Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2012

Av Kvasthilda - 15 april 2012 07:03


Sitter o væntar på att mitt tåg ska bli tomt. Eller snarare det tåg som ska bli mitt tåg. Æn ær det inte det utan har fortfarande ankommande tågnummer. De hade ungefær halva tåget kvar nær jag kom.

Det blev tydligen ett rælsbrott igår. Hørde nåt om att det kom efter 18. Det var jag det.... Asch då. Fast det har de åtgærdat inatt så det kan inte ha varit så stort.

Har sovit gott inatt o bokstavligen kastat i mig frukost på morgonen. Svårt att få in rutinerna nær man inte har stenkoll på exakt nær man børjar. Måste kolla upp starttiderna. Inte på tågen, utan på turen. Tidtabell før tåg har vi alltid tillgængligt i Norge. Før alla tåg som trafikerar stræckan vi kør. Det måste vi ha med oss. Den. Ruteboka.


O jævla tjorv med iPhønen då.... Jag kan inte surfa, kolla fejjan, skicka mms osv osv osv utan att aktivera data-roaming. Ska det inte funka ændå om man har tillgång till internet via radiolænk? Hotellet har ju nætverk o jag har lagt in deras næt men kan ændå inte gøra nåt. Måste aktivera roamingen varje gång jag ska gøra nåt fiskande (med næt). Man får ju tipset att stænga av det i utlandet før att undvika extraavgifter før mms, surf o epost. Ja, men det ær ju just det. Kan ju inte gøra nåt av det UTAN att data-roaming ær aktiverat?!?? Nætverkstekniker my @$$. Jag fattar inget.

Nåja, den dær instællningan åker av o på.... Måste komma ihåg att kolla upp det dær nærmare - vid tillfælle. Kænns som om det aldrig kommer bara. Tillfællet.


O jag måste fixa mina glasøgon..... *grrrrr* Nær jag var dit o fixade bøjen på skalmarna bytte "hon" ut plastgrunkorna mot næsan mot likadana i silikon. Lite mjukare o skønare. Det ær bara det att de klibbar fast o fastnar, vilket gør att jag får SKAVSÅR!!! Måste bøja ut dem lite. Maken hade kunnat gøra det men han svamlar inte med såpass dyra glajjer. Just nu har jag två ilsket røda mærken på var sida om næsan. Går bra sålænge jag inte rør brillorna men så fort jag rættar till dem - før de sitter inte helt still - så gør det så in i grønheta helvete ont. Ungefær som att dra ett plåster. Fast inte riktigt. Men næstan. Aj Aj Ont!


Nåvæl. Jag har sællskap av solen idag. Hade den i øgonen igår kvæll o såg den sjunka ner bakom fjællen ytterst i Ofotfjorden precis innan jag ankom Narvik. Fantastiskt vackert. Rombaksfjorden, dessførinnan var sagolik.

Nu står solen høgre på himlen men jag har den framfør mig en bra bit hemøver. Igår såg jag knappt vissa signaler i motljuset. Får se hur det blir idag.


Go'Morron! Ha en Skøn Søndag! Med eller utan Lanefeldtøvningar. Kniiiiiiip!


Av Kvasthilda - 15 april 2012 06:41



En härlig morgon. Vissa av oss är vakna medan andra bara sover o sover o zzzzzover... 


Av Kvasthilda - 14 april 2012 22:06



Vilken fantastisk blixtförmåga den har, iPhönen!! 

G'Natt. 


Av Kvasthilda - 14 april 2012 22:04


Men jaha... Vad säger man? Rälsbrott. Får se om de fixar det tills jag ska hem igen. Under tiden får man väl krypa under täcket o vänta på frukosten. Bida tiden. I morron är en annan dag. 

Av Kvasthilda - 14 april 2012 19:07


Grattis Motown!

Av Kvasthilda - 14 april 2012 18:15



Kan inte klaga på vädret :) 


Av Kvasthilda - 14 april 2012 14:45


Nähä. Anade det. Vi får ju äta buffé på hotellet på kvällarna. Det är endera en tomatsoppa med nån form av pasta i, eller så är det ärtsoppa med nån underlig norsk korv. Fullt ätbart, även om kompisen som är fd kock inte riktigt tycker det. Åsså kan man grädda våfflor att ätas med jordgubbssylt. Men ingen grädde. 

Dock är det ingen buffé fre-lö-sö. Idag är det lördag o jag ska dit. Måste alltså fixa nån form av matsäck. Nåja, lär inte svälta ihjäl hur jag än beter mig o frukost blir det så det ska nog bli bra. Om jag nu hinner äta frulle. Måste kolla det där med tiden. Jodå. Ska nog hinna, även om det är lördag. 

Nåja, bäst att fixa lite mataktigt innan jag drar då. 


Av Kvasthilda - 14 april 2012 11:45


Såhär har du aldrig hört den: 




Stefan o Krister sjöng om nåt helt annat: 


Vill du bli annonsplats för vägverkets reklam
Vill du bli så tilltryckt, att du nobbas av en gam
Allt dä där kan hände dej, om du inte bländar å te halvljus.
Vill du bli den skadaste, som gått i ett par skor.
Så söndriger å dann så till och mä di blinne glor. 
Allt dä där kan hände dej, om du inte bländar å te halvljus

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards