Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Kvasthilda - 12 januari 2012 19:34


Leonard: 

It was an accident... 


Sheldon:

Are you trying to tell me you tripped and somehow fell into her lady parts? 


Av Kvasthilda - 12 januari 2012 17:11


En hel dag med skifting. Man är lagom mör i skallen. Andra som sysslar med sånt i verkliga livet blir nog mer slut i armar o ben. Bremser hit o dverger dit. Tl o Txp. GSM med eller utan -R. Faller o höyer. bah. 

I morgon har vi halvdag - med en fredagsfikarast inklämd. Insen ska ju med flyget efter lunch. 


Själv går jag i strejk på hemmaplan. Tyraskrället har rivit ner en adventsljusstake idag så översta lampan kraschade - o med den hela staken som det verkar. Fick då inget liv i den efter att Maken surt grävde ur den trasiga lampan. Har bara EN enda fungerande adventsstake nu. En sketaliten jävla ledlampestake. Jag julstrejkar nästa år. Tamefan. 

Jo tjena. 

Men jag blir vaaaaaaaaansinnig. Kan man få ha EN jävla ljusstake hel efter en jul?? Brukar inte ställa undan dem förrän jag sett att de funkar efter att de hamnat i kartongen. Nu fick den krypa ner utan översta lampan för att man kanske ska komma ihåg att den är TRAAAASIG nästa år. Fan o fan o fan o fan o fan. 

Jag avskyr att allt hos oss är småtrasigt o skevt. Vet inte när jag ska få ett HEM. Vill kasta ut alla jävla möbler. Skaffa nytt. Taptetsera om. Fixa ett dockrum o ett kontor. Nu bor jag vid datorn. Ser inte resten av huset. Orkar inte. Skiter i att laga mat. JAG IIIIIIDS INTE! För fan, man har huset fullt av vuxna människor o inte en jävel ids göra ett jota. Jag har jobbat sen jag klev upp i morse. Först nu man fått tre minuter för sig själv. Men det är bara för att jag matstrejkar. Tänkte göra en ugnsomelett med broccoli o skinka men det vete fan. Man har ingen respons. 

Min tanke var att jag gör som alla andra. Sätter mig nånstans o väntar. På vad? Ingen aning. Inte mat i alla fall. För då får jag vänta tills jag blir gråhårig. Om jag inte svultit ihjäl före det. 

Plockade ur diskmaskinen o fyllde på den. Diskade ur kastrullerna som stått på spisen i ren protest från min sida i två dygn. Mysigt med två dagar gammal räksoppa. En skitig kastrull med rester av pasta carbonara som jag gjorde åt E-pigan som inte vill ha räksoppa. Men var det nån som tog reda på kastrullerna efteråt då? Nå, inte fan. Folk tar sin skål med mat o försvinner från köket. Nån äter faktiskt I köket men det hör till undantagsfall. O sitter nån kvar o äter när de andra stoppat i sig blir allt stående där det är framdukat för att denna någon är sist. 

De bor gratis. Må vara Klimpen som faktiskt går i skolan ännu.... Är det så jävla svårt att önska sig att nån kunde förbarma sig över diskmaskin, tvättmaskin, dammsugare osv osv osv. Nej då. 

Åsså klagar gubben att handfatet i badrummet är grisigt. Det görs ju ALDRIG rent sa han igår? I morse? Nähädu.... DU ÄR JU FÖR FAN INTE HEMMA HÄLFTEN AV TIDEN!!!! Nu är det helt igenkleggat i avloppet o vattnet rinner inte ut. Tvärstopp. Skiter jag i. Jag blir så jävla blasé. Soppåsen i köket är full vid ett tillfälle som Svärmor sa - o det är JÄMT

Den har jag bytt o gått o kastat bort. "Jag kan kasta sopor" sa Kullen. Självklart kan du det men nu tog jag den. 

Fan o förbannat. Jag blir sååååå leds. 

Halvsex o inte en matbit i sikte. Igår såg Maken att jag var trött o less o vi beställde pizza. 

Nu jobbar faktiskt Kråkan också o är undantagen gnällregeln men ÄNDÅ!!!! 

Ligger det alltid på mig att planera den där jävla middagen?? Kan ingen annan titta i kylen o frysen o plocka fram en jävla älgstek eller köttfärspåse o GÖRA NÅT???? Vill inte ha pasta. Vill inte ha potatis. Vill inte ha ris om det inte finns sås. Jag men gud jävla förbannat. Hitta på nåt själv då!!! 

Potatisen är slut. Jahaaa?? Är den mindre slut om JAG ska göra maten?? 

Nä. Jag strejkar. 

Av Kvasthilda - 12 januari 2012 09:00


Tema nr 119 I mitt fönster...

12/365


...sitter ofta två katter. Tillsammans. Eller var o en för sig. Just här sitter de o spanar på Kråkan som är ute o skyfflar snö för glatta livet. Det kom nära en halvmeter förra veckan så det tar en stund att skotta. 




Temalista

  

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards