Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2019

tid

Av Kvasthilda - 27 mars 2019 23:47

Åsså sådär i sista minuten igen. Idag har varit en sån dag några av oss gärna hade kastat till vargarna för att aldrig få igen. Sonen tillhör nog den kategorin. Det som kan ha gått fel idag har gjort det. Inte varit hans dag. Alls. Men han kom hem helskinnad. Nåt positivt. O med en halv pall Mora Must. Mumselimumma. Som SysterYster säger sig inte gilla längre. Nähäpps? 

Sådär lagom mosig ikväll. Eh inatt. Klockan är ju missinassa. Om en vecka är hon ett. Vänta nu.... Hur fan blir det på lördag? Ah. Får sova en timme kortare ju!! Dammit. Jobbar. Nattåg. Blir en timme sen. hahahahaha! Bah. Huff. Host. Jobbigt läge för den som har klockan på ringning mellan 2 o 3. Hur fan funkar det? De får nog räkna med en o annan konstig försening den natten. O så lagom kul om det blir samma störning då, som idag. Det bankades i källaren och traktorn var förbi o skrapade marken utanför överliggningen. 

O hur i fridens tider ska jag hinna med mina 365or den här månaden? Har nio bilder att gräva fram. Får hålla tummarna att jourmobben är lugn. Fast man ska väl inte jinxa det där. 

Nä. G'Natt nu. Strax blir det på slaget tolv. 

Av Kvasthilda - 27 mars 2019 09:00


Tema nr 43 Det är mycket nu...

86/365


De rivs, ett efter ett. Våra gamla byggnader. Här är det stadshusets tur att gå i marken. Det görs dock med försiktighet och man tar reda på så mycket som möjligt av den. Handslaget tegel från Holland. Bland annat. Glastegel och väggar av olika slags tegel. Mycket tegel är det! Och största anledningen till att vi fick en gräddtårta i stället för en tegelbunker som stadshus i nya stadskärnan. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 mars 2019 22:25

Laddar för att åka till jobbet. Fasen. Måste göra mackor så jag har inte tid att sitta här egentligen. Ejängklien. Eller vad fasen nu folk säger. Kan bara hoppas ögonen håller sig öppna tills jag anländer Narvik på morgonkulan nån gång. 

Fick ett vykort häromdagen. Eller... ett kort med en påminnelse om besiktning. Kom ihåg det o kollade datumet. Sista april. Äh. Grävde fram hemsidan o bokade en tid. Idag. Fanns en kvar. O bilen rullade igenom UA. Skönt. 

Äh, måste fixa den där frullen till i morgon. Hackat o malet. Som vanligt. Bidde inte ens en tumme. G'Natt på er. Lyckliga själar. 

Av Kvasthilda - 26 mars 2019 09:00


Tema nr 42 Det var roligt!

85/365


Först o främst att få besök av Petra o deras underbara unge. Det är alltid kul. Men sen.... Vi bytte ju en dotter med unge, mot en annan fuskdotter med unge, men det jag missade var deras kläder. Visade sig att de har likadana kläder! Exakt likadan overall o lika mössor. Åbe blev tvungen att vända sin mössa bakofram när vi var på ICE Hotel, där högre bilden är tagen, för att varenda turist som var där sa, Oh, is it Spiderman? Han som älskar det. Att vara Spiderman. Eller Iron Man. Eller Kylo Ren. Eller CapAm. Eller nån annan gubbe. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 25 mars 2019 19:00

Har stökat hela dagen idag. Prylar överallt. Ska man sortera måste man stöka :D Gubben är i fjällen så mu går det utmärkt. 

O Sonen ringde. Han är äntligen på väg hem. Har ett läkarbesök i veckan så nu var det dags. 

Jourmobilen har varit i närheten hela dagen. Var tvungen att ringa den emellanåt för att se att den fungerar. Den har varit tyst. Så tyst. Så skönt. Var lite orolig att den skulle ringa före attan i morse. Speciellt då jag har ett nattskift i morgon. Fattar inte riktigt hur de tänker när de lägger skiften så. Å andra sidan, utringning senare innebär att nån annan måste ta mitt tåg i morgon. Ett givande o tagande. 

For o köpte kyckling. Har längtat så efter kycklingklubba. Förra veckan, nä för en vecka sen, hade de satt ner dem på pigans butik, men inte fasen kom jag iväg o köpte dem. Hade kunnat köpa tre påsar till samma pris som två. Nåja. Kyckling är billigt ändå. 

Såg just att T3 går i pension i morgon! Eller om den nu är T2. Vette sjutton vem som är vem av dem. hahahaha! GAH. Tiden går! Men så skönt för honom :) 

Nä. Kyllingen kallar. 

Av Kvasthilda - 25 mars 2019 09:00


Tema nr 293 Tagen

84/365


Ibland blir man det. Helt tagen. Himlen får ibland formationer som framkallar känslor av alla de slag. Jag är barnsligt förtjust i molnformationer som dessa, de dras liksom mot ett mål nånstans i fjärran. Jag såg detta på vägen ner till stugan i början av mars och försökte hitta ett hål bland alla träd för att få med så mycket som möjligt av himlen. Hoppades på öppningen vid Vaikijaure men tills dess hade molnen skingrats för mycket och fått ett helt annat intryck - o de spetsade inte mot Sarek heller. 





Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 24 mars 2019 14:27

Söndag dårå. Gubben har dragit till fjälls. Kom tillbaks en snabbsväng idag för att byta kälke o hämta bänsle till elverket. O jag har netflixat en stund. Sett The Order. Schlutt. Huff. Vad händer sen? Kanske inte ens blir en andra säsong. Bullskit. 

O tanken tog slut. Lättdistraherad o allt säger bara pouf o blåser iväg i vinterstormen. Nåja, Får se om jag hittar en tappad tråd lite senare. Har en massa 365or att fixa. 


Av Kvasthilda - 24 mars 2019 09:00


Tema nr 280 Starkt

83/365


... är vårsolens sken. Eller senvintern. Många vinterdagar och -månader kvar än när den här bilden togs - under en Pokémonraid. Inte helt lätt att fånga denna donna på bild. Vår förstfödda. 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards