Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 11 augusti 2017

Av Kvasthilda - 11 augusti 2017 21:55

Tog en tidig raid o drog ner en Zapdos (sämst hittills). Yrslade runt en stund, raidade en Quilava o for sen hem o satte mig vid datorn. Hann inte mer än starta den förrän pigan ropade, Lugiaraid vid Gjuthuset! Slog ihop Lapptoppen o tog mobilen (men ingen extra laddare....) Messade Pontus o han kom cyklande till oss. Hängde med oss på upp på stan i solskenet. En härlig dag idag. Pontus o pigan fick en varsin Lugia men min hoppade ur som vanligt o försvann i en pouf. "Längesen man sett frågetecken i PokémonGO" sa Dotra. Pontus Lugia var ju givetvis hans högsta CP. O han tog den. Själv. Efter att kusinen provat kasta en gång. Galet. Men kidsen får dem på löpande band av nån anledning. Och Level 40-trainers. Men inte jag med mina 35. Nope. Njet. Icket. 

Vi drog vidare mot en Snorlax på gymmet i kyrkskogen o Pontus första raidpass från dagens stop. Han fick den. Vi åkte mot en Lapras. Pontus hade slut pass o fick inte vara med o min drog givetvis. Vill ha en Lapras till :( En Zapdos poppade upp vid regementet. På vägen dit drog vi ner en Magikarp. Zapdos? Hoppades på en repris. Nånä. Icket. En Croconaw fick bli tröstpris... Pontus drog in... fem(?) nya i sitt Pokedex idag. 

Hungriga. Pinknödiga. Körde hem till mamma o käkade. Lång dag. Slut i luvan. Orkar inte ut igen!!! 
Det är en Tyrannitar vid regementet. Men fan. Äh. Nä. Jo. NÄ. Äh, vi åker. O jag fick den. Efter den en Machampraid som också gick min väg men Pigan fick inget. O nu sitter man i mammas kök o svettas horder. Så jäkla varmt här. 

Sommar. 

Av Kvasthilda - 11 augusti 2017 09:00


Tema nr 36 Byggkaos

223/365


Jag har ju missat det största byggkaoset på denna byggarbetsplats. Vet att det varit kaos. Mycket kaos hade jag i huvudet också när jag fick reda på att det som stod i området som här byggs upp nu, skulle rivas. Min gamla skola :( Tog en tripp kring högstadiet för ett par år sedan, men bara med mobilen och fotogaferade nyponbuskar vid rökrutan, tog panoramabilder runt innergården på det som en gång var högstadiet i min skola. Det som syns i bilden här, är vägen som en gång gick nedanför tennis- o fotbollsplanen där vi tävlade i friidrott och det som är innanför staketet tillhörde högstadiets OÄ- o NA-ämnen och mattelängan. Mellanstadiet till höger. Galet. Man har svårt att se framför sig hur det en gång såg ut, även om vägarna är desamma ännu. IKEA bygger i samarbete med ehhhhh... nä, det har jag glömt. Nån byggherre. Men fint blir det. Nog. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards