Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under september 2014

Av Kvasthilda - 4 september 2014 09:00


Tema nr 361 Ärg

247/365


Älg. När vår son var liten kunde han inte säga r. Lite problematiskt då han har ett r i sitt namn. Det blev ett l i stället. O en ärgad älg är ju kanske en "älg" då? Såhär i älgjaktstider. Ser ut som om nån skjutit på honom! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 3 september 2014 23:58


Gaaahhhh. Har skallebang igen. Ett tag sen nu. Nattjobb. Sov hela förmiddagen efter att ha somnat vid femsnåret. Full rulle i ett par timmar o sen en lat sen eftermiddag. Har sovit ett par timmar i väntan på att mitt tåg ska ankomma. Nu ringde han. Kanoners. Ganska rätt i tidtabellen. Ska ranta iväg då o dubbelkolla ordrar som jag redan tagit ut. Förhoppningsvis har inget ändrats. En natt på järnvägen framför mig igen. Åtta, jag sa ÅTTA möten inplanerade före Bjørnfjell. Åtta!!
G'Natt.

Av Kvasthilda - 3 september 2014 09:00


Tema nr 105 Hösttecken

246/365


Då man kommer hem från sommarsemestern i slutet av augusti, kan man räkna med att det finns tecken på höst när man anländer. Snart nog är vintern här! Nåja, nån vecka höst ska vi väl hinna med innan det. Får man hoppas. Det är just nu en relativt varm höst. Inte bra för älgjägarna. Kanske bättre för svampplockarna. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 2 september 2014 18:57


Ja, jävlar. Eller rent av "Vilken jävla smäll". De ska inte låta praktikanter sköta kanonerna. Eller spränghandtagen. Eller apteringen. Satana. Nån galning har för andra gången på två veckor sprängt i Rombak (för spårförlängningsombyggnationen) och lyckats spränga halva stationen i luften. Eller ner i fjorden. En kraftledningsstolpe. "Lite" räls. Säkert nån slipers. Jippie-Kay-Ay Motherfucker. Mitt pasståg blev "bara" nio timmar sen till Narvik. Hörde signalhornet vid vägen för en stund sen. För mig o ett par andra blev det bilresa sista biten av vägen till Narvik. Hade hunnit sova en timme o äta lite pottimos o köttbullar innan det tjöt. Ett uns vila i alla fall. UrrkBurrk.
Har egentligen börjat men loken jag ska ha, är inte i Narvik än o två tåg ska tömmas. Eller åtminstone Isses. Loken går direkt på. Får hoppas regnet håller sig i skinnet ett par timmar till så jag tar mig ner torrskodd. Måste ju gå o hämta order innan jag tar taxin ner till hamnen.
O Isse tyckte det var lite småläbbigt att köra över Rombak, då stenblocken ligger lite för nära spåret. Som i Straumsnes, när de byggde om där. Sommaren jag åkte med Favvoinsen var det likadant. Blocken liiite nära spåret. Antar att det är för mycket skiffer i berget. Eller inkompetenta sprängare. Dynamitthagbard. Jodå.


Av Kvasthilda - 2 september 2014 09:00


Eget tema nr 24 Knopp

245/365


Spånade fram o tillbaks vilket tema som kunde passa på min nya fina burk i tre lager. Ville bara visa upp den. Inga skönhetstävlingsfoton här inte. Har inte införskaffat det där ljustältet jag vill ha än. Står på agendan att göra i höst men det är så mycket annnat som också finns där, så det blir väl åssit. 

Har sett de här burkarna i Narvik många gånger - på min favvoinredningsbutik, Kremmerhuset. Det har oftast varit små boxar med sygrejer eller för cupcakes aller matpakke (smörgåsboxar med handtag). Bilderna ser ut som gamla bokmärken. Färgglatt som bara den. Dök på den här när jag sökte band till ett ljus till en kompis - o det blev ju dyra band av det hela, när burken också fick följa med hem! Men den är ju så sööööt! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 september 2014 09:00


Tema nr 177 Lödder

243/365


Det är nåt skumt med ölen. Det löddrar. Äh. Men mörkaste Småland är o förblir rena natta, vare sig det är på riktigt eller i formen av ett übermörkt öl. Inge' gott. Smakade mest sirap o malt. Smaken är maltig med rostad och brödig karaktär. Nä. Ingen höjdare i min bok. Tacka vet jag ale. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 1 september 2014 08:45


Det var mer ett piip piip piip än ett regelrätt kuckeliku. Inte en siffra rätt. Eller jo. Det var inte mitt tåg som kom in utan Ebbe med oljan. Mitt kom några minuter senare. Fortfarande tidig. Föraren passade med mig till Kiruna. Aptrött var hon stackarn. O ja å. Fd AL bytte av på KIA. Eller kom med taxi o växlade. Snabbt o smidigt. Vi åkte med honom till KMB sen. Smidigt när ingen taxi fanns. Den for till svappis. Undrar om alla bilarna står i PII? Troligtvis. 

Hemma.nu. 

Trött. Skittrött. Två stekta ägg och en dito skivad röksvamp o en kopp kaffe. Funderar på sängen. Kanske jag avvkatar en stund. Eller så gör jag det inte. *blerrk* Skallebang. Skulle nog behöva sova. 

Av Kvasthilda - 1 september 2014 03:57


Blerk. Urk. Fy. Har sovit fyra timmar. Ungefär. Fast säkert fler o bättre än om jag tagit Plastpilen igår.
Sitter i orderrummet sådär en fyrtio minuter innan jag börjar jobba. Skjutsen fortsatte på vidare färd söderut. Ett godståg rullade in för fem minuter sen. Man är inte bortskämd med att de här är i tid. Åtminstone inte som sommaren sett ut med åska o ombyggnationer. Antagligen är det mitt. Hörde luften brytas därute. Avkoppling.
Nåja. Go'Morron Världen.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards