Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2017

Av Kvasthilda - 27 april 2017 09:00


Tema nr 183 Klunga

117/365


I väntan på start - av Fyllevasan... Du får inte gå i mål nykter, barnen undantaget förstås. Knaskalas. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 april 2017 19:39

Har inte en fungerande muskel i kroppen tror jag. Helt slut. Var jag slut igår efter jobbet är den här dagen en påbyggnad på det o tur att man har helg mitt i veckan nu då. 

Sonen var sugen på nåt beställningsbart i matväg så vi bestämde oss för thaimat. Proppmätt - o ändå finns det mat kvar. 

Hade ju så stort tänkt ta en shoppingvända i Narvik idag men det blev bara hos systrarna som jag aldrig kommer ihåg vad de heter. Nä, inte de i leksaksbutiken, även om det blev en tripp dit också. En butik som heter Systrarna nånting.... Eller Søstrene, men vad det är mer fastnar aldrig. Søstrene Grene? Ja, verkar inte bättre. Har en tygkasse på golvet intill mig. Gick till dem för att leta presentaskar o omslagspapper till mitt besök i Skåne nästa vecka. Köpte lite presenter på Kvadrat häromdagen o insåg senare att hon slog in mina porslinsmanschetter också. Var ju inte meningen. Ska ut o leta en sak till innan jag bestämmer mig för hur det hela ska slås in till slut. 

O barnbarnet har haft feber idag igen och kräkts. Men liten då. Krya krya. 

Av Kvasthilda - 26 april 2017 09:00


Tema nr 335 Uppskattat

116/365


Vi fick en kartong ägg av en av Makens jobbarkompisar. Tunga ägg. En härlig gåva! 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 april 2017 20:15

Himmel. Jag är heeeeelt slut i skallen. Hade passåkare med mig hem så trevligt sällskap där vi stod ett par timmar på Bjørnfjell o studerade skidåkarna som kom ner från Nordalsfjellets sluttningar o drog sig vidare mot Riksgränsen. Förmodligen har jag fel om exakt vilket fjäll det är, men de brukar kunna fara ner även för Nordalsfjället. Har en känsla av att det kanske ligger på andra sidan. Eller inte... Nordalen är på andra sidan så det är nog kanske rätt ändå. Äh. Ett fjäll är det i alla fall. 

En av skredvarningsanläggningarna hade löst ut - mellan Kopparåsen och Vassijaure där Tåg 94 stog o väntade på röjningsbesked. Vi fick gott stå o häcka i BJF o vänta ut dem. Sen blev det stopp en stund i Vassijaure också. Blanlkket 21 hela vägen till KÅ. O nån mer stans som min hjärna knappt orkar processa ikväll. Just det, blev ju stopp vid skredvarningslampan eftersom hon aldrig svarade på fjärren. Har sovit fyra timmar inatt o klev upp 0310. Dags att luk åt ögena - för i morgon ska man gföra om alltsammans igen. Förhoppningsvis utan skredvarning. 

Av Kvasthilda - 25 april 2017 09:00


Tema nr 72 Familj

115/365


En del av den.



Kommer du morbror? 


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 april 2017 11:42

Har sönda' på en månda'. O en bortkastad vecka bakom mig. Har inte gjort ett skapandes grand känns det. En del tillbringad med barn o barnbarn o den tiden kan inte vara bortkastad på något sätt, men annars. Hade gärna varit på annan plats o kastat bort den, om man säger så. I morgon är det bagartider som gäller igen. Känns som att man är i ett svep med bara såna den senaste tiden. Nåja, det är vad det är o tiderna är väl fördelade på alla. Får se när sommartiderna kommer då. Skulle komma förra veckan? Veckan dessförinnan? Börjar ju gälla i mitten av maj så det är inte så långt borta. 

Har fyllt mina tresexfemmor för april o har några en bit in i maj. Mycket vinterfoton, men som sagt, vi har mycket vinter kvar än, o mer kommer det. Har snöat flera dm de senaste dygnen igen. 

*blääää* Det YR katthår här. Hon släpper som fan just nu. O nu tryckte hon ner sin tjocka lekamen mellan ryggen o ryggstödet på stolen där jag sitter. Man sitter alltid i givakt när hon kommer, det lilla monstret. 



Av Kvasthilda - 24 april 2017 09:00


Tema nr 305 Stolthet

114/365


Ja, det är inte utan att vi känner en viss stolthet över kusinbarnet som tillverkar världens bästa gin, här blandat i en drink men njutes med fördel som den är. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 23 april 2017 16:00

En sån där dag idag när man helst aldrig stuckit fossingarna utanför täcket och låtit huvudet lämna kudden. Har knappt sovit inatt. Ont i magen. Eftersom jag aldrig kunde komma till ro klev jag upp o satte mig i fåtöljen. Egentligen var jag trött men huvudet ville inte tillåta kroppen att somna. Satt där med fleecerocken o duntäcket o halvslumrade men somnade inte. Det var bara att masa sig tillbaks till sängen igen och försöka somna igen. *bäh* Orolig mage ville inte heller hålla sig still utan det var bara att kliva upp o göra ett snabbt besök på toa. Fy, vad jag avskyr magsjuka. Somnade om igen sen o har sovit halva da'n idag. 

Nu sitter jag o klurar på fototeman igen. Går igenom "gamla" foton, dvs från mars. Vi har fortfarande full vinter så de är inte helt ute ännu, men vi har kanske inte riktigt den där vinterkänslan som de fotona ger. Eller så kanske vi de facto har det. Nåja. Ska pilla in dem i bloggen i alla fall o förbereda - o jobba ikapp det jag inte hunnit tidigare. 

Söndag, jävla söndag. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards