Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Kvasthilda - 28 maj 2012 11:13


Fasen, måste ju komma ihåg att beställa biljetter till Kirunafestivalen före den sista. Har gett Junior i uppgift att ta reda på om han får biljetter via jobbet i sommar. Han har ju fått en provanställning o firman är ett LKAB-företag så kanske. De har gett biljetter till sina anställda förut. Fast i år är förutsättningarna lite annorlunda kanske. Med den trasiga bärringen som stoppade produktionen i KK4 o strejken i Narvik som gör att de inte kan köra malm tlll väntande båtar. Fast å andra sidan pratar vi norsk strejk o de strejkar väl varenda år? Äh, det går nog ungefär som det brukar på för ällkå. Om man slår ut det på ett år. 

Hur som haver, Magnus Uggla, Loreen, Veronica Maggio, Europe, Eldkvarn. Det är några av de band o artister som spelar i år. Ser fram emot det! 

Men innan det har jag semester. 

Av Kvasthilda - 28 maj 2012 10:38


Kallt idag. Igår hade vi runt 14 varma sköna grader med härliga vindar. Antar att vindarna vände nån gång under gårdagen för på kvbällen blåste det utav håvete och idag visar termometern just nu 4 grader. Tittade till fecebook o ser att det har synts snöflingor i luften idag under morgonen. Himlen är inte helt molnfri nu men det lyser klarblått mellan de molntussar jag ser. Svarta moln hopade sig på himlen inatt så det är väl de som släppte från sig lite flingor då. Än har inte sommaren hunnit till Kiruna. 

Messade Mia. Får se om hon svarar. Funderar på om det finns el i hennes stuga. Blir lite problematiskt med kryssbloggen annars. Finns ingen ström, blir det ingen kryssblogg alls den här veckan. 

E-pigan o Lillkullen kom hem igår kväll, safe and sound. En del shoppingpåsar i släptåg. Ett par av dem var till mamma. Nåja, har betalat själv men ändå :)

Fick dessutom ett par chokladkakor av dem o en ask godigod Merci av Kråkan. Hon hade letat blommor till Mor men det fanns inga hon ville lägga pengar på. GulleGumman. ♥ 

Av Kvasthilda - 28 maj 2012 09:00


Tema nr 236 Radio

149/365


Eftersom vi nu faktist är ensamma på loken när vi jobbar (apropå gårdagens tema) är det bra om vår radio fungerar. Händer inte alltid. O vissa tider på dygnet lyssnar man hellre till P2 än det som finns i radions P4 - eller P3. På norsk sida är det ofta omöjligt att få in Sveriges Radio över huvudtaget så då duger den norska - ibland med deras topplistor där bland annat Loreens Euphoria finns bland de fem mest populära låtarna :) 

Vad gäller telefonen - som också syns i bild, även om luren inte finns i närheten, kallas den togradio i Norge. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards