Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 8 mars 2022

Av Kvasthilda - 8 mars 2022 09:00


Tema nr 102 Gullregn

67/365


Resterna av ett glitterregn under Snöfestivalens invigning.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2022 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 mars 2022 08:41

Jag har varit bortrest några dagar så inte haft till med blogg och melodikryss. Löste krysset sent på lördagen, innan vi åkte till tåget för att åka hem igen. Efterdaterar det väl så det hamnar på "rätt" dag i bloggen. Först igår fick jag tid att "lösa det på riktigt" med anteckningar och låttexter osv. 

Många foton blev det i Stockholm i veckan. Vi har hunnit med en middag ute med vidhörande födelsedagsfirande, stadspromenad, middag hemma med tjälknöl och kantarellsås till mandelpotatis, diverse gindrinkar, öltestning, mer stadspromenader, besök på Ulriksdals Handelsträdgård och slott med vegetarisk lunchbuffé, vildsvinskorv och stuvade makaroner till middag, en tripp till Katrineholm för att se ett pågående husbygge med fantastisk utsikt över en sjö - kommer bli fenomenalt i sommar när allt grönskar - eller när alla andra hus är färdigbyggda och omgivningarna lugnat ner sig, ett försenat 60-årskalas i Eskilstuna, en brunch på sta'n och promenad till Skeppsholmen, en båttur till Slussen och Gröna Lund, promenad från Djurgården genom stan till Gärdet och Östermalm. En del trampande. Och några buss- och tunnelbaneturer för att blidka trötta ryggar och fötter med tung packning, i form av mat och alkohol, diverse kläder och annat. Några leksaksbutiksbesök och frun i huset hittade just de tre dockor hon föresatt sig att hitta. Vansinnig tur då det är ren chansning och man helst behöver en hel serie för att hitta rätt bland dem. Nu chansade jag på de som fanns kvar och fick rätt. 

All-in-all en härlig resa med sköna möten. Kul att få folk i 3D med röst och inte bara en plattskärmsbild via Facebook. Några respektive jag bara sett online hittills, då jag alltid missat dem när de hälsat på och befunnit sig i Långträsk - och annan plats. Hos mamma exempelvis. 

Nu är det B-vecka och jag stålsatte mig med ottemorron idag, för jag såg det fattades förare på en tur idag. Jour från sju så jag klev upp strax efter sex (alldeles för tidigt i min dagbok) och väntade på att mobilen skulle ringa före åtta. Så gjorde den inte, så T6-an fick nog jobbet. Jag hade samma jobb igår med svappapendel. Nu är jag lagom mosig, men har lite bilder att kopiera och text att skriva så jag får vänta med att slå ihop ögonen igen. Alldeles för kort sömn inatt = huvudvärk. Har försökt råda bot på det med Treo och kaffe. Får se om det släpper, eller om jag måste gå o lägga mig en stund. Hade kunnat sova "tiden ut", såhär med facit i hand, men man vet ju inte och tyckte det är bättre att vara förberedd på tidigt jobb än att ha en halvtimmes inställningstid. Nåja, en timme. 

Så kan det bli. 

Hejpa! 



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards