Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2015

Av Kvasthilda - 21 januari 2015 12:05


strålande tider.... Eller nåt sån't. Solen skiner i alla fall. Tror jag. Himlen ser knallblå ut o det är lite rosa i horisonten, vilket betyder att det finns en sol nånstans. B-dag idag - o eftersom inget annat sagts är det jour 8-1512. Satt o tittade på ett avsnitt Criminal Minds igår kväll innan jag la mig men orkade inte se färdigt utan kröp i säng när det var tio minuter kvar. Slog igång den o kom ihåg att jag glömde ta mobilen med mig. Då jag lyssnade med hörlurar hörde jag lite omkring mig. Opps. Måste hämta mobilen. JA, DET MÅSTE DU!!!! Pigan hade hört den o sa att det ringde men inte hörde jag det... Hoppla. Fast det var inget viktigt. *puh* Förvisso Psf men det var nästa veckas planering. Återgå du till din serie, sa hon sen :) 

Maken kom just hem. Deras jobb blev inställt. För kallt. Lär väl vara lika hela veckan. Det är ju trots allt Snöfestival i helgen. Då brukar det bita i kinderna! Snöskulpturtävlingen är tillbaks i alla fall. Var inte den hotad nåt år? Eller helt inställt? O för nåt år sen hade de skitig snö. Såg för jävligt ut. Hoppas de har hittat vit snö o stampat ihop i de där enorma kuberna nu. Måste försöka hitta lite (t)id till att åka o kika på dem senare. O Ishotellet på det. Kyrkan om inte annat! I januari är det lite turister men kallt som fan. Senare under våren är det ljusare men mer folk - o således mer svårfotograferat. Bara synd att Kläppen o Lindblomman har flyttat o inte jobbar där. Vet inte vad det kostar att gå in. *snål* 

Tyra sitter o grinar. Maken gick i källaren med sina kläder o Kråk gick till tvättstugan. Hon hoppar på dörren o gnäller. O gnäller. O grinar. Hon har uuuurtråkigt. Ahaaaa.... Maken kom just upp igen. Neo följde visst med Matte ner - o tog en tur in i torktumlaren. 

Måste fundera lite över mina 365or igen. Har en del bilder. Var förföljd av ett flygplan igår på hemvägen. Den lovade runt tre gånger - eller vad nu ett flygplan gör... 

Vad är "lokvakt"? AM ringde mig o frågade. Hon såg att jag hade jour o "lokvakt". Ingen aning. hahahahhaa! Är väl för att jag har jour kanske? Hon ville kolla vad jag gjorde. Sitter du o vaktar ett lok? 

Av Kvasthilda - 21 januari 2015 09:00


Tema nr 198 Morrhår

21/365


Luna.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 20 januari 2015 17:19


Det lutar väl åt det hållet. Kan man kryssa i JA o stryka över "avtalet"? Jävla bullskit. Kom hem tidigt med mitt tåg men hann ändå inte mer än möta kollegorna i dörren efter mötet. Bokstavligen. 

Fryser. Det är kallt. Kallt som fan. O undrar hur mycket de där Psf lyckades lura mig idag nu? Får förvisso en bättre ledighet men måste dubbelkolla hur det stämmer med tiderna runt omkring. Har ju hört om idiotskift som inte lämnat vilotider runt om. 


Av Kvasthilda - 20 januari 2015 09:00


Tema nr 221 Piggar

20/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 19 januari 2015 14:11


Nääää.... Har just läst ut Styxx. Det tog mig en evighet för det var plågsamt att ta sig igenom hans barn- och ungdomsår. Gena Showalter är makalös. Över tusen sidor. O nästan fyrahundra av dem vill man bara slita ur boken o bränna på bål. Nä, fler. Nästan sexhundra. Första delen är så mycket tjockare än den andra. Acheron var nog mer fifty/fifty men jag ska inte svära på det heller. Måste leta fram en annan bok att ta med mig ikväll. Ska ju ut o jobba igen. Tror jag har en Roberts väntande. Inte Nora. Sheila. Har inte bara en väntande men tror att det var det jag tog fram. 

Av Kvasthilda - 19 januari 2015 09:00


Tema nr 209 Näbbig

19/365


Vem kom först, hönan eller ägget? Jag kokade mig några frukostägg härom morgonen och ett av dem såg ut så här efteråt. Ankägg? Ägganka? Den fula ankungen? 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 18 januari 2015 20:16


Det var en jäkla dag. Har inte kunnat sova. Aptrött innan jag kom ner - o sov förvisso en stund i fåtöljen på hotellrummet men därifrån till att kalla det vila.... Eller kraftgivande vila. Nä. Lite dåligt laddade batterier just nu. Två timmar till ordinarie avgång. Får se om man kan lura kroppen att sova en stund. Beror väl på ankommande förare kanmantänka. De är en halvtimme bort. Enligt tidtabellen. Kan ju vara nåt annat i verkligheten. Fanns ingen personal här så jag har inte kunnat fråga nån. Kan ju alltid ringa Togleder. Men då dör min skittelefon. Fulladdade den på hitvägen idag. Ett samtal har ringts o pouf. Halv kräm kvar. SKITBATTERI! 


Av Kvasthilda - 18 januari 2015 14:10


O inte så fantastiskt skön. Men rätt gött väder idag. Hade tänkt ta en prommis o fota "Drottning" men insåg att jag var lite för trött o satte mig i en stol på hotellrummet - o somnade. Får ta den vid ett senare tillfälle. Har ju hela året på mig. Eller åtminstone fram till slutet av juni. Sen hinner man väl inte. *suck*

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards