Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 14 februari 2024

Av Kvasthilda - Onsdag 14 feb 10:05

Ledigvecka och man kommer knappt utanför dörren. Jo. Oförhappandes häromdagen. Lånade ut min bil till en kompis för några dagar. Dagen efter ringde hon och sa att hon inte fick igång den. Batteritorsk. Gubben o jag bestämde oss sonika för att åka o byta bil med henne. Det är bättre att den står i vårt garage och kan få laddning, än långt, långt ute i skogen i kyla. Ska kika om den vill leka med mig idag. 

Gubben la sig under täcket igen. Hans blodtryck och medicinen är inte snäll mot honom. Han får sån evinnerlig huvudvärk av den. Fick tid hos läkaren i morgon i alla fall och jag hoppas verkligen de hittar en medicin som fungerar och inte ger tusen biverkningar. Är det inte den ena, så är det det andra. 

O jag måste försöka klura på 365an igen. Har några teman klara och några foton utan tema. Dock funkar inte hjärnan just nu, vilket den där jag för tillfället bor ihop med är snabb att påpeka. Alla Hjärtans Dag. Jo, tjena. 

Järnvägens öppnande är ytterligare försenat. Kommer att bli jättespännande att se om vi ens tar oss upp för backen i nedsättningen Trafikverket gett oss. En varm och fin sommardag kanske. Men det är ju som gubben säger. Det ligger "för mycket" räls i spåret. Järnet drar ihop sig i kyla och det går åt mer för att det ska täcka och de har ju bytt det under årets kallaste månader. Sen blir det varmt och rälen sväller och skapar solkurvor i stället. Hopplöst. Men Sth15?? Det blir vad det blir. 

Av Kvasthilda - Onsdag 14 feb 09:00


Tema nr 46 Diagonal

45/366


Den har inte riktigt pallat för trycket efter regn, vindar, snö och annat sen den gjordes färdig. Detta fotades en knapp vecka efter festivalen. "Stödbenet" var spikrakt och översidan sviktade inte när den var färdigställd. Och framför allt fanns inga trappsteg i en av sidorna. Nackdelen med att stå utanför/i närheten av NKCs vattenhål. 


"Inside Snow"




Temalista  


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


365 Foton 2024 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards