Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 27 april 2016

Av Kvasthilda - 27 april 2016 22:42


Öken. Väntar. O väntar. O väntar. Men det gick i alla fall att gå över bangården idag. Senast jag var här var det ett par dm snö att kliva runt i. Säger iofs inte ett jota, för dert var det säkert häromdagen också. Men nu är det sandvägar att promenera efter. Gick inte att nyttja vägen för den är så full i vatten! 

Ska dra hem ett traslok. Eller nä. Det ska bullermätas. Kanske håller mig vaken inatt då? Blir sen som fan. Kanske. Om det nu inte var det loket som kom in nyss? Har ingen koll här vad som pågår. Vet inte ens om mitt tåg är föärdiglastat än. Traktorlastning? Tar sin tid. O ett KOS-tåg med traktorlastad malm. O regn. Mamma Mia. Kommer jag hem alls? 


Av Kvasthilda - 27 april 2016 11:04


En sån jävla morgon det är. Fryser som en hund. Skakar. Mår inte bra. Psykiskt. Jag har sällan problem med depressioner. Har aldrig sådana som kräver medicinering. Bara sådär allmänt trist o hjärnan o kroppen vill inte göra nåt. Just nu känns det tungt bara. 

O jag blir vansinnig på folk i allmänhet. Folk som inte håller vad de lovar. Inte står upp för sina affärer. Inte svarar på meddelanden. Man ser att de läst, men sen händer inget. Sura jävla människor som inte går att kommunicera med. 

Åsså idioter som inte kan hålla foten från pedalen utan ska fram till VARJE pris. Vad i helvete är så viktigt att man måste rusa förbi en avspärrad olycksplats, utan en tanke på att det faktiskt pågår något livsavgörande där? VARFÖR har man så jävla bråttom att man inte ser konsekvenserna av sitt handlande? Brakar rakt in i en olycksplats och räddningspersonal stryker med??? JÄVLA IDIOTER. Du tappar INGET på att dra ner hastigheten till nära noll för att komma förbi. Inget. 

Ska åka o suga i mig lite barnbarnsenergi. Det borde lyfta humöret en liten bit i alla fall. Om jag kommer utanför dörren. Det regnar. Passar humöret to a tee. 

 

Av Kvasthilda - 27 april 2016 09:00


Tema nr 200 Mörkläggning

118/366


Ful får man vara men inte dum. Barnbarnet är varken eller. Han låg på golvet i vardagsrummet o tittade på YouTube. Drog sig sakta uppåt på rygg, tills han kom till lådan... Där stannade han o drog den över huvudet. Sen låg han där en stund o kikade på, vad det nu var han tittade på, stampade med foten o ändrade ställning hela tiden - men låg kvar under "huvan" för att kunna se nåt när solen så obarmhärtigt lyste in genom fönstren :) 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards