Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 14 september 2015

Av Kvasthilda - 14 september 2015 16:31


Undrar var gubbarna är idag då? Normalt sett kommer de "hem" kring lunch för att fara ut i skogen igen vid tvåsnåret. Idag har jag endast sett ett sms som livstecken. "Köp mjölk". 

O Lillhjärtat vårt ringde FaceTime till mormors mobil, för han ville prata med Morfar! Attans unge  

Mommos lilla älskling har varit sjuk i flera dagar med hög feber och utslag. Eventuellt är det vattkoppor. Om det ÄR det, är det suveränt för pojken har bara fått två koppor, en o pannan o en bakom örat säger hans Mor. Den i pannan har jag ju sett o den såg ut som en kopp. Lindrigt om så är fallet. (Jojo, har ju redan skrivit om det.... Halfheimerz).  Idag är han feberfri o skulle vara på dagis - åsså var det stängt... Hans far blir tvungen att ta ledigt en stund medan mamma jobbar. 

Själv har jag ont i nacken och nån underlig värk i ländryggen... Hoppas det inte är indikationer på nåt. Ska köra hem i morrn för att jobba på onsdag. Känner mig lite småknepig i kroppen o kan bara hoppas att det är nåt tillfälligt. Nåja, inte helt fel ställe att vara sjukskriven på. Det går ju att hålla varmt med en brasa i spisen. Duntäcken o fleecefiltar. Lär inte svälta ihjäl heller. Tur nog är det inte så många skift om jag blir tvungen att sjukskriva mig. Får se i morgon. Mår jag inte bra, stannar jag här. För många mil och timmar att plågas med huvudvärk och feber. Då får jag ta en sjukskrivning i stället med allt vad det innebär av lönebortfall. Skit också. Nåja. Hellre det än att ligga däckad i dagar för att man överansträngt sig. O nu är jag som Maken. Målar fan på väggen innan jag vet. 

Eldar därute, mest för kråkorna just nu. Det blåser så infernaliskt. Solen skiner mellan varven. Men det är lite kyligt att sitta där o inte så kul med den här nackspärren. 

Äh. Koka lite kaffe kanske. Eller en kopp te? Synd att det är slut på Choko-téet. Det är gott. I byabutiken finns det inte så mycket att välja på. Mest de vanliga, Earl Grey o English Breakfast. O en o annan fruktmodell. 

Av Kvasthilda - 14 september 2015 09:00


Tema nr 162 Kör

257/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards