Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 25 mars 2022

29

Av Kvasthilda - 25 mars 2022 16:33

Ser att jag måste fylla på mina 365or igen. Har sista bilden klar för morgondagen. Har ett par tusen foton att kolla igenom och det borde finnas nånting som kan hjälpa till där, även om jag redan publicerat en stor del av det vi gjorde i Stockholm. Alltid detta, passa-ihop-bild-med-tema-dilemma. Många teman har jag redan utsett motiv för - o de kan jag inte ta förrän i sommar. Långt dit. Vi fick snö inatt så här är det full vinter än - som sig bör i mars månad. 


Själv har jag fått tid hos sjukgymnast nästa vecka. Har en axel som krånglar till och från och den har varit osedvanlig bråkig de senaste veckorna. Läkaren sa att troligtvis är inflammation i muskelfästena, vilket jag fullständigt håller med om. Var ett rent håvete att köra från stugan sist. Hittade ingen skön körställning. Men tog mig hem. Fick utskrivet lite starkare (vanliga) värkmediciner av läkaren så det ska väl bli bättre under helgen så jag kan jobba igen nästa vecka. Ena sekunden tycker jag det är jätteskönt att drälla omkring hemma, nästa klättrar jag på väggarna. Jag som gärna skulle gå i pension NU. 2029. Tjugohundratjugonio... Huff. Långt dit. Lååångt. Att jag klättrar på väggarna beror nog mest på att min hjärna säger att, "Jamen, det här är väl inget. Gå o jobba", medan kroppen skriker "Aj Aj Ont". Bättre att lyssna på kroppens krämpor än hjärnspökenas lögner och inbillningar att företaget inte klarar sig utan mig. För sjutton, vi har fått en flock färdiga Norgeförare så det ska finnas folk. Inte mitt problem. Pratade med en kompis häromdagen och hon blev sjukskriven fyra veckor. Efter två började hon känna sig "onödigt hemma" och tankarna på att gå o jobba kom upp. Läkaren sa, "Nej, det finns en anledning till att jag säger tre veckor till dig" (pekade på en annan patient) "och fyra till dig" (kompisen). Man ska alltid vara Bror Duktig, som kanske leder till nåt helt annat. Nä, Sjukgymnasten blir nog bra. Gick dit direkt efter läkarbesöket och fick tid nästa vecka. Det blir bra. Bara hjärnan kan stänga av ett tag. Pension. Det är som fint. Fast jag behöver nog alla åren dit om jag ska få en någotsånär dräglig pensionsersättning. Trebarnsmor och mångårigt arbetslös. Det ger inga pensionspengar. För att inte prata om ett par år med KAS. Det måste ha varit något av det mest idiotiska som hittats på. Noll och ingen pensionsgrund på det. 

Å andra sidan. Vem fan vet vad dåren i öst hittar på den närmaste tiden? Man kanske inte ens har en pension att ta sig till. 

Av Kvasthilda - 25 mars 2022 09:00


Tema nr 363 Överexponering

84/365


Repris då:

Inte helt lätt att få ljuset rätt i den starka vårsolen.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2022 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards