Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juni 2016

Av Kvasthilda - 24 juni 2016 12:24

Som alla andra midsommaraftnar har det ömsom regnat, ömsom solat idag. Just nu skiner solen så mycket den bara orkar och jag hoppas de har en fin dag i Jukkasjärvi. Själv ska jag iväg o jobba snart. Eller snart. Om nån timme. Har lite att stöka med innan det. 

Förutom att svenskar firar denna dagen med jordgubbar i olika form har Europa vaknat till en konstig dag idag. Britterna har röstat sig ut ur EU. Hur många gånger har inte jag önskat att vi ska lämna denna union också, men vi står nog starkare där trots allt. Känns jättekonstigt. Norge står utanför EU men är med i EES. UK kommer inte ens att göra det. 


Nåja, undrar om en gul o fyra blå IKEA-kassar räcker till en Sverigeklänning till mig också? Nåt Lucialinne har jag inte, men tipset var väl underbart? Lucialinnet är bra för kylan som *kan* infalla på midsommar (regn o rusk) och kassarna är väl mer eller mindre regntäta. 


Undrar hur viralt det här kommer att bli? Folk är lyriska :) 


 Gla' Missommar på er! 


Av Kvasthilda - 24 juni 2016 09:00


Eget tema nr 25 Z

176/366


Midsommarafton... Jag jobbar idag - och söndag men inte på midsommardagens kväll så det kanske blir ett glas vitt. Eller Rosé. Det föll sig så att det blev vin med Z. O snygga etiketter... Gick ifrån mina principer att alltid köpa Chardonnay och Cabernet Sauvignon för att testa nåt nytt. Gjorde ju inget att de är snygga att se på också. Tetran är bara för att det är bekvämt. En hoptrampad kartong tar mindre plats än en glasflaska. 



Skickar också ett GRATTIS till pappa som fyller 83 idag.


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 juni 2016 11:20

En strålande vacker dag. Ska stoppa kameran i väskan idag. En tripp norrut. Borde bli några minuter över i Narvik också. Se vad som hänt med 4e hørnet. 

Förlovningsdag idag ♥ Ska ringa den där jag är gift med sen o prata lite. Får se vem av oss som hinner först idag ☺  

Närmast på schemat står att få i sig lite frunch, hälla kaffet på termos, se till att väskan är packad, inte glömma hämta matlåda, kolla att mobilerna har laddning, få på sig uniformen (fortfarande de där varma o vidriga höst/vinterbyxorna vi har, får väl sommarbrallorna framåt hösten nån gång - o jag får skavsår av dem. Sömmarna sitter helt fel för att de ska vara ens i närheten av att kallas bekväma...) och skorna o dra på jobbet. Nåja, det är en dryg timme kvar innan jag måste sätta nyckeln i bilen, starta den o fara. Ska väl hinna hitta på nåt ofog tills dess. Som att städa kattlådan kanske... 

Men Gla' förlovningsdag på oss då! 

Av Kvasthilda - 23 juni 2016 09:00


Eget tema nr 24 Musik i bild

175/366


Vilken melodi tänker du på? 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 22 juni 2016 22:55

Vad sa han, 177 landskamper? Wikipedia säger 114. Tja hörde ju inte riktigt. Men det var hans sista i alla fall. Sverige faller med flaggan i topp sa de just i Sportradion. Hmmm.... Hjälper ju inte om de åker ut. O Zlatan slutar spela blågult. 

Radiosportens Tweet


Av Kvasthilda - 22 juni 2016 12:11

Sover o sover o sover o sover. Har sovit svindåligt inatt så att klockan drar långt in på förmiddagen när man väl somnar är kanske inte så konstigt. Ont i benet. Ont i magen. Ont i revbenen. O hjärnan fastnade på ont i magen, vilket gjorde att jag inte kom till ro förän på morgontimmarna. Tröttheten tog väl över till slut o bedövade hjärnan. Men vad som är fel med benet vete fan. Vet att jag sträckte det en natt för några veckor sen. Sendrag... Magnesiumbrist fick jag som tips av en kompis. Tja, varför inte. Det enda jag vet idag, är att det gör så jäkla ont på morgonen att jag inte ens kan stödja på det. Sen minskar det. Ut o spring. Jo, tjena. Undrar var min cykel är? 

Av Kvasthilda - 22 juni 2016 09:00


Eget tema nr 23 Grönt

174/366


Så läckert när vattnet är smaragdrönt! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 21 juni 2016 16:21

De kallas lite olika, beroende på varifrån man är. Nästkusin. Brylling. Tremänning. En av mina ringde idag. Igen. Var lite för upptagen för att svara igår. Okänt mobilnr. Fick ett mobilsvar så jag kollade. "Hej. Det här är Eva i Ume". Hmmmm. Vilken Eva? Tog ett par sekunder innan rösten, dialekten o namnet föll på plats. Längesen jag pratat med henne. Undrar vad som påkallade denna akuta samtalsklåda? Hon pratade över en timme med mamma igår. Sen dog hennes mobil. Hon laddade den o ringde upp igen. O mig tre gånger... Iddes inte ringa tillbaks men idag, när jag satt mellan två tåg tog jag tjuren vid hornen o svarade. O HERRE GUUUD vad hon låter som sin far. Förvisso mer kvinnlig, men på gamla dar är hon som en kvinnlig version av honom. Lite kul att höra honom gå igen i henne :) Hon har ingen facebook. Synd. Har kanske ingen dator, vad vet jag? Kul att prata med henne en stund i alla fall.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards