Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Kvasthilda - 27 juli 2010 21:33


Ett par band kvar än att fixa o trixa med. Dead by April och The Ark väntar bland fotomapparna och kommer också så fort det hinns...


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 21:28


En kille som jag inte har nån som helst relation till. Yrslade mest runt Cityscenen o kikade o halvlyssnade. Pratade med Lakselvan o Halt o tog några bilder.



 


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 21:26


Det här går utanför min musikaliska värld på alla sätt som finns.... Weird är bara förnamnet.



Av Kvasthilda - 27 juli 2010 21:23


Ja himmel... Blev bara några få bilder från Dansbandsscenen och bara av Date. Missade helt de andra banden (Martinez spelade väl på torsdagen o Playtones på lördagen). Så det blev bara en Date :-)






Av Kvasthilda - 27 juli 2010 21:17


Raj Raj Band, ett av Kirunas egna band. Eller snarare Pajalas. Ska väl inte låta Kiruna ta äran av ett band från lilla Pajala. Ett band som Kirunaborna älskar.

Jag satt i öltältet o surrade med Lakselvan medan gubben hennes förberedde avingar o påingar på Cityscenen, så det blev bara ett par genom-staketet-foton...





Av Kvasthilda - 27 juli 2010 20:42


En något otippad duo :-) Nanne far runt med sitt 25årsjubileum i sommar och i Kiruna hade hon med sig Amy Diamond som var långt från född den dagen Nanne slog igenom.




 


Amy kom ut på scenen iklädd en hiskelig tröja med axelvaddar stora som satellitdiskar. I handen höll hon en tröja till. Men, sa Nanne, det är ju våra tröjor från Melodifestivalen! Anno 1985.


 


 


O-oh Alexandra du har ingen chans
Starkare än nå'nsin tar vi vår revansch
O-oh Alexandra lögnerna du gav
Prövade vår vänskap ännu finns den kvar



Så fick Amy scenen för sig själv en stund.


  





Nanne helt lugn, o långt från lugn. En missbild som inte blev en miss :-)


Avslutningskramen


Av Kvasthilda - 27 juli 2010 20:31


Blir inte så mycklet skrivet om konserterna i år. Har tagit mig för långt tid att fixa med bilderna. Amanda stod på stora Kebnescenen i år. Hon har flyttat ner från Cityscenen där hon spelade för ett par år sen. Ner i det här fallet betyder UPP :-) Större scen.






Av Kvasthilda - 27 juli 2010 16:08


Heja Carro! Gick in i köket en sväng för att fylla på kaffemuggen o hörde just ett kort referat från radiosporten. Har HELT MISSAT att friidrotts-EM är igång. "Nån gång i augusti" är det noterat i min kalender nånstans i hjärnbalken. Visste inte att augusti började redan i juli i verkliga livet... Carro är i längdhoppsfinal efter ett sista hopp på 6.62 Wooppieee! De har en förmåga att hålla världen på sträckbänken innan de klämmer i, i sina SISTA hopp.... Kanske lika bra att jag missade det. Hade nog inte överlevt spänningen. Roligare att sitta hela jävla dan o vänta på att Psf ska ringa o ge besked om veckoschemat. Eller?

O tre killar i spjutfinal. Lär väl vara de o en massa finnar då.

Spelar ingen roll att jag har en tevesnurra på skärmen (eller radion igång i köket uppenbarligen). Ser den inte bakom alla öppna fönster när jag nu har Sonens teveskärm kopplad till datorn. De har enligt uppgift samma storlek (22tum) men teveskärmen är mindre, i både höjd o bredd. Dessutom kan jag få min datorskärm högre upp. Den här är inte ställbar i höjd. Vad jag vet. Latmasken har inte ens idats titta bakom foten för att se om den ÄR ställbar.... Eller vickbar.

Skulle kanske försöka få hit min egen skärm? Det är ju uppenbarligen inget fel på vare sig bildskärmskort eller blå kabel. Måste vara den vita kabeln eller uttagen som fått sig en känga. KAN vara skärmen, men jag fick bild i den innan jag bytte kabel o bilden försvann för att inte återvända. En bild som var helt åt håvete i inställningarna. Den blå kabeln läser saker på ett helt annat sätt än den vita. Datortekniker, my @$$. Latmask.

O kanske jag får tag i en vettig USB-hub till slut... En kompis har en till övers, bara hon grävt sig ner i källaren o letat fram den. Gulle-Puss på henne :-)  

Nej, fixa lite mer Kirunafestivalen-foton. Är ju snart en månad sen den gick av stapeln o jag har flera konserter kvar att klippa-o-klistra med.

Lillkullen väntar på att få se bilderna på Dead by April.


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards