Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av Kvasthilda - 4 juni 2014 22:29


Men guuud förbannat. Har slitit mitt hår i ve o förbannelse o funderat på om jag är stenkorkad. Ringt lokstyrningen och pratat med dem o de funderade också vad som pågick. Till slut klickade det till hos LsO o han undrade om det fanns spänning i tråden. -Hmmm. Det kanske man skulle ta reda på.... 

Ringde Togleder o nädå. Ingen spänning nedanför Rombak. Ett ställverk har brunnit. Tåg har varit ersatta med bussar idag. Persontåg alltså. Lite svårare med godstågen. 

Ring mig sen. Dvs hör av er när det finns spänning igen så jag kan klargöra mina lok! *suck* 

Det har brunnit både här o där. Längs Malmbanan har bränder brutit ut. Kring Stenbacken och söder om Gällivare. Åsså det där ställverket på Ofotenbanen. Varmt som fan. Helvetesvarmt uppenbarligen då det brinner överallt. *urrk* Oj, vad jag hade velat ha ett malmtåg nu. Godstågen ställs inte in. Fast de blir timtals sena. Sova? Nä. Vaddå? O det har inte gått att sova idag för det har varit trehundra varma grader på det där rummet jag fick. Ett av hotellets varmaste rum sommartid! Solen gassar genom tre jättefönster. Spelar ingen roll om man drar igen de tjocka sammetsgardinerna. Solen värmer fan upp dem så de blir som kaminer! Mörkbruna. De är snygga men fasen vad de suger i sig värme. 

*bah* 

Tillbringade eftermiddagen med ett Kinobesök. Maleficent. JÄKLAR vad bra den är! Heja Disney! 

Annars har jag fått springa gata upp o gata ner i jakten på en ny mobilladdare. Den har krånglat länge men idag gav den upp helt. Trodde det var kabeln så jag köpte en ny på vägen till hotellet. Stoppade den i mobilen o NADA. Inget hände. Fick det klassiska Det här tillbehöret eller kabeln är inte tillförlitig eller vad fan det nu säger. Nähärru. OK. Traska tillbaks o få tag i kontakten då. Den luktade lite bränt. Blev antagligen fel på den på loket häromda'n. Bannade Rc-kontakter. Nåväl. Blev en random USB-laddare. Fick den billigare. Den kostade hela äckliga 149:- men killen sålde den för en hundring. Jag gav ju trehundra för kabeln jag köpte en halvtimme innan det så han tyckte kanske att han kunde bjussa på lite när det inte var den det var fel på. Han frågade tillome om jag ville byta in den... -Ehhhh. Den är kvar på hotellet. Min tanke då var - KAN man byta in förpackningen när den är bruten?? Skullentetrodet. 

*gah* Vad fan ska man göra nu då? Varmt som i håvete är det. Nå. Inte klaga på värmen när den äntligen kommit efter en lång o trälig vinter. Men det kunde ju vara nån måtta på eländet. Äh. Drick vann. 

Av Kvasthilda - 4 juni 2014 12:10



Tja. Rätt fint idag. O inte mycket is kvar på träsket. Återstår att se hur norra änden ser ut.


Av Kvasthilda - 4 juni 2014 09:00


Tema nr 69 Färgstarkt

155/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards