskrivet i schemat är fridagarna. Sen kan det bli vad som helst. Hela augusti är fyllt för mig. På minuten. Har aldrig hänt förut. Har kunnat ha en o annan minut över men augusti är proppat. O jag kan sätta en mille på att jag kommer att få minst ett samtal, "Kan du jobba extra?". Inför den här helgen var det två. 

Apropå siffror. Hundra dagar kvar. Nej, färre. De hade hundra dagar kvar förra veckan. BF. DFB. TFB. ETA. Tid för baby. Det är snart nog det. Fast jag vill inte att det ska vara snart nog för då är det mörkt. Höst o mörkt. Kanske snö. *URRRK* Jag vill ha mer sommar!!!!! 



Av Kvasthilda - 28 juli 2013 09:00


Eget tema nr 17 Snett & Vint

209/365


Satt o läste i hotellrummet o slängde en blick på väggen vid sängens huvudända. Insåg att inte en grej satt rakt där. Tavlan hänger på snedden, lampan åt ett annat håll och sängbordet åt samma håll som tavlan. Man kan bli yr för mindre! 


iPhonefoto


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2013

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards