Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 9 februari 2021

Av Kvasthilda - 9 februari 2021 15:07

Nej, nu du. Två gånger på en dag? Har fått hem tangentbordet. Trodde först att det fortfarande var anslutningsproblem - kontaktlagg, men inser att det troligen är de yttepyttiga knapparna som rår för "lagget". Trycker troligen på CTRL istf Shift... Tar en stund att lära sig var knapparna sitter. Men skönt tangentbord. Tyst. Mjukt. Som nya knappar är. 

Perfekt. O det ger ett nytt tema också. För ett par dagar sen. Eller? Igår? Efterdatering som vanligt :D 

Av Kvasthilda - 9 februari 2021 09:14

Aj då. Startade datorn efter jobbet för att kopiera in nya länkar till temalistan. Men det lät sig ju icke göras. Har slut teman - igen. Hoppsan Kerstin. 


I världen raidas det. Pokévärlden. Jorden runt. I höstas släppte Niantic tre lake sprites som är regionsbundna, men de släppte samtidigt på avstånden för Remote Raids så hittade man bara villigt folk i nån facebook-grupp kunde dessa hämtas hem, varän i världen du än bodde. Det blev raider rygnet runt då alla raidtider är olika. Under ETT event i vinter har Niantic av nån kosmiskt konstig anledning haft EN starttid för eventet - oavsett vilken tidzon man befann sig i. Det var alltså natt, morgon, eftermiddag, kväll, en annan natt beroende på var du befann dig. O detta enda klockslag gjorde givetvis att inget fungerade. Säger sig väl självt. Klockan slår, säg 10.00 på en plats på jorden men överallt startar eventet - o BAM har du miljoner människor som försöker göra samma sak samtidigt. Det är nog stora problem under CD, där varje tidszon startar men en massa människor har sina samtidigt - speciellt under CDns mellantimmar. O sen startar de nåt exakt samtidigt jorden runt? Hur tänkte de där? 


Av Kvasthilda - 9 februari 2021 09:00


Tema nr 230 Olika men lika

40/365


Nya tangenter. Det är fint det. O bokstäver har de allihop. Men livet som kattägare. Fem minuter på skrivbordet innebär katthår... Eller inte ens fem minuter på bordet. Tre sekunder efter att det tas ur plasten... Tangentbordet är ett ergonomiskt, som det förra, men de är inte helt lika ändå. Det bästa mot det gamla - förutom att det här faktiskt fungerar, är nog de mjuka tangenterna. Det mjuka "slaget" de har. Inget hårt knatter. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2021 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards