Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Kvasthilda - 16 mars 2010 20:30


Tema nr 352 Vänta

79/365


Slår ihop TisdagsTema den här veckan med ett av mina 365-teman. Därför blir det två 365-inlägg idag med.

Det mest tråkiga som finns är väl att v-ä-n-t-a. I alla fall tycker kissen det. Neo sitter ofta utanför E-pigans dörr o bara väntar. O väntar. O väntar. Han krafsar på dörren för att bli insläppt. MEN SLUTA FOTA NU DÅ O SLÄPP IN MIG!!!! Visst ser han ut att säga det på kortet nederst? Ibland är hon inte ens hemma, men han vill in ändå. (sorry för den undermåliga blixtbilden. Katten ser besatt ut! Väntar på ny kamera.. o det lär dröja)

 


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson


      

TisdagsTema



     

Av Kvasthilda - 16 mars 2010 10:19


... en kamera. Ett kungarike för en kamera. O lite tid att stanna tåget för att fota. Älgar bredvid spåret.

Följa John. En hare hade skuttat i ett skoterspår. Kul att se. Inte bara skidåkare som nyttjar hårdheten, o med det lättheten att ta sig fram, som ett skoterspår lämnar efter sig.


Av Kvasthilda - 16 mars 2010 09:00


Tema nr 219 Pigg

78/365


Det här kommer som en total motsägelse till dagens första inlägg.....

Pigg och glad... Det är man väl vid halvtio på morgonen? Här är en väntsalsklocka då ett hemvändande tåg blev inställt för mig häromveckan. Men pigg ja..... Ger den här bilden dig andra associationer? Den gav mig en stor en - därav fotot. Lite trist bild annars, va? Bara sekundvisaren ger lite färg åt det gråvita trista....

Lasse Åberg är en av mina favoriter och hans samling av Disneyania är rätt stor. Vi har ett par tryck av två av hans tavlor. Den ena heter Katt o Råtta och den andra Katt o Råtta II... Den första visar en lurvig kisse som tuggar på en datamus. En asgammal datamus.... Den andra är uppdaterad och kissen håller ett musben i framtassen.... Benet kommer från en pigg krabat av träpärlor. Givetvis är det Musse Pigg. Självklart.                                (fotograferat med mobilen)



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson



Av Kvasthilda - 16 mars 2010 07:04


är bara förnamnet. Blev sittande med en saknad kartong igår ikväll och tiden rusade iväg till efter midnatt. Smart när man börjar jobba halvsju. Not.

I kartongen fanns bland annat mina gamla skolfotokataloger som varit "försvunna" i eviga tider. När jag såg lådan visste jag direkt att jag skulle hitta dem där. Och några Galder. Skrattade högt när jag läste alla hopsamlade citat från lärarna. Galder var vår elevtidning på gymnasiet. Kom ut en gång per år och avgångsklasserna fick avlämna ett avtryck på en helsida. Undrar om den där tidningen lever än? Gymnasiet är på ny plats så den kanske blev nedlagd - eller omskapad under nytt namn?

O E-pigan har fått en praktikplats. ÄNTLIGEN händer nånting. Hon verkar trivas. En skoaffär..... Tror fan det. Var till Lule häromdagen o kom hem med ett par - svarta sandaletter. Tror hon äger sådär en fjorton par högklackade, svarta sandaletter sen tidigare... Perfekta Kirunaskor. Sådär en vecka per år. Sommaren var en torsdag.... Inte denna veckan då.

Vi hade 22 minusgrader när jag gick hemifrån. Täckbyxor på. Solen skiner i alla fall så dagen bjuder kanske på gott humör trots allt. Är ju alltid lite enklare om vädret är glatt....

Sitter på jobbet och ögonlocken känns som om de är fodrade med sandpapper. Har genomgående tåg så det är bara att vänta till svappiståget anländer kmb.

Ha en bra dag!

*gäsp*

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards