Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 15 april 2012

norsk væntetid

Av Kvasthilda - 15 april 2012 07:03


Sitter o væntar på att mitt tåg ska bli tomt. Eller snarare det tåg som ska bli mitt tåg. Æn ær det inte det utan har fortfarande ankommande tågnummer. De hade ungefær halva tåget kvar nær jag kom.

Det blev tydligen ett rælsbrott igår. Hørde nåt om att det kom efter 18. Det var jag det.... Asch då. Fast det har de åtgærdat inatt så det kan inte ha varit så stort.

Har sovit gott inatt o bokstavligen kastat i mig frukost på morgonen. Svårt att få in rutinerna nær man inte har stenkoll på exakt nær man børjar. Måste kolla upp starttiderna. Inte på tågen, utan på turen. Tidtabell før tåg har vi alltid tillgængligt i Norge. Før alla tåg som trafikerar stræckan vi kør. Det måste vi ha med oss. Den. Ruteboka.


O jævla tjorv med iPhønen då.... Jag kan inte surfa, kolla fejjan, skicka mms osv osv osv utan att aktivera data-roaming. Ska det inte funka ændå om man har tillgång till internet via radiolænk? Hotellet har ju nætverk o jag har lagt in deras næt men kan ændå inte gøra nåt. Måste aktivera roamingen varje gång jag ska gøra nåt fiskande (med næt). Man får ju tipset att stænga av det i utlandet før att undvika extraavgifter før mms, surf o epost. Ja, men det ær ju just det. Kan ju inte gøra nåt av det UTAN att data-roaming ær aktiverat?!?? Nætverkstekniker my @$$. Jag fattar inget.

Nåja, den dær instællningan åker av o på.... Måste komma ihåg att kolla upp det dær nærmare - vid tillfælle. Kænns som om det aldrig kommer bara. Tillfællet.


O jag måste fixa mina glasøgon..... *grrrrr* Nær jag var dit o fixade bøjen på skalmarna bytte "hon" ut plastgrunkorna mot næsan mot likadana i silikon. Lite mjukare o skønare. Det ær bara det att de klibbar fast o fastnar, vilket gør att jag får SKAVSÅR!!! Måste bøja ut dem lite. Maken hade kunnat gøra det men han svamlar inte med såpass dyra glajjer. Just nu har jag två ilsket røda mærken på var sida om næsan. Går bra sålænge jag inte rør brillorna men så fort jag rættar till dem - før de sitter inte helt still - så gør det så in i grønheta helvete ont. Ungefær som att dra ett plåster. Fast inte riktigt. Men næstan. Aj Aj Ont!


Nåvæl. Jag har sællskap av solen idag. Hade den i øgonen igår kvæll o såg den sjunka ner bakom fjællen ytterst i Ofotfjorden precis innan jag ankom Narvik. Fantastiskt vackert. Rombaksfjorden, dessførinnan var sagolik.

Nu står solen høgre på himlen men jag har den framfør mig en bra bit hemøver. Igår såg jag knappt vissa signaler i motljuset. Får se hur det blir idag.


Go'Morron! Ha en Skøn Søndag! Med eller utan Lanefeldtøvningar. Kniiiiiiip!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Torsdag 29 jan 09:00


  Tema nr 298 Suddig 29/365   En annan svårfångad varelse. Örnen var så mätt efter renkråset så den lyfte med tunga vingar. Den var dock lite svår att få skärpa på i förbifarten.      Temalista   ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ...

Av Kvasthilda - Onsdag 28 jan 10:24

  Höll på att bli utan nattplats, men det var nåt annat tåg som inte kommit så det fanns ett rum ledigt. Första plan. O ett jävla hallå utanför i korridoren. Tur att man "bara" var handledare. Tjejen i respan visste också att våra Psf har noll koll...

Av Kvasthilda - Onsdag 28 jan 09:00


  Tema nr 214 Olika förutsättningar 28/365   Samma objekt med helt olika fotografiska resultat. O varför det? Jo, med olika bakgrunder och belysning blir färgerna väldigt olika. Bilden nere till höger visar nog det närmaste originalet man kom...

Av Kvasthilda - Tisdag 27 jan 22:02

Du får en kille med dig idag. En av ÄllKåeleverna? Ingen aning. Nähä. Men jo. Så var det. Åkte ju ut på jouren. Förstås. Lugnt skift. Tidiga KOS. Sitter på hotellet nu. Annars hade man inte ens börjat. Ingen hotellbokning på vårt tåg men jag frågade ...

Av Kvasthilda - Tisdag 27 jan 15:51

  Varför ringer de på förmidda'n när jag börjar 1600?? Ingen koll som vanligt.  Körde Kråk till jobbet o for förbi Kumla en sväng för att kolla turlistan. Jodå, Nattjour. TaxiMyxi, då kan jag släppa det.  Åkte upp o hälsade på barnbarnet en svä...

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se