Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2012

Av Kvasthilda - 10 april 2012 13:35


Mitt brev från Skattemyndigheten måste ha kommit bort. Jag har inte sett röken av det. Dock har jag deklarerat. Skickade just in slutsignaturen. Tackolov för BankID. Brukar nyttja signaturen man får med i brevet annars. Men var fan har det tagit vägen?? Alla måste väl ha fått det vid det här laget? Alla i familjen har fått sina papper. Utom jag. Om nu inte nån klok själ tagit in posten o lämnat den nånstans där den inte borde vara. LÄTTATTHITTTANÅTIDETHÄRJÄVLAHUSET?!?? Not. 


Av Kvasthilda - 10 april 2012 13:10


Det blev verkligen låda på låda på låda..... Bloggen hakade upp sig. 

Av Kvasthilda - 10 april 2012 13:08


Har hittat en av de dockor jag febrilt letat efter. Fast att återställa röran däruppe nu.... Voj Voj. Det är liksom enklare att plocka isär en bilmotor än att sätta ihop den igen. För den som inte pysslar med att montera bilmotorer. Bara som en jämförelse. 

Sååå, nu har jag nitat mitt Amerikanska tema. Eller plåtat. Fast nitar är väl gjord av plåt. Eller nån form av metall i alla fall. Dock kommer ni inte att få se den förrän i november. Sådeså. 

Sen återstår letandet av alla de lösa dockor som verkar vara spårlöst försvunna. Tänkte försöka på nåt jävla sätt att få ihop alla lösa dockor på samma ställe. Sorterade. Om det alls går. En del av dem är ju sorterade. Exempelvis ligger alla killdockor (nästan....) i en kartong. Blonda Barbie i en annan. Brunetter o rödtottar i ännu en annan. Kompisar uppdelade på ett par kartonger. Men det har försvunnit ett gäng kompisar. 

Kottarna städade ut gamla kläder däruppe o samtidigt plockades det ihop inne i förrådet så nu är mina lösa-dockor-boxar utspralade lite här o där. Det var en gång en ordning. I formen kaos. Fast ordning. Nu är det bara kaos. Fast ordning på nåt sätt. Eller var. Tills jag började rota där... Det är bara inte min ordning. O jag hittar inte ett skit. 

Nä, det är väl bara att traska upp dit igen o försöka få ner den där kartongen i lådan igen. Lådan i kartongen. Dockboxen i flyttlådan. Eller hur fan det nu ska vara. En kartong i en annan kartong. 

Måste leta en annan tröja eller top först. Ser att den jag har på mig inte mår så bra av att hänga över lådor o tejp. O ta på kappan. Det är minusgrader däruppe. 

Ute snöar det. 

Basånivet. 

April April. 

Av Kvasthilda - 10 april 2012 09:00


Tema nr 86 Glasögon

101/365


Mina nya glajjer.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 april 2012 09:00


Tema nr 73 Färgklick

100/365


Det finns lite godis kvar än...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 9 april 2012 08:06


Virrpanna. Bra om man läser rätt sida i almanackan :) Jag ska till Svappavaara idag o inte alls till Narvik. Det var TurTure som hade den turen jag trodde att jag hade. Tittade inte ens på datumet.... *Gibbsslap* Vad skönt det blev! Då blir det att packa datorn o ta med sig film. Var länge sen jag hade kvällstågen till svappis. Har inte varit där sen i ...ehhh... december?? 

Nu hinner jag sätta mig ner o äta frukost i lugn o ro. 

Go'Morron! 


Av Kvasthilda - 9 april 2012 07:23


Ska strax sätta mig på persontåget mot Narvik o hämta hem ett tomtåg. Änne en fin dag för påskfirarna i fjällen. De har haft en jäkla tur den här påsken. Om man nu får tro vädret i stan vill säga. Maken kommer säkert hem brun som en pepparkaka. Åtminstone från halsen upp o från ärmslutet o ner...... Det är så en äkta Kirunasolbränna ser ut. Brun i ansiktet o på händerna. 

Har tagit en vindstur o letat dockor. Söker en Barbie for President för ett fototema men det är inte lönt. Tiotusen kartonger o en massa skrot i vägen gör att jag inte vet vilken låda jag ska leta i. Har gjort ett tappert försök att hitta mina listor jag skrev när de packades ner andra gången o sorterades men de har också försvunnit av nån jävla anledning. Allt flyttande till höger o vänster o bytande av kontorsplats har ju bidragit till att de vaporiserat. Hittade flera andra listor men inte just de som listar boxarna. *suck* 

Får ta nya tag en annan dag. Nu är det jobb som gäller några dagar igen. Måste väl flytta kartongerna jag faktiskt TOG ner från vinden, innan Maken kommer hem.... 



anar ett visst tema här...


Nåja. Ha en skön Annandag Påsk! 

Av Kvasthilda - 8 april 2012 14:42


Dess gula ansikte gör mig så glad! 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards