Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 7 juni 2015

Av Kvasthilda - 7 juni 2015 21:43


Vad konstigt. Jag trodde att jag skrev ett inlägg i Narvik på förmiddagen. Måste ha tänkt på det bara då. Eller så skrev jag på Lapptoppen o det försvann när jag stängde ner den...? Nä, antagligen var det bara en tanke. 

Tog en promenad inatt. Satt en stund på datorn när jag kom till hotellet. Hade ju glömt mobilladdaren förra gången jag var där. Detta insåg jag på vägen upp. Min jobbmobb är helt mobbad. Den klarar numer ett samtal innan den börjar flämta efter luft. Eller laddning då i dess fall. Skitgrejer. Hur som haver. Jag ringde Pigan på vägen men tönkte att anslutningen är kass så vi la på så ringde jag upp min egen mobil i stället. Där fick de ligga o prata ettor o nollor eller radiovågor eller datapaket eller vad sjutton nu mobiler sysslar med. Fick ringa upp ett par gånger men iddes inte till slut. Så skulle jag sätta skiten i laddaren o BAM.... Ingen laddare i ryggsäcken. SHEEEIIIT. Hmmm..... LEtade fram numret till hotellet o ringde dit. Kille i respan visste inget men så tog det inte många minuter så plingade det till i mobilen. Ett PM från André. Han meddelade att han hade laddaren på hotellet, väl förvarat bakom lås o bom. Nattvakterna har ingen åtkomst till kontoret. När jag kom till hotellet hade jag bokat klart rum redan o jag fick både rumsnyckel o laddare av pojken i receptionen. 

Upp på rummet. Filosoferade en stund. Satt o chattade med en kompis i mobilen men blev så jävla less på felstavningar så jag drog igång Lapptoppen. Sen närmade sig klockan halvtolv o det började rycka i avtryckarfingret, ā la Uffe. Tog en promenad. Ny nattvakt i respan. Gick mot stora hamnen först för att se om det låg nån båt i hamnen. Jodå, men så tittade jag var solen var o insåg att jag inte skulle få med den om jag gick åt det hållet med hela Narviksudden i vägen så jag bestämde mig raskt för att promma åt andra hållet. Jag går ner till småbåtshamnen! Nån gång ska det ske, så varför inte i natt? Sagt o gjort. Kom ner ett par minuter i9 midnatt o såg precis solen försvinna bakom bergen ute till havs. Tog några bilder för kussens skull också. Grönt o fint o en del måsar. O ett slagsmål mellan en tärna och en mås. Tärnan hade fångat en fisk eller nåt som måsen ville ha o den jagade den lilla tärnan runt, runt masterna i hamnen. Tärnan vann till slut. Tror jag. De försvann liksom bland master o tåtar. 

Gav så småningom upp o vandrade tillbaks mot hotellet. FIxade o trixade lite med bilderna innan jag stöp i säng. Då hade det börjat ljusna ordentligt o jag hade en önskan att även se solen komma fram igen bakifrån bergen men iddes inte ta en promenad till. Väckarklockan ringde. Nääääää. Vill inte! Vände mig o somnade om. Buzzen en stund senare. Neeeejjjj! Låg o drog mig ett tag till, tills nästa signal ljöd. Äh, bara att kliva upp o äta frukost då. 

Skulle det blir ytterligare en fotoexkursion under söndagen. En söndag i Narvik. *bah* Nånä. Vädergudarna var inte på min sida. Det såg kallt ut åsså började det regna. Satt inne o pratade med kompisar i stället. På eftermidda'n dök så solen upp men då var det bara en o en halv timme kvar till jobbstart så det var bara att ge upp planerna om att gå ner till hamnen. 

Alla dagar är inte till min fördel. 

O här knoppar knappt björkarna. *suck* 


Av Kvasthilda - 7 juni 2015 09:00


Tema nr 54 Däckad

158/365


O O O O



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards