Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2016

Av Kvasthilda - 4 mars 2016 23:15


Hoppsan, se där Det blev aldrig publicerat. Fel knapp på mobilen igen då.... 


Mmmmmm. Fredag. Men jag jobbar. Inställt tåg så jag har jour. I knappt en timme till. Kan ju bli jobba. Det vet man inte. Kanske ta bilen o hämta en förare som sitter fast i snöstormen. Eller. Vad hade de gjort idag? Kört upp en växel nånstans efter linjen. Vem vet jag inte, o det är ointressant. Men det har löst sig nu. 


Har varit o handlat med pojken o hans mor idag. O som vanligt är det ett gympapass att ha med sig den där lilla. O för att han aldrig har behövt sitta ett helt shoppingpass i vagn, vägrar han ju göra det. Han vet ju att han inte måste. 


Åsså har jag packat upp diverse grejer o fotograferat. Gjort av med 240 digitala rutor idag. Voj Voj. O nu insåg jag ett tema för morgondagens 365a. Är ju tomt igen... 


Av Kvasthilda - 4 mars 2016 09:00


Tema nr 35 Det brinner

64/366


Det är ett uttryck Barnbarnet brukar föra sig med lite nu o då. Det brinner. Det som i hans tycke är brandrök kan lika gärna vara ångor av vilket slag som helst. Det ryker. Men här har han rätt. Det brinner. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 mars 2016 20:29


En gång i tiden hette det Q1. Nu heter det nåt annat. Men hur som helst har jag varit på kurs med Rabarber idag. O skrev prov på det. Får väl se om det blev 22 poäng eller inte. 

Hann knappt hem så ringde mobilen. -Gööööru? -Hemma nu. -Bra, vi är hackihäl. Några minter senare plingade det på dörren. Kråk o Neo kom in. Tjejjorna blev väl sådär glada. Not. Luna mest störd o fräste. Tyra visste väl inte var hon skulle ta vägen. O inte Neo heller. Han gav upp o gick in i kartonghuset o la sig. Han var ju hemma, men inte hemma. Konstig dag idag. Han har varit hos moster. Hemma hos sig. O hemma hos mommo. Sammalika med den andre lille Knarten. Han har också varit hos Moster. Hemma hos mamma o hos Mommo. O han fick bada hos Mommo. Blötte ner hela badrummet. Skurade avloppet med en av kroppsborstarna. Myyysigt. Skurade resten av golvet med moppen fast han nådde inte så långt från farmors badbalja. Min farmor. Som hans moster badade i när hon var liten. O hans mor o morbror också. Sen fick Olve mat som han åt med ganska god aptit, tills han såg Mamma o Mommos skålar med Gulaschsoppa o till det en macka. Då var det slut med pasta o köttfärssåsen. Macka! Kråk hade redan käkat så hon tittade mest på. O åt en Mammas Chokladbollar. En boll. Eller mer topp. De ser ju inte ut som bollar. 

Nu är man lite slut i luvan. O snorig. Vinternäsa. *uuurrrkkk* 

Nä, NattiNatt. En lååååång dag i Vaskivouri väntar. 

Av Kvasthilda - 3 mars 2016 09:00


Tema nr 139 Jag delar

63/366


...några gubbar o får en skål full av mumsiga bitar.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 mars 2016 23:01


Ja, det är ju ett passande namn såhär i Mellotider. Ser en isländsk teveserie som tydligen pågår just nu på BBC. Har just sett femte avsnittet av åtta. Det utspelar sig i en liten håla på Island mitt i värsta snöstormen. Ett mord. Ett par nigerianska flickor. En stor passagerarfärja. En bypojk med bagage. En fd polischef med suspekt bakgrund. En grupp som spinner på idén att dra in kineser i ett stort projekt. Laviner. Åsså rikspolisen från Reykjavik som inte tar sig fram till det lilla samhället på andra sidan berget. Ófærð. Trapped. 


Men nån som är lössläppt nu idag, är vår senaste lilla prins! Victoria och Daniel fick en son ikväll. 3655g o 52 cm. Som våra flickor ungefär. 3625/51 o 3620/51. O det senare är plus minus 5 gram, då vågen var analog. Prinsen är något större än våra flickor. Grattis! 

Av Kvasthilda - 2 mars 2016 09:00


Tema nr 165 Less is more

62/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 mars 2016 09:00


Tema nr 48 En bra början på dagen

61/366




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 mars 2016 08:09


Denna nattens nyhetsflöde har inte varit kul att lyssna till. Katolska präster som förgripit sig på barn. Folk gnäller hejvilt över "invällarna" i detta landet men de där jäkla katolikerna är fan inte guds bästa barn. O framför allt inte alla präster. Vaddå celibat? *fy fan*


Abeba Aregawi har åkt dit för doping. Idioter. Häck Väck Vällingsäck. 


Makens älskade "andrahustru" dog igår. Han har alltid varit förtjust i Josefin Nilsson och hennes glada skratt. Vad som orsakade hennes dödsfall vet ingen. Ja, nån kanske men inget som är officiellt publicerat. Kan vara sviter efter hennes operation förra veckan. Eller nåt helt annat. 


George Kennedy dog för ett par dagar sen. Nåja, det har inte hörts på gårdagens nyheter utan mer i facebookflödet. Han har varit med i en del cowboyfilmer, Agatha Christies Döden på Nilen, Den nakna pistolen, Dallas o mycket annat. Han vann en Oscar 1967 men var aktiv fram till mitten av nittotalet och gjorde en o annan roll efter det. 


O Oscar är väl det enda positiva som hänt de senaste dagarna. LEO!!! Leonardo diCaprio har fått sin första Oscar. Grattis grabben! 


Nu ska jag söka mig lite frukost. Lång natt. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards