Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Kvasthilda - 23 mars 2010 16:11


...en stund i alla fall. Maken är på väg till Skåne. Taxin var jättesen. Såhär i efterhand spelade det ingen roll. Han sitter på Kiruna Flygplats ännu.


Solen visar sin vackraste sida idag. Jag bara andas. Hämtar lite luft efter helgens jobb. Ska jobba fyra skift till innan det blir helg. O just ja. Möte ikväll ja. Egentligen var det tre skift men jag ska ju hjälpa en kompis. Man kan inte hjälpa vem som helst. Pratade med en av insarna o en fd kirunaförare hade satt i system att byta bort sina skift, men kunde aldrig jobba igen dem. Skyllde på än det ena än det andra. "Ja, men han är skyldig mig ett skift, ring honom". Jo tjena. Är väl hans jobb i så fall. Nä. Man hjälper de som hjälper tillbaks. Nån gång behöver jag byta ett skift. Fast då vill det till att han kan. Vi jobber ju helgerna mot varann så det ska väl funka nån gång.

Typ den sjuttonde april. Men jag har ju redan konstaterat att jag inte kommer att hinna ner till Falun för festligheterna. Jo, ner hinner gör jag om jag byter bort lörda'n, men hinner hem gör jag INTE. Börjar ju skiftet på måndag morgon vid halvfemsnåret.... Kul om flyget skulle vara försenat då va? Normal ankomsttid är väl runt tio eller tolvsnåret. Var ett tag sen jag flög så jag vet inte. SkitSÖM. Ibland är den bara sååå... äh.

Gillar inte att flyga heller så det får nog vara i alla fall.

Fast det hade varit kul att träffa alla gamla skolkompisar o klasskamrater som nu kommer. Några av dem har man ju hittat på fejjan och det vore skitkul att se dem IRL... i levande livet också! Face to Face. Inte bara via Face-boken.




Av Kvasthilda - 23 mars 2010 08:45



Tema nr 240 Retro

86/365


Plast... Det är veckans TisdagsTema. Jag har velat vänta på en ny kamera innan jag fotar spegeln i fråga här, men den får duga för dagens 365-tema också då'rå. Retro! Vilket måste bli ett annat 365-tema.... Nä, vi kör retro här o tar spegeln sen. Ja, så får det bli *noterar & ändrar rubriken*  Plast är det i ramen till spegeln. Orange plast. Vi har lite orange plast hos oss. Det mesta inköpt på loppisar och Tradera. Här har jag valt att dessutom visa en sockerskål och smörbytta i orange plast. De ingår i serien Jonas och tillverkades av Plastteknik i Göteborg. Designern heter Per Bjelving. Me like!

(kika gärna in på Femtiotalsjakten för mer retroplast!)


På övre bilden har ni tisdagstrion i plast. Sockerskålen som normalt står på soffbordet med råbitsocker i till Makens kaffe. Smörbyttan (det fanns även en ostbytta i samma design, men den är större) som mest står i skåpet fylld med termos-"lock" och spegeln som kommer från SvågerTvå-s stuga där den hängde på utedasset. Den ska så småningom få en plats nånstans på en vägg hos oss.
(det svarta är gamla rostfläckar i glaset)






Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson


      

TisdagsTema




     

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards