Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 15 januari 2016

Av Kvasthilda - 15 januari 2016 20:14


Huff. Storpigan är kluven som ett äpple i en paj o vet inte vilket ben hon ska stå på. Hon har beslutsångest över en lägenhet o eventuellt köp av densamma. Hon inte vet hur hon ska göra o ringde mig för en stund sen. De har lite att göra på jobbet i just denna stund så hon tog några minuter till att prata med sin mor. Hoppas gumman kommer till nån form av beslut. Hjärtat vårt. Det är nära lillasyster, vilket gör att det faktiskt drar mer än hon funderat på. Det är en fin lägenhet o nära till affären. Inte speciellt närmare till jobbet men den har andra fördelar. 

O direkt sätter Maken igång o planerar hur det ska bli med rummen o att sonen ska ta över. Nej, nej och åter nej. Rummet är MITT. Han bor ju inte ens här - o klarar sig med sin stol o bord o säng. O flyttar vi ut allt från hans rum, blir det mer plats där. Herre jävlar. Jag har väntat i tjugo år på att alla barnen ska flytta ut. Nåja, fem år, typ. O han tror att det ska bli 1. Ett gästrum.... ???? 2. Sonens rum?? Nej, nej o åter nej igen. Nu är det mammas tur. Punkt o slut. Vem fan ska bo i ett gästrum hos oss? Hans syskon - somn ändå bor hos hans bror eller andra vänner när de kommer? Hans mamma som dog för tio år sen? Kompisen han slutat umgås med? Min familj?? De vet inte var Kiruna ligger o har ingen som helst anledning att komma hit. Skulle nån komma så finns det extra rum i föreningen att hyra. Eller låna för den delen. Vaddå gästrum?!??? Våra barn bor i stan o de kompisar vi umgås med bor i stan. Andra träffar han på annat håll o ingen, INGEN har en anledning att komma hit. För att fira en födelsedag?? Nä. Bröllopsdagen fixade vi på Biskopen före jul. Med Halt som enda "gäst". Vem fan ska hit o bo hos oss? Mina dockkompisar kanske vill komma upp - o de har inget alls emot att bo i ett rum fullt av dockor. Hans jaktvänner har inget i Kiruna att göra. HAN ÄR JU ALDRIG HEMMA SJÄLV!!! *HUFF* 

Nä. Mitt rum. Så de så. 

Om hon nu flyttar. Jag börjar inte planera nåt innan hon vet vad hon vill. SÅDESÅ! Sen vet vi inte om lägenheten faktiskt ÄR såld eller inte. Vore ju jäkla typiskt när hon nu kan tänka sig att skaffa eget. Inte för att jag tycker att hon ska flytta ut, utan för att hon ska ha ett eget liv. Bara hon inte blir för ensam däruppe. Det är en stor farhåga jag har. Lillasyster får titta till henne ibland. Tills de köper hus. *suck* Älskade barn. 


Av Kvasthilda - 15 januari 2016 09:00


Tema nr 19 Bling

15/366


\*~*~*/~*~\*~*~*/



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards