Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 6 januari 2021

Av Kvasthilda - 6 januari 2021 20:10

Vad i det mest glödheta helvetet är det för fel på folk? Dotra fick in en kund på butiken idag som frågade henne efter något och hon hänvisade vidare till det som söktes. Väl där fick människan nån form av attack och en annan i personalen hjälpte hen med en stol att sitta på. Personen fick andningssvårigheter så personalen ringde till 112 för att få hjälp. De ville prata med "patienten" så personalen lämnade ifrån sig mobilen. Jodå. Personen hade feber, ont i halsen och fick som sagt andningssvårigheter. Personen hade ett munskydd, men under hakan. Personen hade dragit ner den när hen klev in i butiken. Som sagt. VAD I GLÖDHETA HELVETES ELDAR tänker folk med???? Har du feber? Har du ont i halsen? Har du svårt att andas? VARFÖR GÅ UTANFÖR DÖRREN?????? O varför gå in på en affär?? VARFÖR?!???? 

Personalen spritade ALLT. Allt. Mobilen o hela världen omkring där patienten satt. Men man kan ju inte bada i det i efterhand o tro att det försvinner. 
Jag har varit barnvakt inatt men pigan ville inte hämta ungen ifall hon nu skulle vara smittad. Fattar ju jag också. Så här i efterhand hade han ju kunnat stanna här några dagar tills eventuella symtom dyker upp även om han absolut inte hade velat det. Alltid lätt att vara efterklok. Det gick bra en natt men i morgon börjar skolan igen med allt vad det innebär av trygghet hos mamma. Men fy fan. Var den där människan ensam i hela universum eftersom vad som nu behövdes var det mest viktiga att få tag i just nu? NÄR HEN UPPENBARLIGEN ÄR SJUK?!????? 


STANNA HEMMA för fan! Visa hänsyn. Tvätta händer. Gå inte ut!! 


Och i USA är Dumpen fortfarande på krigsstigen. O drar igång hela sitt harang av upprorsmakare. Världen är galen. Alla är galna. Men mest av alla den där orange gubben som inte fattar att han förlorat med mer än han vann sist. Landslide. Jo, Inte som i Norge tack o lov - för det är då otäckare än mycket annat. 

Av Kvasthilda - 6 januari 2021 09:00


Tema nr 244 Pareidoli

6/365


Jag småler varenda gång jag ser den här biten av vår slitna kökstapet. Troligen har det suttit något med häftmassa på väggen nån gång för hundra år sen. Eller trettio. Fyrtio. Vänta nu. 88. Trettio. Jag ser framför mig statyn i Narvik som heter Jenter i vinden. Endera det, med en dam som plågsamt försöker ta sig fram i vinden, så hucklet flyger och far kring huvudet - eller en anka som kaxigt går kraftigt bakåtlutad. 


Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2021 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards