Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2018

Av Kvasthilda - 21 februari 2018 11:21

Ännu ett silver till svenska OS-truppen. Bra jobbat tjejer. O skönt att ni slog norskorna! Kickan kunde man inte rå på idag. Jäklar vilket svung bruden hade idag. Skatestafett. 

O jag har varit till lassa. Ringde ju igår o fíck en tid idag, 08.20 Kommer dit så finns ingen tid bokad. Var bara att köa på obokat å bli inskriven o börja om igen. 200 pix till ingen nytta. Givetvis var enda man fick, vila, vatten, o självmedicinering. Skallen slår så jag blir vansinnig. Inga piller hjälper. Skitförkylningar. 

Av Kvasthilda - 21 februari 2018 09:00


Tema nr 156 Lager

52/365


Många lager är det. Snö.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 20 februari 2018 19:46

Herre gud. Jag har 20 teman, TJUGO teman att lägga in den här månaden och vi är på den 20e idag. Åtta dagar kvar av vabruari. O jag är sjuk. Hur ska jag ens orka tänka tanken att fotografera tjugo teman den här veckan tills/innan vi går in i mars? Jag tycker inte om att ligga mer än max två veckor efter - o nu är det nästan tre veckor. Ungefär de tre jobbveckor jag har bakom mig alltså. O det är ju så det är. Intensiva arbetsveckor o dödssjuk under ledigveckan. 

Läkarbesök vid åttasnåret i morgon bitti o förhoppningsvis får man ut nåt av det, annat än "ta en aspirin, drick vatten och vila, men inte liggande".... Det väser så i luftrören om jag ligger ner. O huvudet exploderar varje gång jag försöker mig på en hostning. Inte nådigt detta. 

Av Kvasthilda - 20 februari 2018 11:02

Hade ju hoppats få till lite 365or den här ledigveckan - allt för att få fotona på rätt månad. Som det ser ut just nu blir det inget av nåt. Väntar på att den där trögflytande sjukvårdsapparaten ska återkomma till mig. Skulle ringt vårdcentralen först i stället för 1177. Fast hade jag haft en jäkla tur hade ju Kra VC ringt upp mig. Nu blev det nån från tornedalen. Som ändå gav mig rådet att ringa min VC. Ringde dit strax efter nio o fick till svar "Vi ringer upp dig, passar 14.05?" Jeeeeesus. Skulle ringt båda direkt o kanske fått samtal tidigare. Hade ju bara varit o lägga på igen om jag fått hjälp. Idiot. Nu blir det att vänta tills i morgon ändå på en läkartid. Som säkert inte ger ett skit annat än "alvedon, näsdroppar och hostmedicin". Fast man låter som en blåsbälg o så jävligt att man väcker sig själv av ljudet. Länge sen jag varit så här klen. Länge sen. Om nånsin. 

Av Kvasthilda - 20 februari 2018 09:00


Tema nr 75 Fågelperspektiv

51/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 19 februari 2018 17:03

Herre min skapare. Eller nä. Var väl inte han som orsakade min födsel. Den herren är min far. Som jag inte pratade med idag. Ringde hem o hade en pratstund med mor. Hon börjar nu vara gammal. Glömmer vad man sagt fem minuter innan o det som hänt i familjen för ett halvår eller tre år sen för den delen. Som mormor. Sa till pigan, ja du vet ju hur din mor blir om tjugo år. Eller nästan trettio då. Mamma är ju en bit över 80 idag. 

La mig o vilade en stund här o vaknade av att nån surrade nånstans. Är radion igång på mobilen? Vad fan är det som, låter? Insåg efter en stund att det var jag själv. Jisses vilken förkylning. Varje gång jag andades ut lät det som om nån surrade nånstans i fjärran. Lunginflammation? Luftrörskatarr? Eller bara slem i halsen? Men eftersom det lät när jag andades ut, torde det ha nåt med luftrören att göra. Satan. Blir nog att försöka ta sig till läkare nån dag. Hostar så skallen spränger. 

Av Kvasthilda - 19 februari 2018 09:00


Tema nr 207 Pekpinne

50/365


Tingelings trollspö har gått av (tyvärr), det är inte mer än en ynka pekpinne kvar av den.... Kanske funkar ändå, vad vet jag vad fairy dust har för magiska krafter? 





Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 18 februari 2018 11:50

Nu ligger jag efter. Brukar kunna vara nån vecka men just nu känns det mycket med elva dagar. Mina 365or. Jävla vinter det här o krångla. Jobbar intensivt när jag gör så o när man är ledig är man sjuk. Likaså nu. Har ett skift kvar innan ledigveckan o jag snorar o nyser o skallen bankar så infernaliskt. Det jobbiga blir att ta sig till loket/tåget, resten är inte så jobbigt. Har inte så lång sträcka att hålla mig alert på. Skillnad om det vore en Narvikstur. Svappavaara är en piece of cake i sammanhanget. 

Har ingen aptit. Iddes inte göra frukost men Maken la manken till o bjöd på stekta ägg, rosta mackor o sill. Skönt. Smakade inget emellanåt men det gjorde gott. Visste inte om jag skulle klara av att svälja nåt. Hostar sönder halsen snart. Vet precis vad Mallan pratade om häromdagen. Urrk. 

Måste packa nån lättäten matsäck också för äta måste man vare sig man kan eller inte. Får väl sova mig igenom väntan mellan tågen sen. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards