Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 4 februari 2014

Av Kvasthilda - 4 februari 2014 17:19


Tjorv o korv. Vad det ska vara svårt att hitta skrivrutan. O nu sitter jag på ett snuskigt tangentbord som jag inte är överens med alls. Lånar datorn medan JoF lastar vagnar. Tangetbordet är snuskigt såtillvida att det är svårt att hantera. Knapparna är små o det är trångt o End o Home, Delete o Backsteg ligger inte där de brukar. Piltangenterna är små och det hela gör att det är mer besvärligt än vanligt att skriva för mig... Visst var det en spännande liten historia? Men som vanligt skriver jag för MIN skull o tycker nån att jag svamlar så skiter jag högaktningsfullt i det. Sådeså.


Snor o snörvel. Hela vintern har jag snorat o snörvlat. O nu mer än vanligt.


Dotra funderar på om den Lille är magsjuk för han kräks mer än vanligt. *funderar* Kan så små bebisar få magsjuka om ingen annan haft? Vätskebrist är farligt. Äter han bara så kanske det är OK. Han äter kanske för fort bara? Lillknubbisen. Nå, lasarettet är bara ett telefonsamtal bort. Kanske. Man vet inte med sjukvården i Kiruna.


Annars då? Paketet var från Indien som jag trodde. JetPak kom o dumpade det utanför dörren som jag bad. Förvisso hade han kunnat kolla om det var någon hemma men det spelar ju ingen större roll. Jag har fått det i alla fall.

O sen? Julkorv o gårdagspotatis i magen. En fryslåda i ryggsäcken som jag väl ska hinna peta i mig innan jag åker hem. Eller bort. Om de får ihop sten till tåget.


Nä, ska ta mig lite kaffe, gå på tossi o göra det man gör där o snyta mig. Sen plocka fram boken, ta lite kaffe o sätta mig vid bordet en stund. Eller i soffan.


  

Av Kvasthilda - 4 februari 2014 13:29


Tempen har stigit till över noll. Trist. Tråkigt. Fast snötäcket sjunker ihop o ger bra före till skoteråkarna. Svårt att fatta att det varit 35 kalla grader häromkring. Nyss. 


Väntar på JetPak. Antar att det är ett paket från Indien. Ett förbannat jävla skitpaket jag är mer än lovligt förbannad på. Eller inte paketet i sig, eller ens innehållet, men idioten som skickade det. Nåja, det är inget att dravla om här. Det görs bakom stängda dörrar i dockvärlden. Han är bränd kan man ju säga. 


Har en långtur idag. Bil till svappis o tåg till Narvik. Ett o ett halvt dygn nästan. 

O en rapport att lämna in. Den har legat o jäst ett par veckor men såg ett mail häromdagen o det brinner väl nu... 

Nåja, ska skriva ut det o lämna till chifen innan det dimper ner en ny bokstavsförkortning. *suck* 


Nä. Kaffe på det här. O hoppas melankolin försvinner liksom kylan. 


Av Kvasthilda - 4 februari 2014 09:00


Tema nr 50 Fika

35/365


Semmeldagen. Fettisdag. Nä. Det är inte idag. Men en semla finns i denna tisdags temabild. Alltså en fettisdag. Semmeltisdag. Det är en månad kvar än! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards