Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Kvasthilda - 18 september 2009 21:14


Sitter i Björkliden igen. Vi har kört långtåg idag. 740 meter och 8400 ton.... Lite spännande med strilregn i uppförsbackarna. Andra delar av landet har lövhalka, vi har regn. Lövhalkan är värre!

Handledaren har fått köra en del av sträckan idag. Satt o hoppade på sin stol så jag frågade om han var sugen. Jodå... Hahahahahaaa.

Har inte sett vårt tåg på TFÖRen än, så det har inte anlänt Bjørnfjell. Vi ser det inte förrän det kommer till sista norska stasjonen. Nåja, vi har inte avgång förrän om en dryg timme.


Har sett delar av IDOL ikväll. Just nu går det nåt engelskt på teven hör jag. Engelsk pubsång.... Kan vara TV4 Komedi. Eller nåt helt annat.


Blev inte sams med dotra innan jag for hemifrån men livet går vidare och nån annan dag är det glömt igen. Eller har gått vidare till nya gräl om allt o ingenting.


Har problem med äldsta dotterns bärbara dator. Behöver installera om operativet. Tror den har fått nåt virus, men vi hittar inget. Nåt skit är det i alla fall. Den kan inte läsa vissa skivor. Hittar inte originalskivorna till den. Häckväck vällingsäck. Har andra operativskivor till DELL-datorer men bara med Vista o det funkar inte med den datorn. *grrrr* Maken tänkte byta dator med henne då han inte behöver nåt extremt snabb eller på annat sätt superbra dator. Han kikar mest runt på Blocket o det klarar man med hennes 512mb RAM. Han har FYRA GIG på sin bärbara.... *lite avis* Har vi inte ens på den stationära! Hur som helst får jag inte ordning på hennes, så sjutton vet hur man ska lösa det! Barnafadern får väl köpa en ny.... Mowahahahhaaaa


Nä, ska gå in o hålla handledaren sällskap.

Ahaaa. det är ju Morden i Midsomer. Just det. Trean ska ju visa avsnitten nu. "Varför det" sa Storpigan. "Vaddå trean??" Sån't som händer när Expressen (eller Aftonbladet) en gång sålt dem med tidningen...

Bra sysselsättning i väntan på avgång :-)


Av Kvasthilda - 18 september 2009 14:09


...är man visst idag.

Har haft tidernas sammandrabbning med min älskade tonårsdotter. Det är ett rent helvete ibland att vara förälder. Speciellt då dessa tonåringar inte lyssnar på vad man säger utan bara lever sitt liv på sitt sätt hur det än påverkar deras fortsatta framtid. Att bli vuxen är inte en dans på rosor men det krävs nån form av ansvarstagande i alla fall. *suck*

Bara en liten glänt genom fönstret till det liv man har som föräldrar till upproriska tonåringar.

Ska strax ut o jobba. Jobbar sen ökenskift i helgen och det känns inte sådär jättekul just nu, men vi blir väl sams så småningom.


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards