Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 18 april 2009

dampkatten

Av Kvasthilda - 18 april 2009 15:18


Neo har varit sjövild inatt.


Har varit upp på minst två hyllor i vardagsrummet. En vas låg omkullknuffad och en docka på golvet - från en hylla. Det låg en docka till på golvet - från en annan hylla. Kattrackare. Hade sina dampryck inatt innan jag stupade i säng.

Har hittat sin nattplats på hatthyllan också. Maken gillar inte att han ligger där, men det är lite svårt att sjasa ner honom på nätterna när vi sover!

Har stenkoll på allt som händer.


Fick ett stort brev igår och lämnade det öppet på en stol, ståendes. Katten måste undersöka saken och trasslade in sig i kuvertet.... Det hamnade upp-o-ner och han trampade på klisterremsan. Inte kul! För honom. Vi asgarvade, matte o jag.

Isch. Isch. Usch. Blä. Klister. Fastnar ju.







Se, kissen klistrade ihop kuvertet igen!


Åsså älskar han kartonger. Maken ska åka till fjälls i morgon och hade tagit upp lite grejer från källaren i en halv ölkartong. Kastade den på golvet för att se hur Neo reagerade. Swosh så låg han i lådan!

Vi ställde den i hans favorithörn. Där kan han ligga o spana på alla som kommer in genom ytterdörren (till höger i bild), rör sig i vardagsrummet (till vänster) eller kommer från köket (bakom ryggen på undertecknad).



Som sagt, stenkoll på allt!  

 
 
Ulrika

Ulrika

18 april 2009 17:00

Aldrig hört dampkatt förr. Är ju ett tokbra ord. Jag har två. Dampkatter. Mattorna brukar ligga i hörnen.
Eller så racen, dom jagar varandra så att klorna desperat försöker få fäste. Och pang, då dunsar den ena in i väggen och sen iväg igen.. *blir trött bara av tanken*
;)

http://ulrikasyr.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kvasthilda

18 april 2009 17:34

Hahhahhaaa PRECIS som Neo. Det sägs att katter inte "tål" att bli flyttade på till höger och vänster, men Neo anpassar sig verkligen till oss när han är här o "hälsar på".
Just nu smyger han på mellantjejen o skrämmer henne.

 
Ingen bild

Persil,ja

19 april 2009 00:14

Jag har varit kattvakt en vecka. Vaktade hemma hos katterna. Varje gång vi kom dit hade saker flyttat på sig. Fåtöljer snurrat, basketbollar rullat flera rum, skor flyttat sig och speglar på härsan och tvärsan. Detta var nytt för mig om katter. Att de är superskatter med magiska krafter.

 
Ingen bild

Kvasthilda

19 april 2009 07:29

Magiska krafter. Klart de har! Speciellt en svart kisse som vår! Han kan ju få stora karlar att bäva bara genom att de tittar på honom ;-) Tvi Tvi Tvi, vet du.
Skämt åt sidan. Man hittar saker lite här och där efter kattens nattliga eskapader!
/ K

 
Elisabeth

Elisabeth

7 maj 2009 18:39

"Missade" visst dessa tidigare, hur det nu kunde komma sig! Ljuvliga och roliga bilder. Har ju själv haft en SJÖVILD kattflicka, hon var svart förutom haka och tassar som var vita. Men trots att jag hade henne bara i fem månader innan hon fick ett nytt hem hann hon med en hel del tok. Ja, Neo råkade verkligen i klistret här!! Kram från mig.

http://elisannw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Lördag 11 maj 10:55

Lördag morgon, sista dagen för ESC-veckan. Galenskaperna avlöser varann. Petra Mede gör ett kanonjobb. Superproffs. Men, det blir sen, nu är det kryss på agendan.    Vi började dagen med en melodi till ett barn, inspelad för sjuttio år sen, O Mio...

Av Kvasthilda - Fredag 10 maj 09:00


  Eget tema nr 25 Rivningskåk 131/366   Fotat bara för ett par dagar sen. Maskinerna äter sig in i husen och orsaken till detta syns i fonden. Kvar blir bara brädhögar av hundraåriga byggnader som varit hem åt många familjer genom åren. Med f...

Av Kvasthilda - Torsdag 9 maj 09:00


  Tema nr 366 Övervakar 130/366   Mjo. Måste hålla koll på mitt tåg, även om jag inte sitter på det rent fysiskt. Bromsarna ligger till och det finns spänning, så det står säkert. Det vi ser genom fönstren här är inte ens ena lokhalvan. Fatta...

Av Kvasthilda - Onsdag 8 maj 09:00


  Tema nr 117 Här väntar vi på... 129/366   ..en tom stol kanske vill ha nån som sitter på den. Jag, i min tur väntar här på att en växel ska fixas så jag kan komma mig ner till Narvik. Visade sig inte vara helt enkelt.  Men framför allt vä...

Av Kvasthilda - Tisdag 7 maj 09:00


  Tema nr 159 Knolling 128/366   Knolling är ett ord jag inte kommit i kontakt med tidigare och googlade lite för inspiration och insåg att det ju är precis det jag gör när jag fotograferar mina dockor för arkiven. Jag lägger ut docka, kläder...

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<<
April 2009 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards