Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under april 2017

Av Kvasthilda - 8 april 2017 09:01

Herre gud. Dagens 365a kom som ett brev på posten. Typ. Alla behöver nån form av stöd i livet och de senaste veckorna har det hänt mycket i vårt lilla land som kräver stöd i livet. 

Sex barn och åtta vuxna. Förbannade fega idiot. Uzbekistan? Ett land som en gång i tiden tillhörde Sovjetunionen. Körde en snabbsökning och det som dök upp när jag skrev in uzbeki... var förstås landets namn, men andra träffen var "uzbekistan religion"... Va fan? Religionen har fortfarande inte ett skit att göra med att det finns idioter. Islam är inte synonymt med terrorism. Fan, varför dog Rosen-... vad heter han, den där fantastiska mannen som förklarade allt med de där svarta flaggorna på ett sån't underbart pedagogiskt sätt. Vi hade behövt honom idag - att luta oss mot. Livet är inte rättvist. 

Lotta i P4Extra säger ett barn och åtta vuxna. Några har lämnat sjukhuset. 


Sen är jag förbannat sur över att min mobil har tappat fotona igen. Har en hiskelig massa mappar liggandes på den o senaste uppdateringen av fotomappen (för den nu alltså) hade sorterat dem logiskt och bra. Nu fattas en jävla massa foton från det jag fotat under veckan som gått. Tog bilder på barnbarnet igår o de syns inte - på datorn. På datorerna. Provade med Lapptoppen också. De finns i telefonen, men fan inte i utforskaren. GUUUUD förbannat vad jävla leds jag blir på allt skit som händer - nära o långt bort. 


Nä, klockan närmar sig tio (blir sittande o letar den där professorn jag inte får fram namnet på o hamnar i annat.... "Jag ska bara") o jag ska leta fram Melodikrysset i datorn. Det sänds bara online idag. 


JÄVLA TERRORISTER. Dra ända in i pipsvängen. Trivs ni inte med er själva där ni bor, ge då fan i att förstöra för såna som inte gjort er ett skit. Men du får mig ALDRIG att bli SD-are. Never. Ever. Not ever. Aldrig. 

Av Kvasthilda - 8 april 2017 09:00


Tema nr 310 Stöd i livet...

98/365


En trött snögubbe på en bar av is - med en kudde under huvudet. Ett rum fullt av trötta snögubbar, med kuddar kring väggar och golv. Kuddar av snö. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 7 april 2017 20:15

Usch o fy o fan. Jävla förbannade fega skitstövlar. För fega är de. Jag kommer aldrig att förstå hur folk är funtade som gör såna här saker. Aldrig. Terrordåd i centrala Stockholm. En lastbil far som en furie längs Drottninggatan o far in i Åhléns. Hittills tre döda på gatan o en på lasarettet. 

Det har pratats om det på stan idag. Vi var på COOP när folk stannade upp o började prata om det. Jag hade hört det en stund tidigare, eftersom jag har nyhetsuppdateringar i mobilen o såg en blänkare direkt svt fick veta nåt. FY FAN. Fy för jävulen. Har bekanta och vänner i Stockholm. Kusiner som påverkats av det. EN bror som också på sitt sätt påverkats av det. De bor utanför stan o påverkas inte direkt, men pendeln o bussar stod still ett tag. Fjärrtågen fick vänta utanför. Hela City stängdes av. FY FAN. Vårt fina Stockholm. 


Bussen på E45 var utdömd. Vi får inte köra en meter om vi har skadade lager, men en bussjävel kan rulla nära 600 mil efteråt??? VA??!?!??? Va fan? Häng Stäng det där jävla bussbolaget. 


En raket har skjutits upp idag. Maxus 9. Tänkte jag skulle se det, men annat kom i vägen. Aftonbladet har en film (just nu). Det är inte vilken Maxus som helst. Det är den största. O den sista... Förmodligen. 

Av Kvasthilda - 7 april 2017 09:00


Tema nr 168 Isglass

97/365


En medveten felstavning. Isglass. Glass of ice. Isglas. Innehållet fryser nog inte - då det innehåller alkohol. Står det nog länge kanske det blir slush av innehållet. Tror att det kan vara lingon och hjortronlikör av nåt slag i glasen. Vet faktiskt inte. Smygfotade när ett par turister handlade sina drinkar. Isdrinkar. Ingen större risk att glasen smälter i alla fall. Just där och då...



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 6 april 2017 09:01

Åsså går klockan som den gör igen. O hjärnan. O det går inte alltid på samma våglängd. När jag la mig igår var jag så inställd på att jag hade 85an. Upp vid fem. Check. Kollade upp almanackan o vafaeenn... Jag har ju 95an. Stängde av väckarklockan. Ville vara säker på att jag inte försov mig igen. O det hade jag ju inte alls behövt bry mg om. I stället för att börja före noll-åtta på morgonen, börjar jag inte förrän efter ett-åtta ikväll. Så kan det gå. Tur när det är åt det håller så jag inte varit inställd på 95an o ska ha 85an... Tänk vad en siffra kan görqa. O det VET jag ju nånstans i mitt undermedvetna, att jag skulle sluta efter midnatt mot fredag. Sen är det helg. 

O Monica kommer inte upp. Sitter dock o planerar en tripp till Skåne o Eva i stället. Ska bli kul! Inte resan dit för jag gillar inte att flyga, men annars blir det väl OK. 

Av Kvasthilda - 6 april 2017 09:00


Tema nr 167 Iris

96/365


Ir-is. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 5 april 2017 20:41

Usch. Jag vill ha en ny näsa. Har velat ha en ny i evigheter. Jävla skinäsa man har. Skitnäsa sa jag. Skinn på näsan? Ja, förmodligen. Nä, saken är den att den torkar ut. Man snorar o det torkar. Man snyter sig o blöder. Har provat den där läbbiga nozoil-en som finns. Luktar som matolja i näsan. O det är väl i princip vad det är. 

O apropå snoriga näsor har snorhyveln varit här idag. Den lille. Surrpinnen. Han mor har ju vabbat idag o som jag sa. Chefen sa Jaha. OK. o la på luren. Ingen feber ikväll. Men ett evigt surrande. Tog morbror med sig o byggde DUPLO. 

En annan går på ångorna. Av vad vet jag inte. Helt slut i luvan, men har ju varit uppe sen tre i morse. Undrar när jag vaknar om jag går o lägger mig nu? Kanske tar med mig den där J.D Robb-en o kryper under täcket. Sista boken. Bokstavligen. Den senaste hon skrivit. Nora Roberts. AKA J.D Robb. 2016. Utgavs inbunden i september 2016. Pocket i januari 2017. Buuhääää.... Skriv en ny! Nu! 


Snyggaste bokmärket har jag i alla fall. 

Av Kvasthilda - 5 april 2017 09:00


Tema nr 5 Ana ugglor i mossen

95/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards