Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2011

Av Kvasthilda - 9 februari 2011 09:00



Tema nr 274 Stadsljus

42/365


Neonlampor är väl stadsljus om nånting :-)



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 8 februari 2011 16:18


...ren blev det. Läkaren skrev ut 50 tabletter men jag fick bara med mig 40 hem. Det var väl fan det då. Konstaterade att det var nästan exakt ett år sen jag hade samma skitåkomma i armen. 26 februari var receptet utskrivet då. Då fick jag trettio. Nu ville han att jag skulle ha några extra för säkerhets skull. Men det tyckte tydligen inte apotekaren. Asken innehåller 20 och det blev väl för besvärligt att lägga en extra karta i en ask?

*bah*


Tempen stiger ser jag. Det har varit tjugo kalla idag men nu är det "bara "sexton.

Är jättetrött men hur fan jag ska kunna sova med den här armen övergår mitt förstånd. Voltaren-tabletterna tar så sakteliga bort inflammationen - men värken då??? Önskar att jag hade frågat efter Citodon eller nåt. Baskat.

Tror jag ska se lite Criminal Minds.


Av Kvasthilda - 8 februari 2011 11:17


en liten stund på natten men inget på dan. Jo jävlar. Det gör ont som fan även på dagtid. Har fått en tid hos läkaren i eftermiddag. Vaknade inatt med en hiskelig värk from hell i vänsterarmen. Samma jag fick diagnostiserad tennisarm i fjol. Kan knappt skriva. Fan, jag kan inte sitta, jag kan inte stå o jag kan framför allt inte ligga ner med den här jävla armen. Den värker o värker o värker. O nä, jag måste sluta. Kan inte skriva.

AJ SOM FAN.


Av Kvasthilda - 8 februari 2011 09:00



Tema nr 243 Ränder

41/365


En promenad i ett kvällsmörkt Luleå. Gång- o cykelbanan är randig av skuggor och ljus om vartannat.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 7 februari 2011 22:01


Fast där han håller till är det varmare än det som drabbat oss här. Jag glömde tulpanerna i bilen!!!!!!!! Jävla skiiiit!

Får hoppas att de tar sig igen och att de inte tog alltför mycket skada av de timmar de legat därute i den kalla bilen. HELVETE.

Vi pratade påsk o jag fick en idé att titta i almanackan jag plockade åt mig på ICA. Medan tanken grodde såg jag almanackorna framför mig på "hatthyllan" i bilen o bredvid dem tulpanerna. JÄKLAR. De ligger ju kvar där!!! Det var bara att rusa ut i garaget o försöka rädda det som räddas kan.

*suck*


Av Kvasthilda - 7 februari 2011 21:43


Tänk så det kan bli. Det blev som en liten lillelördag idag. Mitt på en måndag. Fick så många dagar ledigt. Bara sådär. Fick en nolldag inklämd - har väl att göra med månadsarbetstiden.

Har ont i armen. Ont i knät. Ont i smalbenet. Ont i foten. *bah* Kan nån byta ut kärringen? Finns det reservdelar?

Just ja. Hämtade ju ett bokpaket idag. Alltid kul med nya böcker :-))

Det är nya böcker av LJ Smith. Det betyder Vampire Diaries. Mer vampyrer! Läste ju ut sista boken om Zoey Redbird o hennes vänner runt The House of Night. Trodde att det var sista boken men det kommer fler. November är nästa bok schemalagd. *salig suck*

Dessa två jag fick idag är alltså fortsättning på Elena's äventyr med Stefan och Damon. Framgång föder framgång. Eller hur det nu var. Då teveserien slagit igenom måste hon tillverka nya händelser. Eller? Jooooooooooo!



Av Kvasthilda - 7 februari 2011 13:23


Det känns som söndag idag. Måndag. Hmmm.... Jag var hemma flera timmar före min ankomsttid till hemmastation igår. Ibland är det skönt att det jämnar ut sig. Övertid en dag och tidigt hem en annan. Men det går ju bara om vår OP ringer fjärrskådaren och vill ha hem tåget tidigare - för en tidigare genomgång. Det har tydligen varit såhär hela veckan sa skiftlaget i svappis. Skönt att trenden inte bröts igår då :-)

Dock hade jag gärna låtit bli att försöka lägga om växeln med knät. Typ. Skulle gå över spåret till mitt lok o snubblade i snön o halkade rakt in i en växel o slog benet i rälen. Jag har ett blåmärke stort som Nordpolen idag. Det är inte så stort då, säger Stoprigan, Nordpolen håller på att försvinna.

Jag har två lediga dagar nu och är ledig fyra! Hade kunnat följa Maken till Långträsk. Han skulle vara på en HLR-kurs idag. Det kom ett sms om den sjunde kl tolv. Kom till jobbet o det var i morgon. Ja, men grattis. Så han drog nyss söderut. Jag hade som sagt kunnat följa o ta tåget hem på torsdg o ändå hinna med god marginal till jobbet. Kanske den turen är inställd också? Fast risken finns att det blir taxi till gälka för växling på natten om så blir fallet. Vansinne. Om det nu blir helt inställt jobbar jag inte förrän... ja när då? Onsdag nästa vecka? Äh,m kanske det var måndag. Har fyradagarshelg nu. Jobben nästa vecka är dagtåget till svappis o det har också varit inställt hur mycket som helst.

Nåja, den som lever får se.

På teven visas en dokumentär om Gordon Ramsey. INNAN han blev Chef Ramsey med hela världen. Han är jagad av nåt tevebolag som pratar om Chefs from Hell. Antar att det är därifrån han fick idén o namnen till sina teveserier. Han är mindre skrynklig och har sitt originalhår. Inget blont insprängt nu.

Har precis öppnat sin restaurang. Skällt ut en fransk kille efter konstens alla regler för att han bar ett blått plåster. Kan man ju hålla med om i en riktigt fancy restaurant.

Av Kvasthilda - 7 februari 2011 09:00



Tema nr 2 Akrobat

40/365


En bild från Lule Hockeys träningspass vi kikade på för några veckor sedan. En hockeymålvakt rör sig som en akrobat emellanåt. Kanske inte lika mycket som en målvakt i större mål, typ fotboll, eller handboll som just pågår i teven när jag skriver detta (Sverige-Kroatien o det står 24-19) men ibland vrider hockeymålisen nästan ut o in på sig själv för att stoppa pucken. Här är det Anders Nilsson som vaktar buren när #40 Pär Arlbrandt drar på ett skott.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards