Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2015

Av Kvasthilda - 9 juli 2015 23:50


Störstebror skulle komma upp idag med yngsta dotter o hennes familj. "Kommer efter lunch". Ett rätt vitt begrepp skulle det visa sig :D De lämnade Gräsö efter lunch! Men det var ju rätt. Blev efter lunch.
Jag som tänkt träffa lite dockvänner den här veckan. Har inte hunnit nåt. Alls. Som vanligt då. Hahahahaaaa. I morrn har jag i alla fall en dejt med min extrasyster. Ska bli kul att snacka lite dockor o strunt. Kanske tar en tur till Pia på söndag. Får se. Måste väl boka in en träff med Carin oxå. Nåja. Det blir när det blir.
Denna dagen blev dock fylld av muntra skratt o en massa kärlek. De är så fina allihop! Vacker brorsdotter o snygg make. Ursöta ungar. Åsså mina goa bröder o min underbara svägerska. O broders styvson. SysterYster o Sambon.
Fläskkotletter o potatis. Mumma.
Paketfrosseri. Doppresent. Ettårspresent. Astridpresent för att hon ingen fått. Bröllopspresent. Två underbara ljuslyktor från Gruvbutiken. Renee hade inga lämpliga. Skulle bara haft lite hemstöpta ljus till dem.
En härlig dag.
Störstebror åker hem till USA på lördag.
De nygifta med barn flyger hemåt i morgon bitti.
365or förberedda o foton uppladdade. Måste bara sätta mig vid en annan dator för att skriva också, när nu Lapptoppen gått i strejk.
Nu är det Go'Natt, innan denna dagen går över i en ny. PoK.
Puss o Kram.

Av Kvasthilda - 9 juli 2015 09:00


Tema nr 48 Distraktion

190/365


För att hålla humöret uppe på lille Bertil, gavs han ett litet mellanmål mitt i dopet och när det i sin tur tar slut, kan man ju alltid smaka på korken. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 juli 2015 21:21


Letar paketpapper. Iofs behöver jag inte leta för det finns. Dock behöver jag rota fram det bland allt bråte i garderoben. Där finns påsar, påsar, kassar, papperspåsar, plastkassar, påsar, tomma vinlådor, påsar, pack-material, påsar, tidningar, skokartonger, en del skor, påsar, säckar med SysterYsters kläder från tiden de bodde här, påsar, fleecefiltar, böcker, en kasse nappflaskor o lite påsar. Sa jag att det finns kassar med kassar i? Eller påsar då. Satanigatan vad mycket plastpåsar. BarnensHus står det på nån av dem. De existerar inte sen några år tillbaks. I Borlänge heter de ChildrensHouse tror jag. I Piteå BarnensLand. Med eller utan mellanslag. Men nu ska det rensas. Bra dag... eh kväll... att börja med det då. I morgon kommer de nygifta på besök med barn o mormor/morfar. Bara över dagen, men ändå!!
Nä. Få fram de där paketpapperen nu o slå in barnens presenter.

Av Kvasthilda - 8 juli 2015 09:00


Tema nr 32 Bröllop

189/365


Jamen, tänk så det kan bli. Ett dop vi inte ens var inbjudna till gick över i ett bröllop. Att vi inte var inbjudna har bara att göra med att SysterYster normalt sett jobbar den tiden hela ceremonin förestod o jag bor inte i närheten. Nu var vi båda tillgängliga o det blev så kul så! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 juli 2015 00:40


Under täcket i en säng hos Mamma.
Zzzzzzzzååååååvaa......


Av Kvasthilda - 7 juli 2015 19:45


Ja, vilken dag det blev. Har fått bilder till ett par 365or till, bara sådär, lite oförhappandes. SysterYster ringde igår när jag väntade på tåget i Jörn.
Linn döper Bertil i morgon. Ska vi åka dit?
Ja, varför inte?
Så, i morse hämtade hon mig från stationen i Gävle o vi styrde kosan söderut istf västerut. Vi åt frukost på GävleBro - efter lite mankemang att ta oss dit... Sen mot Uppland, Öregrund o färjan ut till Gräsö.
Vi kom till den fina lilla rödmålade 1700-talskyrkan alldeles intill färjeläget samtidigt som de andra, som åkt utifrån Öster Mörtarö eller för den delen Malmö, Båstad o Falun, eller ett par danska orter, för att inte glömma USA. Barndop. Fantastiskt söt unge. O snygg pappa. De är jättefina hela familjen. Störstebrors yngsta dotter o hennes två barn, varav den äldsta är så lik sin far (hennes ex).
Så, mitt i hela gudstjänsten blev det annat ljud i skällan o det blev prat om kärlek. Så underbart, ljuvligt, kul att vi åkte dit. De gifte sig ju, Linn o hennes danske fästman. Lite språkförbristningar här o där. Hans syster förstod inte riktigt vad prästen sa, men den oerhört duktiga prästen fortsatte bara med "Läs du så berättar jag sen vad det var". Kärlekens lov. Störst av allt är kärleken.
Jättefina!
Nu funkar inte nedre raden på Lapptoppen så allt tar sån evinnerlig tid. Klipp-o-klistra är inte riktigt så smidigt som det brukar när inte PgUp o PgDn funkar, liksom inte heller X, C o V. Måste fixa bilder, kopiera dem till nån disk/USB o gå på pappsens dator o skriva. *bah*
Nå. Det är som det är. Ids jag så kommer det bilder. Men som sagt. Ett par 365or blev det i alla fall :)

Av Kvasthilda - 7 juli 2015 09:00


Tema nr 220 Pendling

188/365


Det blir många turer per dag. Fram och tillbaks. Fram o tillbaks. Gräsöfärjan tar pendlande arbetare och turister ut till ön och tillbaks därifrån.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 juli 2015 15:36


Vädret är verkligen av o på. Solen skiner o det är jättefint. Ett moln drsr förbi o det blir svinkallt. Det blåser isvindar o man måste stå i lä nånstans om man ska könna värmen från solen.
O där kom en storjävla fet äckelfluga in. Surr surr surr. Far åt pipsvängen me'rej!
Packat. Köpte en bag innan jag lämnade Kiruna som jag tänkte skulle räcka men den fick gå ner i resväskan som extra i stället.
Fick låna Makens bärbara men inser att jag inte har nåt fotoprogram på den så Lapptoppen får hänga med pajkoknappar till trots. Får jobba med bilder på min o skriva på nån annan.
Nu ska vi äta fågelblöta.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards