Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2015

Av Kvasthilda - 3 februari 2015 23:42


Hoppla. Har varit så upptagen idag - med att sova, att fixa bilder, att spana på dockgrupperna på Facebook, att tända värmeljus, att hämta Kråks bil, att mota katter som bråkar, att äta choklad, att inte koka över soppan, att trixa lite mer med bilder, o en jäkla massa annat. 


Kom hem i ottan inatt. Några timmar sent. Kaos efter banan inatt med två, nej tre mötesstationer. Men två som är värt nåt. Krokvik är ju liksom lite för nära Kiruna för att räknas. 

Stod i ett par timmar i Vassijaure inatt o såg mest ljus som blinkade o ett par VR-gubbar som försökte hålla växeln öppen. Nåja, bara när det kom tåg. Vilket var långt emellan. Ljusen som blinkade var bärgningsfordon på E10 som försökte plocka upp en lastbil ur diket. Vet inte om de lyckades. De flyttade på sig vid ett tillfälle för att låta trafiken fara förbi åt båda håll men de hade inte fått upp den innan jag lämnade Vassijaure i alla fall. 

Har en massa bilder men frågan är om nån kvalificerar för 365an. Klart de gör. Om inte annat i egna teman. Ska se vad jag kan hitta på. 


Av Kvasthilda - 3 februari 2015 09:00


Tema nr 45 Densitet

34/365


Det är rätt tjockt av snöflingor i luften...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 februari 2015 18:33


Just ja. Skulle kopiera min 365-länk men insåg ju direkt att jag ingen har. Attans. Har inte riktigt varit väder o tid för fotografering. Nåja, det blir väl nån ordning med det. Hmmm.... Där kom mitt tåg hör jag. Den evinnerliga STH10 på Fagerlia. Tar forever. 

Avgång om en timme. Tja, de kanske hinner. 

Nä, fylla termosen med kaffe då o ta ut nya order. 


Av Kvasthilda - 2 februari 2015 09:00


Tema nr 17 Bevingat

33/365


En korp med något byte i munnen. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 februari 2015 06:49


Tittade i schemat när jag kom hem igår morse. Jodå. Mitt tåg inställt hela veckan. När jag vaknade tittade jag in på tFören. Fortfarande inställt.
Kråk o jag dåg Så ska det låta! som följdes av Casino Royal. Passerade mobilen (jobbmobben) o fick för mig att titta om nån ringt. Nä. Eller jo. Men först såg jag smset. Ditt tåg är återanordnat. /hälsn Op. Men se där.
Fan. Jaha. Sova en timme kanske? Eller en halvtimme. La mig men äh. Ringde Op o kollade om tåget var lastat. Jepps. Bara obromsat. For på jobbet en stund innan jag började o tog ut alla papper. O for o bromsprovade tåget så jag kunde hå en timme före tidtabellen. Åsså satt favoriten i andra änden av telefonen. Allas vår favvofjärris. Jaha.... Får se hur det här slutar då.
Jodå. Jag tog mig till Narvik. Ätit lite frukost. Nu. Sova. Morr'n!


Av Kvasthilda - 1 februari 2015 16:17


Eller mobilen då. Den låg o surrade på byrån i hallen hörde jag. Hade vaknat redan så den störde inte - så mycket. "Okänt" nummer. Jaha. Psf. Nä. Jag svarar inte. Hade då passerat knappt sju timmar efter hemkomst. Varav sex tillbringats i koma under duntäcke o fleecefilt. Fick ett mess sen, det saknades visst förare på nåt skift under dagen. Massutskick till alla. Kom ett igår också. 

Det tog mig nästan åtta timmar att komma hem igår. En tur som normalt sett BORDE ta max tre. Åtskilliga möten som uteblev - för de hamnade på andra ställen. Ett par timmar här o nån timme där, en halvtimme hit o trekvart dit. Blankettskrivning. Ett lamt försök att fixa det som var trasigt - vilket i alla fall bara slutade med extra försening, för de kunde inte fixa det. Nån "beläggning". Tror fan det, när både försignal o huvudsignal är becksvarta. Från andra hållet var den röd med normal försignalering. Men den gick inte att lägga i kör. 

Var sådär lagom mör när jag kom hem. X antal timmar övertid - på övertiden. 

I morgon em ska jag köra hem samma tåg igen. Fast då borde det gå lite fortare. Om de endera fixat felet - eller om de kör tåget i lite smidigare ordning. 

Har också räddat livet på Dotra idag. Hon har ju efterlyst köttsoppa i flera dagar. Försökte få dem att gå in o hämta igår när de hämtade Kråk från jobbet men nä. Kullen går inte in. Åkte upp till dem med ett par portioner. O liten är så snorig! Trodde han var magsjuk då han kräkts ett par gånger, men det är bara att han hostar tills han kräks - eller att han stoppar fingarna i halsen. Nån konstig il han har för sig. Men snorig. Liten då. Jobbigt att äta. O soppan åt han. Eller inte soppan, men maten i soppan :) Svårt att äta soppa med fingarna. 

Nä, måste gå o ta reda på kaffet innan det blir GK av skiten. 


Av Kvasthilda - 1 februari 2015 09:00


Tema nr 131 Iakttagande

32/365


^oo^



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards