Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under september 2012

Av Kvasthilda - 5 september 2012 09:00


Tema nr 165 Lunch

249/365


När Ole Norman går på tur tar han med sig sin vanligaste snabblunch. Eller Kvikklunsj. Fast här är det en stor chokladkaka, snarare än de små barerna det brukar vara. En ny favorit hos mig! Havssalt o kex i choklad. Gott när man är lite trött o suttit många timmar på loket - på en helt annan typ av tur. Lite snabb energi innan man kan komma sig fram o kanske få en "riktig" lunch. 


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 4 september 2012 09:12


Äh, karens heter det. Men jag har försatt mig själv i karantän. Kraxande ringde jag upp personalfördelningen i morse o anmälde mig sjuk. Stoppade in armen under täcket, fy för bövelen vad kallt det var i sovrummet, säkert tjugo grader.... Nä, men lite varmare än ute i alla fall med fönstret öppet. För jag ljuger så bra. Eller inte. Världens sämsta pokerface. Det är jag det. Men kallt var det. 

Ringde upp arbetsledaren o kraxade än mer. Då fick jag minsann höra att han höll med mig i sak. Kanske han också fått en natts funderande. Eller så var det bara det att jag är sjuk, det hela gäller EN tur och nu är problemet löst så han kan låtsas. VILL ju inte tro det men fan vet. 

Undrar om det finns några skallebängpiller här? Måste undersöka det. Ryggsäcken kanske. Eller E-pigan. Annars måste jag skicka nån av ganeserna o köpa en ask. O jag SKA till Långträsk i morrn. Med tre timmars stopp i Boden. Hade ju planerat att ställa in väskan på Äntligen o ta en sväng runt stan för att äta lite o bara strosa i solskenet. Mowahahahahahaaaaa....... Får se hur fan det blir med den saken nu då. Men om jag slipper jobba kanske kroppen hämtar sig? Får göra det bästa av den här tråkiga sjukskrivningen o se till att det blir vila. Har ju fått mina fyra nästa JD Robb så jag har lite att läsa. Duntäcket o kudden lockar! 


Av Kvasthilda - 4 september 2012 09:00


Tema nr 153 Lamm

248/365


Narviks kirke.




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 september 2012 19:30


Naehhhh. Nu värker skallen värre än nåt annat också. Hjälpte ju inte att promenaden från stationen blev en o en halv kilometer - o ändå kom jag inte mer än knappt fyrahundra meter från station..... Insåg efter just drygt fyrahundra meter att jag glömt kameran på stationen o fick vända tillbaks igen. Klant. Vände hemåt igen och tackade vädergudarna för solskenet. Mobilen ringde o E-pigan frågade var jag höll hus. Kullen satt o väntade utanför stationen. Missade visst hennes sms om att han hämtade mig.... Jaaadu. Jag vänder INTE om en gång till. För mycket fotografer där.... 

En brun Dm3 med gamla dito lika bruna personvagnar stod i Krokvik när jag passerade och det var folk ö-v-e-r-a-l-l-t. Ett femtontal stod i änden på tåget med linserna vända mot mig där jag kom. På andra sidan bangården stod en hög gubbar till o studerade arbetsmaskinerna där o när jag passerade tåget hängde det folk med kameror i klasar ut genom varenda öppningsbart fönster. En sak som påminde mig om kameran var just det att hela världen har flockats av fotografer idag. Tåget från Krokvik hade nämligen kommit in strax efter mig o stod i Triangeln o det var kameragubbar överallt. 

Jag skickade Lillkullen till baksidan o han hämtade upp mig där. Tittade till RunKeeper o den sa 1,56km.... På knappt fyrahundra meter. HAHAHAHAAAA! 

Nåja, Nu är jag hemma o huvet spränger. Ont i hela kroppen. Hoppas det här går över till i morrn. Eller åtminstone på onsdag. Nä, i morrn. Jag har ju ett skift kvar. Vad fasen det då blir. Narvik eller Gälka. Lutar ju åt det senare. *grrrr* 

Nä, kanske man skulle ta nåt mot huvudvärken o hålla tummarna att det som värker i kroppen bara är allmän trötthet o inte en gåva från ungarna som släpade med sig hem en flunsa från Falun. Vill inte bli sjuk nu när jag har långhelg o ska ner till Långa Träsket. 

Håll tummarna! Vore ju fan on bråket om traktamentet o Lagd tur ligger slutar i karensdagar i stället. 

Hör han Ture Sventon på teven. Nej, vänta nu. Helge Skoog ju. Halvåtta hos mig. 


Av Kvasthilda - 3 september 2012 09:00


Tema nr 138 Kor

247/365


Sandvikens kyrka.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2012


Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 september 2012 01:05


Regnet smattrar.

Magen är sur.

Tankarna snurrar.

Huvet värker.

Jag har mens.

Det är fullmåne.


Klart som fan att man inte kan sova...


Av Kvasthilda - 2 september 2012 13:03


För!%&#&!%#&%&%!!!! Jag blir vansinnig. Varför i HELA HELVETET ska de göra sådär en fredag eftermiddag?? Jag har kommit på hundra saker som är FEL FEL FEL FEL med att de snott min tur på tisdag men som sagt. Vem fan ska man ringa till? Psf jobbar inte helger. Inte MINA Psf. Arbetsledaren lär säkert inte svara i telefonen - o vill fan inte prata med den skitstöveln i alla fall. Han pekar med hela armen i mitt fall. Har ringt sjuksrivna fd fackrepresentanter jag litar på för att få nån respons. Där funderades det om de gjort nån lokal jävla överenskommelse för ingenstans står det att vi ska köra bil, måste köra bil för att ta våra tåg. Ringde en annat-fackkille o han funderade o trodde att jag hade rätt i att lagd tur ligger. Det måste mycket till för att man ska ta en inritad tur - om turen ligger kvar. Provade ringa ett par till, den ena som vet o den andra som ska lära sig veta. Ingen av dem jobbar utan har frihelg o semester så där har man inte en chans. Det brinner liksom i knutarna. Det är som att ge en ask av den finaste belgiska choklad till nån men att ta den igen för att det kanske, kanske kan finnas mikroskopiska rester av jordgubbar i en av bitarna o i stället ge en påse Riscrisp från ÖB. Du får ta det här. Den belgiska ger jag till nån annan i stället. Kanske till den som skulle fått Riscrispen. O nu är det inte fel på riscrisp men det är ju inte samma sak som att avnjuta en god mörk choklad från Belgien med nån smarrig fyllning i. Eller för att jämföra med nåt annat. Om jag skulle fått en flaska god single malt whisky med kork, men i stället blev påslängd en kvarting Black Velvet.... Asså.... Det GÅR ju inte!

Nåja, nu är det bäst att ta itu med dagens skift. Ska ju ringa taxi. Fast jag har redan pratat med dem. "Vem ringer före arbetstid för att ordna med jobbrelaterade saker?" sa arbetsledaren. Tja JAG!! För att jag VILL VETA ATT DET FUNKAR. Grrr!%&#&!%#&%&%!!!!


irro · jobb

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards