Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2010

Av Kvasthilda - 18 februari 2010 19:01


Lång dag idag. En tur till svappis på morgonen. Slutade strax efter lunch. Parkerade tåget 13.58 Raska in och gå på möte. SÖM-möte. O sömnmöte skulle det visa sig. En av planeringscheferna var med, vår fd högsta chef, nuvarande högsta chef och tillträdande högsta chef... Mycket chefer.... Tt är gammal fackpamp, vilket får visa sig om det är bra eller dåligt. Han kan ALLA paragrafer i världen så det kan ju vara en nackdel för oss i förhandlingar..... Han kan alla trix.... VojVoj. Sen var Previa hos oss o pratade sömn. Viktigt. Och nästan omöjligt som lokförare med SÖM-schema.


Ett avspänningstips vi fick:


~ Sitt upp i stolen - på sittbensknölarna

~ Fötterna isär, tungt på golvet

~ Sänkta axlar

~ Avspänd käke - litet mellanrum mellan käkarna

~ Slut ögonen - andas

 Låt tankarna vandra till de fyra punkterna; fötter, sittbensknölarna, axlar och käkar, om och om igen.


Efter en stund är du avslappnad, eller åtminstone avspänd!


Väl hemma fick jag det bästa av allt. Maken har lagat god mat. Älgstek med mandelpotatis. Mums!



Av Kvasthilda - 18 februari 2010 09:00



Tema nr 86 Glosögd

51/365


Pratade med en kompis på leksaksaffären en dag och fick syn på en korg med plasttofflor i grylliga färger. De hade ögon. TROR att det är krokodiler, men kan lika gärna vara grodor eller nåt helt annat fantasidjur. Nej, det är grodor. Dojjan bredvid har en etikett inuti, med en groda på bild. Å andra sidan är de lila, grå, cerise och limegröna så fullt av fantasi är det i alla fall. Nåja, det finns ju trädgrodor i knalliga färger så helt off är det väl inte? Tyckte de var skitfula med sina påklistrade ögon. Kanske inte sådär jäääätteutåtstående glosögda som man kunde önska, men de får duga sålänge. Hittar jag nåt annat under året, slänger jag ut det här!

 


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson




Av Kvasthilda - 17 februari 2010 19:59


Lite glad får man väl vara en kväll som denna? Just hemkommen från jobb. Övertid. Övertid upp o övertid hem. Hur många minuter det till slut blev vet jag inte. Måste kolla det med tfören.

Jag är glad för att favvoinsen just åkt med o gett mig beröm. Nej, just ja. Inte beröm. Kan han inte. Hahahhahahaa! Men närapå! Det var ju det där med la'gårdsväggar.... Eller hur fan det nu var.

Han är trygg :-))

TACK!


Av Kvasthilda - 17 februari 2010 09:45


  


Sista Ordlös Onsdag hos akson

Av Kvasthilda - 17 februari 2010 09:31


...är trasigt. Så är det. Kanske därför vårt internet tappat kontakten stup-i-jävla-minuten hittills också? Pratade med supporten o fick ett bättre abonnemang. Tack för det Televerket. Eeehh, Telia. Billigare i alla fall.

De skulle skicka en ny router - o en switch. Thänkjoo. Har pluggat i vårt asgamla ADSL-modem o nu har vi EN internetanslutning tills den nya routern anländer. Förutom Makens mobila bredband då. Hade ju varit trevligt om Lapptoppen varit hel så hade vi haft ytterligare en anslutning sålänge.

E-pigans foton.... De är på Lappen o vi behöver få igång den. Finns inte en chans att den ska lämnas in. Svindyrt. Vet inte om det är värt det. Men om det gick att få tag i ett laddat batteri till eländet? Bara så man kan rädda det som finns på den? Är ju nackdelen med bärbara. Hur fan får man tag i grejerna som ligger på en sån hårddisk? En vanlig kan man alltid plugga i en annan dator, på ett eller annat sätt. Får se om jag kan ta mig in i den. Skitgrejer. Backup, backup, backup.

Nähä. Dags att göra sig klar. Undrar om jag får med mig insen idag? Han gav mig en underlig blick igår o frågade vilket tåg jag har. Det är ju dags för uppföljning, så kanske... Eller så var han bara nyfiken för när jag körde norrut ringde vår fd arbetsledare som gått över till annat företag o undrade om jag eventuellt skulle kunna ta med mig en av deras nya killar. Tja... Vet inte. Ev uppföljning. Så nä. En annan gång.

Nä, fixa lite ma'säck. Äta frukost. Göra klart.


Av Kvasthilda - 17 februari 2010 09:00


Tema nr 4 Ananas

50/365


Jag fortsätter på gårdagens frukttema och betar av ett nummer till. Ananas. Denna underbara frukt med sitt fantastiskt goda innandöme. Min söta SysterYster avskyr ananas o jag kan inte förstå varför. Enda typen av ananas hon stoppar i sig, är om den råkar finnas som smakförnimmelse i en vindunk eller i en Piña Colada på nån grekisk strand. Men vi älskar ananas! Tänk vad gott med färsk ananas till en skål gräddvaniljglass!



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson



Av Kvasthilda - 16 februari 2010 17:50


...vädret håller i sig. Det blåser o snöar. Runt Torne Träsk. Man såg knappt bergs/ fjälltopparna bland snömolnen. Sitter i Björkliden igen o väntar på vändande tåg. Har långtåg hem, dvs 68 vagnar o cirkus 780 meter... Tur nog innebär en Iore även 70 km så det ska väl gå någorlunda fort. *håller-tummar*

Nå, lite mat åsså på't igen.


Av Kvasthilda - 16 februari 2010 10:32


aaaarrrggghhhhhhhhhhhh

Lapptoppen är trasig. Vårt internet har fått feber. Tror jag. Eller nåt annat virus den inte orkar kasta ut. jaja, inte datavirus men nån rethosta eller nåt. Kommer ingenstans. Just nu lånar jag Storpigans bärbara o Makens mobila bredband för att skriva in ett inlägg iväntanpå. Vad vet jag inte. Hoppas det löser sig snart. Jag har gjort klart ett par 365 foton men sen är det stopp. Iofs spelar det ingen större roll för man kan ju publicera när som helst o jag ligger "två plus" :-)

Skitidee.

Har fått en ny mobil på jobbet. Får inte upp luckan bak så jag kan stoppa i batteriet för laddning. Verkar vara temat för dagen... O jag har inte tummen-mitt-i-handen så det är extremt frustrerande-

Nåja, lite kaffe o försöka fixa med annat före jobbet.

See'ya!


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards