Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Kvasthilda - 16 maj 2012 23:48


Hur kul kan det va'? Som jag nämnt tidigare vandrar Maken sakteliga genom de norrbottniska skogarna medan han o polaren kollar in varenda slipers efter vägen. Järnvägen. De sätter en prick på de slipers som förr eller senare måste åtgärdas. Gul prick - håll under uppsikt. Röd prick - BYTES. Här finns inga prickar. Än. 


Av Kvasthilda - 16 maj 2012 15:08


Lunchdejt



Sommaren är räddad! GOLD är tebax!! 

(o nä, det är inte grön päronglass utan vit vaniljglass med kolarippel
som ser ut att färgas grön via ljuset som kastas från min gröna tröja)


Av Kvasthilda - 16 maj 2012 09:19


Det är två veckor till min semester. Det finns en anledning till att Kirunabor inte vill ha semester i juni. Jag ser ut genom fönstret o hittar inte tillstymmelse till sommarkänslor. Det är väl en sak att planera för en utrikestripp till nån solig strand där man vet att man ska slappa o slöa o vandra runt i kortbyxor o linne... Men när man ska stanna inom landets gränser är det lite svårare att sätta sig in i vad man ska ha med sig. Skärgården första veckan. Stockholms skärgård. Shorts? Linne? Eller parkas o långkalsonger? Blir det varmt i skärgår'n till dess? Är det varmt redan nu?? Våren har varit lite nyckfull landet igenom i år. 

I juni borde Stockholm vara ett supersäkert kort för värme och relativt bra väder. Eller? Skolavslutning. Bannat. Undrar om Gubben tänkt på det? Kanske Nils slutar skolan också? Junior slutar den 8e. Då måste jag vara hemma. Han har inte riktigt det där barnseendet, min man. Hoppsan. Tar han studenten i år? Vårbal?? Oj, ska det vara kostym. O Skor?? Biljetterna är fixade i alla fall. Svindyra i år. De snackade på Barentssamtalen igår om dyra Springsteenbiljetter i Olso. De kostar sjuhundrasextio norska. Ehhh. Jaha?? är det dyrt? Att skicka två ungar på vårbal. DET är dyrt. Kostar sjuhundra pix per biljett. Men att se The Boss för 760? Nä. Han skulle visst göra en extraspelning på Utøya efter Oslospelningen. 

Hur som haver. Semester. Som vanligt ska Maken dra så fort klockan slutat surra efter utstämplingen. Aldrig två minuters andningspaus. Så det gäller att packa väskorna NU. Snart. Min lediga långhelg försvann o består nu av en ledig lördag o tisdag. Allt för att jag ska få vara ledig när han fyller år. Men dagen innan är det Vårbal. Fotografering. Viktigt. Sen går flyget före fan på morgonen på fredagen. O då ska väskorna vara packade. MED VAD?? 

Måste fixa en klipptid före det också, som ska klämmas in nånstans i mitt något knökiga slutet-av-majschema. Det är en sak att ranta runt i skogskojor i bylsiga tröjor i september med håret på ända men nåt helt annat att träffa fröken Boman sommartid, lättklädd o med bara ben. Rakade bara ben. Jag är inte så jävla noga med kroppshåren. Maken struntar i om mina ben är lena som barnrumpor men andra människor är rabiata när det gäller hår på smalbenen. Fjoller. Eller som den där stackars kvinnan som blev hånad över hela internet för att hennes armhåla syntes i tre sekunder under nån av Mellodeltävlingarna. Hon hade ju inte rakat sig!!! HERRE GUUUUD! Ring polisen. Interpol. FBI! Kvinnan måste spärras in! Visa sig på allmän plats med hårig armhåla!! Att folk inte har annat att lägga sin energi på? 

Så nu har jag sagt det också. Jag skiter i det. Men sommartid är man lite mer friserad. Både här o där. Sådeså. 

Bara Maria har tid att klämma in mig nånstans nu i maj. Det är ju som sagt skolavslutningstid. Bröllopstid. Frisörerna brukar ha det de gör den här årstiden. 

Nä. Vad ska man packa? *gaaaah* 

Men först har jag en kortare tripp söderut att tänka på. En sväng till Gälka. Lite lättare att packa den väskan. Fast väskan är fan inte lättare. 


Av Kvasthilda - 16 maj 2012 09:00


Tema nr 311 Tillbe

137/365


Ja, nog kan man avguda den lille killen med de där ögonen? O han ser nästan ut som om han tycker, Visst är jag snygg? Ge mig godis. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards